Dear Diary #7

Na een leuke vakantie week die eindigde met een zieke Nim, hadden we afgelopen week niet zo’n topweek. Nim was nog steeds niet fit en ik begon me langzaam aan ook rotter te voelen. Ik haat ziek zijn, en dat is nog erger sinds Nim er is. Gelukkig kregen we deze week een hoop happy mail voor de blog, wat is het toch leuk om mooie dingen te maken samen met te gekke webshops! Jullie gaan de komende tijd een hoop moois voorbij zien komen in ieder geval, in de Dear Diary van vandaag zul je een paar sneak peaks kunnen zien ;).

MAANDAG
8Maandag was een zware dag, Nim was toch best ziek! Zodra hij op bed lag voor een dutje maakte ik ontbijt voor mezelf.

5Ook maakte ik gauw foto’s voor het artikel van woensdag. Een diy voor bloemen en bollen in een zakje, je leest het hier!

DINSDAG
1Dinsdag was het weer tijd om te werken. Wel kwam er een outfit van Nim online met zijn te gekke Mini Rodini krokodillen broek. Gemist? Klik!

WOENSDAG
9Ontbijt tijd terwijl de kleine man aan zijn dutje begint. De bloemen staan er al een stuk beter bij dan ze maandag deden.

2Wakker en zielig, arm ding. Maar wel in zijn gewonnen Qtie broekje via Kleine Rotterdammer en super zacht shirtje van 1+ in the family via Bambini Amore. Een lieve outfit voor een ziekig dagje bankhangen.

3Deze week was het pakketjes dag. Bijna elke dag lag er wel wat op de deurmat of belde de gezellige postbode aan! O.a kocht ik deze te gekke body warmer van I Dig Denim voor Nim. Wat een stoer ding he?!

4Het motto voor de woensdag!

VRIJDAG
15Vrijdag papadag, donderdag slaan we over… Toen werkten we beide. Deze kleine boef had zich verstopt voor papa op ons bed!

ZATERDAG
6Zaterdag ochtend zijn we allemaal een beetje moe, ziekig en zielig. Nim hangt lekker bij me op schoot en we kijken een filmpje terwijl Kay begint aan wat klusjes in huis.

18Het is Valentijnsdag maar daar doen wij niet aan. Wel maakte ik een speciaal ontbijtje voor ons. Ook wel eens gezellig.

11Als Nim zijn bed weer in gaat trek ik alles uit de kast waar ik foto’s van wil hebben. Deze prachtige deken komt van Bobbino.nl. Hier lezen jullie gauw wat over op de blog!

10Pants of the day, je kon ‘m hierboven al zien. Deze te gekke legging is van een gaaf merkje uit Barcelona: Garabatisse. Ook hier binnenkort meer over.

12Na een middag dut is het tijd voor foto’s. De leukste foto’s zijn altijd een van de laatsten die geschoten zijn 😉

14Ik voelde me eigenlijk helemaal niet lekker, maar toch besloten we heel even naar de speeltuin te gaan. We zaten zelfs nog even in het zonnetje, hallo voorjaar! Nim en Kay spelen gezellig op de wipwap.

16Blaadjes kraken, daar moet je toch doorheen banjeren?! Ik zit daarachter te chillen op het bankje, geen energie om te spelen helaas.

ZONDAG
17Na een horrornacht voor mij (toch echt heel heel ziek geworden) duik ik in de ochtend al vrij snel mijn bed weer in. Kay zet Nim zijn tentje op voor wat speelplezier.
Uiteindelijk een mega saaie dag, ik baalde van het ziek zijn want ik had heel graag naar de Swanmarket in de Van Nelle fabriek gegaan. Plus de zon scheen als een malle en ik lag vooral op bed helaas. De Dear Diary maakte ik aan het eind van de middag al terwijl Kay kozijnen verfde en Nim naast me met de IPad zat. Een zondag die ik anders voor ogen had gehad, maar niets aan te doen helaas.

Fijne nieuwe week!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest