een leven vol kleine en grote avonturen is dichterbij dan je denkt
Search
Close this search box.

Fotodagboek #21

Afgelopen week is voorbij gevlogen! Ik ging weer aan het werk na een aantal zieke dagen thuis, en gelukkig ging het elke dag wat beter. Eindelijk na 2 rotte weken kan ik nu zeggen dat ik er van af ben. En we hebben een heerlijk weekend gehad met z’n drietjes, ik hou echt van onze vrije weekenddagen samen! Klik verder voor de foto’s van afgelopen week!

Maandagochtend begon zoals elke week weer met een lekkere douche! Daarna op het verschoonkussen haren kammen, bodylotion in masseren en kleren aan.. Klaar voor een nieuwe week!

Ik had nog steeds mega koppijn en Kay kocht laatst een hoofdpijn plantje of zo iets… Ik las het kaartje wat erbij zat en er stond op dat ze er vroeger thee van zette, ik probeerde het maar hielp dus niets :(.

In de middag kwamen Nim zijn Oom (mijn broertje) en Tante even langs en kreeg hij deze coole schoenen, als hij eenmaal loopt is iedereen jaloers op zijn voetjes… Ik ben het in ieder geval al 🙂 We liepen naar het park om nog even lekker op het gras te chillen met een vers broodje.. eindelijk zakte de hoofdpijn wat!

Dinsdag ging ik weer werken. Ik voelde me eigenlijk nog steeds niet helemaal lekker maar dat thuis hangen deed me ook niet veel goeds. Nim was lekker bij Opa en Oma en verbouwde de boel lekker. En… hij staat steeds steviger en steeds langer los!

Woensdag deed ik eens iets wat ik al een hele tijd niet meer heb gedaan. Voor Nim zijn ochtend dutje al de deur uit. Ik wilde naar de Primark voor nog een spijkerbroekje en voor een korte broek, alleen is het daar na 11 uur al mega druk. Dus om 8.45 stond ik al bij de metro en om 9.30 liep ik de Primark in. Nim vond het mega cool, zo’n metro met allemaal mensen!

De buit! Ook bij de Zara 2 t-shirts gescoord (oranje en mint groene). En een dun slaapzakje bij de Hema. Laat de zomer maar beginnen 🙂

Terug besloot ik met de trein te gaan, zo zijn we veel sneller thuis. Het was de eerste keer voor Nim, en ook de trein is goed gekeurd.

Donderdag werkte ik weer en vrijdag was papadag. Nim sliep van donderdag op vrijdag bij z’n Opa en Oma zodat Kay een tuinhuisje in de tuin op kon zetten. Hij stond ooit bij mijn ouders en wij mochten ‘m hebben. Gezien we mega veel troep hebben konden we hem goed gebruiken haha.

‘S avonds ging Kay uit eten met zijn collega’s en had ik een avond met Nim alleen. Al een paar weken word hij ’s nachts wakker en zet het ongeveer 1,5 uur lang op een krijsen. Zo af en toe eens een keer niet maar het was dit keer weer raak helaas.

Zaterdag gingen we zwemmen!! Nim vond het weer super fijn. Op de terug weg viel hij in slaap en waren we vergeten om bij het instappen zijn autostoel op slaap stand te zetten. Zat dat hummeltje helemaal in elkaar gezakt haha.

En Zondag vertrokken we naar Den Haag, richting Landgoed Clingendael. Heerlijk gewandeld, gespeeld en geluncht. ‘S avonds maakten we nog een fiets tochtje en sloten we de dag af met het laatste deel Harry Potter en wat lekkere snacks.

Voor aankomende week nog geen plannen, maar ik hoop wat meer aandacht te kunnen besteden aan m’n blog.. Het schiet er een beetje bij in de laatste tijd omdat Nim nogal alle aandacht op eist op een dag. Als hij dan slaapt dan slaap ik ook of doe wat aan het huishouden. ‘S avonds ben ik dan te moe om de laptop erbij te pakken. Maar deze week ga ik er gewoon echt weer eens voor zitten!

Fijne week gewenst!
Volg je mij al via Instagram, Pinterest & Bloglovin’?

STEUN DE ONTDEKKERS!

Ik hoop dat je hebt genoten van dit avontuur!
Onze avonturen zijn gratis om van te genieten. Maar niet kosteloos om te beleven. Wil je ons steunen om meer avonturen te blijven beleven en delen?

Steun De Ontdekkers