Dear Diary #9, #10, #11

We hadden even een kleine dear diary break! Maar, vandaag is ‘ie weer terug. Een kleine terugblik zonder precieze dagen erbij van de missende weken en een gewoon diary van afgelopen week. Een mega lange dit keer dus. We deden weer een hoop gezelligs, waren een weekendje weg, gingen naar waar ooit ‘Het Land van Ooit’ zat, maakten liftselfies en speelden buiten. Kijk mee!

WEEK 9
1
Ik slaag er nog niet helemaal in, om wat anders te eten dan kaas en een zacht gekookt ei op een cracker of brood. Het is gewoon te lekker om niet minimaal 1 keer per dag te maken.

2Nim is een enorme (gezellige!) druktemaker en een wilde speler. Zodra er ongelukjes gaan gebeuren, of hij te druk word dan lassen we vaak heel even banktijd in met of de iPad, of een filmpje. Ontspanning!

3De gestukte muur is inmiddels gewit, jeetje wat een verschil he met hoe het was?!

4Soms, als ik met huishoudelijke klusjes bezig ben, dan is het ineens stil.. Hij kan wel zoet en rustig spelen! Maar dan wel het liefste op ons bed 😉

5Wederom is het rustig, en opeens hoor ik een treinstationnetje iets omroepen. ONEE! Hij heeft zijn verjaardagscadeau gevonden! Een tas vol treinspullen die we via Marktplaats op de kop tikten. Nou, hij is er in ieder geval heel blij mee :’)

6Huishoudelijke klusjes, poetsen, opruimen en de was ophangen. Dat blijft zich maar herhalen, ik vind dat zo zonde van m’n tijd he! Dus verander ik de boel soms meteen een beetje, voelt het toch niet geheel nutteloos.

7Gezelligheid met geurkaarsjes aan.

8Zon! En een lijst om de vogelposter van Sissy Boy, de washi tape bleef maar loslaten helaas.

WEEK 10

9Te lekker die kaneelbroodjes van Ikea. We deden een bliksembezoek Ikea in het weekend en dan gaan deze altijd mee naar huis 😉

10Aan de wandel samen. Maar bij elke scooter/brommer/vrachtauto e.d blijft hij staan. ‘Ohhh mooi he mama?!’ is wat er dan meestal uit komt. En hij moet het stiekem altijd nog vlug even aaien. Gek kind 😉

11Jep… dus dit 😉 Again…

13In de slaapkamer schijnt het zonnetje naar binnen en chill ik op bed.

12Nim zit lekker te stickeren en kleuren aan mijn bureau na het weigeren van een middag dut. Ik moet er enorm aan wennen, maar als hij zich zo zoet weet te houden is het opzich ook prima te doen. Hoewel ik de 3 uur durende dutjes wel zal missen. Voor nu doet hij de ene keer wel een dut, en de andere keer niet… Hopelijk is het een fase haha.

14Playtime!

15En daar zitten we weer, in de zon op bed!

16Onee, koorts! En we gaan het weekend even ertussenuit. Als dat maar goed gaat!

17Allemaal ziekig, snotterig en enorm verkouden arriveren we vrijdag bij een centerparcs park samen met familie. Tijd voor een filmpje!

18We gaan naar een outlet shopping center in Roermond, en doen ook een rondje stad. Wat was het lekker weer! Bij de Converse outlet scoorde ik lage zwarte allstars voor Nim voor een leuk prijsje. Hij kan weer vooruit qua schoenen nu, want die voetjes groeien en groeien maar!

19In het huisje zit een bad, dat hebben we thuis niet. Nim vind het geweldig en gaat elke dag wel twee keer. Stiekem mag dat niet i.v.m de eczeem op zijn voetjes en knietjes. Maar na elke badsessie smeer ik hem heel erg goed in en gelukkig gaat het allemaal goed en worden de plekjes niet erger. Oh en de Waytoplay rubberen autobaan blijkt ook goed op de muur te blijven zitten, wat een speelplezier!

20De zon schijnt heerlijk, en ik wandel samen met Nim door het park. Nieuwe schoentjes aan en gaan… laat de lente maar komen! We zijn er klaar voor.

PROJECT52_10_3We doen veel gezelligs samen, en belanden op een middag in de speelhal. Nim bleek reuze goed te zijn in airhockey! Heerlijk om dat glunderende koppie te zien!

Een weekend is zo voorbij helaas, maar het was weer leuk! We hebben vooral lekker rustig aan gedaan, dus het ontbreekt wat aan foto’s ;).

WEEK 11

MAANDAG

21Na een drukke vertrek ochtend, lunch bij Loods 5 en een te kort middagslaapje in de auto zijn we weer thuis. Allemaal moe en sloom haha. Lekker op de bank kroelen en spelen dus!

WOENSDAG

22Dinsdag is het weer tijd om te gaan werken, en gaat Nim weer gezellig naar de opvang. Woensdag ga ik al vroeg op pad met Nim. Ik had wat leuks gezien online bij de Pull&Bear voor mezelf, dus dat was halte 1! Meteen een liftselfie, dat is al bijna gewoonte als we een lift met spiegel instappen.

23Daarna lopen we door naar de Markthal, en oja… daar staat een mega reuzenrad naast. Nim vind het prachtig, maar ik moet er niet aan denken om er alleen met hem in te gaan. Misschien een keer met papa erbij!

27We wandelen door de Markthal, altijd nog heerlijk rustig doordeweeks in de ochtend. Nim merkt plots op dat er allemaal fruit op het plafond te zien is en noemt op wat hij weet. Zonder moeite passeer ik de chocoladekraam, de ijsjeskraam en de donutkraam omdat hij alleen het plafond ziet. Jaja het is een lekkerbek, hij weet precies wat om te snoepen is haha.

24We lopen door naar supermarkt Marqt. Zo lekker wat daar allemaal te vinden is, maar sommige dingen toch wel echt te duur voor onze portemonnee. Maar heel af en toe wat meenemen kan best!

25‘Daarheen mama!’

28Dat is dus hier, een trampoline… What else 😉 Met voorbijgaande treinen op de achtergrond, en giechelende fotograferende toeristen boven hem. Maar hij laat zich niet storen.

29En we zijn weer thuis. Zodra Nim lekker naar bed gaat is het mijn beurt om te lunchen, en jaja… naast het eeuwige brood met kaas en ei nu een boterham met hummus en ei en komkommer… mijn andere favoriet haha.

30De lekkernijenbuit!

31En de buit bij Pull&Bear vandaan.

ZATERDAG

33Zaterdag gaan we wederom vroeg de auto in, en rijden we naar het plaatsje waar we een huis op het oog hebben. Het blijft lastig, je toekomstige woonplaats kiezen!
Daarna gaan we bij Opa en Oma langs met een bloemetje. Ik dacht, leuk kan Nim het geven. Die dacht daar anders over en ging gewoon voor de deur liggen verstopt achter de bloemen. Hij wou het niet geven. Heel slecht, maar ik heb me stuk gelachen.

32Na het avondeten hebben we zin in ijs. Op naar de McDonalds voor een ijsje dus. En kijk eens, nadat de mutsen met de kou buiten toegestaan waren in tegenstelling tot voorgaande jaren, mocht zelfs deze geweldige pet van Mini Rodini nu ook op. Yes! Wel alleen buiten, maar he… beter iets dan niets! Ik vind het zo stoer staan!

ZONDAG

34En ja, ook zondag staan we al iets na 9 uur buiten. We lijken wel gek ;). Maar, al maanden wilden we eens gaan kijken bij de overblijfselen van wat ooit Het Land van Ooit was. Ik ben er nooit geweest toen het nog open en draaiende was, maar keek wel altijd dat tv programma met Kloontje van Het Land van Ooit en het roze kasteel. Het park is helemaal leeg gehaald, en de paden zijn vrij gemaakt zodat je er kunt wandelen, maar verder is het allemaal vrij vervallen en ligt het er treurig bij. Het roze kasteel ziet er wel nog prachtig uit! Ik heb er foto’s gemaakt van Nim, die deze week op de blog te zien zijn! So stay tuned!

35Nim geniet hier volop van, rennen, gek doen, springen en gillen. We hadden geluk met het weer, een zonnetje zo nu en dan tussen de wolkjes door.

36En het roze kasteel. Mag ik dit als huis?

26We hadden honger, dus reden naar Den Bosch centrum. He… een spiegel in de parkeergarage lift! Familie foto!

37Na de lunch doen we een heel klein rondje stad, en komen we met een regenjasje voor Nim (Zara!) rijker thuis. Thuis doen we lekker niks. Het weekend is alweer bijna over, en we hebben bijna geen moment stilgezeten.

 

Zo dat was ‘m. Een inhaal diary van twee weken en een gewone dear diary van afgelopen week! Had je ons gemist? 😉 Volgende week gaan we gewoon weer verder hoor, met de diary’s!

Fijne week! X

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest