Belevenissenbos Lelystad

Wie van een klim en klauterparcours houdt moet beslist een keer naar het Belevenissenbos bij Lelystad. Over het water, door het water, door de modder en in het bos klimmen en klauteren. Ontdek wie het meeste lef heeft en het allersnelste het parcours af weet te leggen.

We begonnen gelijk met een uitdaging, een touwen en balken parcours over het water. Gevolgd door een parcours op het land met wederom uitdagende hindernissen. Dit parcours is voor zowel grote als kleine avonturiers goed te doen, maar je moet uiteraard wel een gezonde dosis lef meenemen.

Na het eerste parcours kan je doorgaan naar het bos (of je gaat direct naar het bos, dat kan natuurlijk ook).
Grote en kleine avonturiers kunnen hier beiden nog steeds lekker hun gang gaan, maar het niveau ligt wel een stukje hoger en voor sommige hindernissen moet je een extra beetje lef mee brengen.

We waren ontzettend trots op Nim want hij heeft al zijn angsten overwonnen en elke hindernis zelfstandig overwonnen. Maar ik was ook onder de indruk van Mama want ook zij heeft elke hindernis overwonnen.

In een echt bos blijven omgevallen bomen natuurlijk gewoon liggen en daar kan je dan natuurlijk ook in klimmen. Alleen toen we eenmaal hoog boven de grond zaten zonder iets om ons aan vast te houden werd het Nim toch allemaal een beetje teveel. Maar dan is Papa er natuurlijk om je te redden.

Maar even keihard slingeren aan een touw en alle tranen maken weer plaats voor een brede glimlach.

Moe maar voldaan keerden we weer terug naar de auto. Er was nog een Mudrun parcours waar ook jaarlijks wedstrijden op worden georganiseerd, maar we hadden geen schone/droge kleren bij ons dus hier hebben we toch even voor gepast.

Hier vind je Belevenissenbos Lelystad:

Veldweg 98, 8231 SB Lelystad
Voor de ingang is gratis parkeergelegenheid.
Meer info: Klik hier

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest