een leven vol kleine en grote avonturen is dichterbij dan je denkt

samen met de ontdekkers

'we kunnen samen de mooiste plannen beramen'

Als je dit leest heb je waarschijnlijk interesse in samenwerken met ons (of je bent gewoon nieuwsgierig). Wij zetten onze passie voor ontdekken van de natuurlijke wereld graag in voor plekken, bedrijven of organisaties die avontuur bieden of promoten waar wij van houden. Wil je meer weten over wat wij doen en wat wij bieden? Scroll dan verder!

Over de ontdekkers

'hier of daar maar altijd met elkaar'

Wij zijn Kay, Pauline en Nim . In 2006 werden we (Kay & Pauline) een stelletje en in 2013 met de geboorte van Nim werden we een gezinnetje. Als stelletje en uiteindelijk als gezinnetje zijn we altijd al zo vaak mogelijk op pad geweest om de wereld om ons heen te ontdekken. Dichtbij huis, ver van huis en een beetje in het buitenland. Hierdoor hebben we ontdekt dat wandelen, spelen, fotograferen en rust in de natuur ons het gelukkigst maakt.

In 2020 zijn we De Ontdekkers gestart om onze avonturen te bewaren en eindelijk iets te doen met de vele foto’s die we maakten. In eerste instantie voor onszelf, als naslagwerk voor later. Maar al gauw ontdekten we dat mensen graag wilden mee genieten van de avonturen die we beleefden.

Inmiddels lezen dagelijks steeds meer mensen mee met onze avonturen. En zijn we uitgegroeid tot een bron van inspiratie voor mensen die onze passie delen en op zoek zijn naar het eerlijke verhaal.

We vertellen ons verhaal! We nemen je mee in het avontuur wat wij beleefd hebben, het hele avontuur en het eerlijke verhaal. Geen Expectation v.s. Reallity, geen marketing pitches, geen we vonden het leuk omdat het populair is. Maar ons verhaal, alleen ons verhaal en niks dan ons verhaal en waar je het avontuur zelf kunt beleven. 

We zijn er dan ook niet op gebrand om de beste website te zijn met de meeste, beste en volledigste tips voor avontuur. Wij willen ons avontuur delen en mensen inspireren om zelf op avontuur te gaan. En daarmee zijn we toevallig ook een goede bron voor avonturen tips.

We krijgen regelmatig leuke berichtjes dat men het fijn vindt dat we laten zien hoe het ECHT is. Maar ook dat we laten zien dat er meer avontuur is dan de avonturen die iedereen beleefd. En dat er op uit gaan in het weekend niet altijd klauwen met geld hoeft te kosten.

wat ons uniek maakt

'wij tonen meer dan het zelfde plaatje keer op keer'

statistieken

Voordat je met ons samenwerkt is het fijn om te weten wat je ermee bereikt!

website: de-ontdekkers.nl

Per maand:
1,8k – 4,0k unieke bezoekers
2,9k – 8,0k gelezen artikelen

 

instagram: @de_ontdekkers

5,4+k volgers
6k-10k bereikte gebruikers per maand

 

Ons bereik bestaat voor 75% uit (jonge) moeders en gezinnen uit Nederland en België. Zij delen onze passie voor avontuur in de natuur.  De overige 25% bestaat uit (jonge) vaders, wandelaars, natuur/toerisme organisaties en ander soorten fans.

Als je nog niet gestopt bent met lezen dan heb je vast nog steeds interesse in samen iets leuks neer te zetten? Stop dan vooral niet met lezen en ontdek de mogelijkheden.

 

'We Kunnen Samen De Mooiste Plannen Beramen'

Een avontuur

150
Monthly
  • Je plek wordt door ons ontdekt
  • We schrijven een artikel over onze ervaring met mooie foto's
  • Het avontuur krijgt een plek op de Avonturen Kaart
  • Promotie van artikel op Instagram
*Prijs is exclusief eventuele entree en verblijfkosten.

Fotomateriaal

25 Monthly
  • Rechten vrij gebruik van foto's voor eigen kanalen
*Alleen mogelijk in combinatie met een avontuur.