een leven vol kleine en grote avonturen is dichterbij dan je denkt

Wij zijn de ontdekkers

'hier of daar maar altijd met elkaar'

Wij zijn Kay, Pauline en Nim . In 2006 werden we (Kay & Pauline) een stelletje en in 2013 met de geboorte van Nim werden we een gezinnetje. Als stelletje en uiteindelijk als gezinnetje zijn we altijd al zo vaak mogelijk op pad geweest om de wereld om ons heen te ontdekken. Dichtbij huis, ver van huis en in het buitenland. Hierdoor hebben we ontdekt dat wandelen, spelen, fotograferen en rust in de natuur ons het gelukkigst maakt.

In 2020 zijn we De Ontdekkers gestart om onze avonturen te bewaren en eindelijk iets te doen met de vele foto’s die we maakten. In eerste instantie voor onszelf, als naslagwerk voor later. Maar al gauw ontdekten we dat mensen graag wilden mee genieten van de avonturen die we beleefden.

Inmiddels lezen dagelijks steeds meer mensen mee met onze avonturen. En zijn we uitgegroeid tot een bron van inspiratie voor mensen die onze passie delen en op zoek zijn naar het eerlijke verhaal.

Ontdek wie De Ontdekkers zijn

Kay

Papa, Navigator, Chauffeur, Fotograaf, Sherpa, EHBO, Webmaster

Ontdekken zit in mijn bloed. Het liefst ben ik elke dag ergens anders. De ideale vakantie is voor mij dan ook ergens waar ik nooit eerder ben geweest.
Mijn favoriete ontdekkingen zijn vaak in de natuur en het liefste zou ik in de bergen wonen. Als we op pad gaan is het mijn taak om te zorgen dat we niet verdwalen en het eten, drinken en andere spullen mee te dragen.
In het dagelijkse leven ben ik op de eerste plaats Papa en echtgenoot en ik verdien daarnaast de kost als Scrum Master. Thuis ben ik graag bezig met een mooie groene tuin creëren, artikelen schrijven voor De Ontdekkers of iets samen met Nim doen.

Pauline

Mama, Planner, Creatief brein, Stylist​, Haakster

Ik ben een echte huismus, maar vind het ook heerlijk om erop uit te gaan. Het liefst de natuur in, waar we alle drie iets hebben om van te genieten is mijn favoriet. Maar van een leuk vestingstadje word ik ook altijd erg blij. Mijn favoriete vakantiebestemming is wel ergens tussen de bergen, want wat stralen die een hoop magie uit. Stiekem kijk ik het hele jaar uit naar onze zomervakantie avonturen, want die zijn altijd het allerleukst. In het dagelijks leven zorg ik er vooral voor dat thuis alles op rolletjes loopt. Daarnaast ben ik heel graag creatief bezig. Het huis restylen, fotografie, blogs schrijven, knutselprojecten, taarten bakken, en dat alles doe ik altijd met een muziekje op.

nim

Zichzelf zijn, Inspirator, Sfeermaker, Tekenaar, Beginnend fotograaf

Ik hou van mijn knuffels en neem ze overal mee naar toe waar papa en mama me heen slepen.
Als papa en mama ergens heen willen heb ik meestal meer zin om thuis te blijven. Maar als we dan ergens zijn heb ik het heel erg naar mijn zin en wil ik niet naar huis.
Ik zit graag op mijn papa’s nek of op mama’s schoot te knuffelen.
Het liefste ga ik naar plekjes waar we kunnen eten en spelen of waar veel zand is om mee te spelen. Ik ben thuis graag bezig met tekenen of knutselen samen met mama. Dansen op muziek die papa en mama vaak luisteren vind ik ook heel leuk.