Wij zijn

De Ontdekkers

‘hier of daar maar altijd met elkaar’

Ben je benieuwd wie er nou op avontuur gaan en al die ontdekkingen doen en wat ons speciaal maakt, lees dan gauw verder en leer ons een beetje beter kennen. 

Kay

Takenpakket:
Papa, Navigator, Chauffeur, Fotograaf, Sherpa, EHBO, Webmaster, Bob de Bouwer

Ontdekken zit in mijn bloed. Het liefst ben ik elke dag ergens anders. De ideale vakantie is voor mij dan ook ergens waar ik nooit eerder ben geweest.

Mijn favoriete ontdekkingen zijn vaak in de natuur en het liefste zou ik in de bergen wonen.
Als we op pad gaan is het mijn taak om te zorgen dat we niet verdwalen en het eten, drinken en andere spullen mee te dragen.

In het dagelijkse leven ben ik op de eerste plaats Papa en echtgenoot en ik verdien daarnaast de kost als Product Owner Bedrijfsvoering.

Thuis ben ik graag bezig met een mooie groene tuin creëren en het huis op knappen, maar ik chill ook graag met Nim op de bank om een filmpje te kijken.

Pauline

Takenpakket:
Mama, Planner, Fotograaf, Schrijver, Creatief brein, Stylist

Ik ben een echte huismus, maar vind het ook heerlijk om erop uit te gaan. Het liefst de natuur in, waar we alle drie iets hebben om van te genieten is mijn favoriet. Maar van een leuk vestingstadje word ik ook altijd erg blij.

Mijn favoriete vakantiebestemming is wel ergens tussen de bergen, want wat stralen die een hoop magie uit. Stiekem kijk ik het hele jaar uit naar onze zomervakantie avonturen, want die zijn altijd het allerleukst.

In het dagelijks leven zorg ik er vooral voor dat thuis alles op rolletjes loopt. Daarnaast ben ik heel graag creatief bezig. Het huis restylen, fotografie, blogs schrijven, knutselprojecten, taarten bakken, en dat alles doe ik altijd met een muziekje op.

Je herkent mijn bijdragen aan deze avatar!

Nim

Takenpakket:
Zichzelf zijn, Inspirator, Sfeermaker, Tekenaar, Beginnend fotograaf

Ik hou van mijn knuffels en neem ze overal mee naar toe waar papa en mama me heen slepen.

Als papa en mama ergens heen willen heb ik meestal meer zin om thuis te blijven. Maar als we dan ergens zijn heb ik het heel erg naar mijn zin en wil ik niet naar huis.

Ik zit graag op mijn papa's nek of op mama's schoot te knuffelen.
Het liefste ga ik naar plekjes waar we kunnen eten en spelen of waar veel zand is om mee te spelen.

Ik ben thuis graag bezig met tekenen of knutselen samen met mama. Dansen op muziek die papa en mama vaak luisteren vind ik ook heel leuk.