een leven vol kleine en grote avonturen is dichterbij dan je denkt

samen met de ontdekkers

'we kunnen samen de mooiste plannen beramen'

Als je dit leest heb je waarschijnlijk interesse in samenwerken met ons (of je bent gewoon nieuwsgierig). Wij zetten onze passie voor ontdekken van de natuurlijke wereld graag in voor plekken, bedrijven of organisaties die avontuur bieden of promoten waar wij van houden. Wil je meer weten over wat wij doen en wat wij bieden? Scroll dan verder!

meer Over de ontdekkers

'hier of daar maar altijd met elkaar'

Wij zijn Kay, Pauline en Nim en samen zijn we De Ontdekkers. We zijn De Ontdekkers omdat we het allerliefste er op uit gaan en de (natuur) om ons heen ontdekken. “Een ontdekker gaat over het algemeen, geen tweemaal naar hetzelfde heen”, we hebben door de jaren heen dus heel wat avonturen beleefd op de plekken die we hebben ontdekt. Daarbij hebben we ontdekt dat onze passie ligt bij de natuur en daarin wandelen, spelen en genieten van de rust.

Daaruit is ook ons motto geboren: “Een leven vol grote en kleine avonturen is dichterbij dan je denkt”. Waarmee we bedoelen dat het soms gewoon om de hoek is, vaak niks meer hoeft te kosten dan de tijd die je erin steekt en de lunch die je meeneemt of dat het minder spectaculair hoeft dan je denkt.

In 2020 zijn we gestart met onze avonturen te delen op onze eigen website, de-ontdekkers.nl. In eerste instantie voor onszelf als een soort dagboek voor later en om eindelijk eens wat te kunnen doen met alle foto’s die we maakten. Op onze avonturenkaart plaatste ik een pin op de locatie van elke plek die we hadden ontdekt.

Al gauw merkten we dat wij niet alleen genoten van de avonturen op onze website. Mede dankzij onze avonturenkaart hebben inmiddels vele mensen een leven vol grote en kleine avonturen dichtbij ontdekt.

We vertellen ons verhaal! We nemen je mee in het avontuur wat wij beleefd hebben, het hele avontuur en het eerlijke verhaal. Geen Expectation v.s. Reallity, geen marketing pitches, geen we vonden het leuk omdat het populair is. Maar ons verhaal, alleen ons verhaal en niks dan ons verhaal en waar je het avontuur zelf kunt beleven. 

We zijn er dan ook niet op gebrand om de beste website te zijn met de meeste, beste en volledigste tips voor avontuur. Wij willen ons avontuur delen en mensen inspireren om zelf op avontuur te gaan. En daarmee zijn we toevallig ook een goede bron voor avonturen tips.

We krijgen dan ook regelmatig leuke berichtjes dat men het fijn vindt dat we laten zien hoe het ECHT is. Maar ook dat we laten zien dat er meer avontuur is dan de avonturen die iedereen al beleefd. En dat er op uit gaan in het weekend niet altijd klauwen met geld hoeft te kosten.

wat ons uniek maakt

'wij tonen meer dan het zelfde plaatje keer op keer'

voor wat hoort wat

'We Kunnen Samen De Mooiste Plannen Beramen'

 Ook een samenwerking met De Ontdekkers is dichterbij dan je denkt. Ontdek hieronder wat de mogelijkheden zijn.

 

waar wacht je op?

'een antwoord zoeken is ook een avontuur'

We kijken uit naar je berichtje om samen iets op te zetten. 

Maar als je nog twijfelt, met vragen zit of een heel ander voorstel hebt dan horen we dat ook graag.