Dear Diary #48

Deze week valt niet meer te omschrijven dan ellendig. We waren ziek, goed ziek, en tegelijk… allemaal. Echt, dat is niet niks. Inprincipe ‘gewoon’ verkouden, alleen door de slapeloze nachten en zorgen om Nim die af en toe hoge koorts had liep het een beetje te ver door. Goed ziek dus. In het begin van de week ging het nog redelijk, dus fotootjes zijn er hoor. Kijk mee!

MAANDAG

23Goedemorgen maandag, ik kom schor, snotterig en met oor en keelpijn uit bed. Nim heeft bij ons geslapen want de arme knul voelde zich behoorlijk rot, aii heeft hij mij toch ook aangestoken? Ik start met een geroosterde boterham met smeerkaas, altijd lekker als je je niet lekker voelt.

22Jaa, het nieuwe tv meubel! De IVAR kastjes van Ikea zijn het geworden. Blij mee! Als Nim gaat dutten ga ik languit op de bank met Gilmore Girls aan op Netflix.

21Details en zon in Nim zijn kamerje <3

20En ik werk de was weg.

19Ook in onze kamer een zonnetje. Wat hebben we toch een fijn huisje 🙂

DINSDAG

18Na een herhaling van de nacht hiervoor houd ik Nim thuis van de opvang. Ik heb geen zin in weer wekenlang ziek zijn omdat hij de tijd niet krijgt een beetje aan te sterken en wij dus ook steeds ziek zullen zijn. We liggen lekker lang in bed samen, want ik voel me eigenlijk nu wel al behoorlijk verkouden. Bah!
Een leuk ding aan de ochtend: Onze eerste ‘Black Friday’ sale aankoopjes worden bezorgt. Vans!

17Nadat we de schoenen allebei natuurlijk meteen aan wilden, maakten we even gauw een rondje buiten voor wat frisse lucht en een paar zonnestralen. Ik hoopte van harte dat dat ons goed zou doen.

16Dat deed het niet, terug op de bank met een muziekje aan.

15Ik bouw een treinbaan voor Nim, even wat mom-points verdienen 😉

14Boven ligt er eentje te snikken, hoesten en roepen. Arme knul.

13De warme MIO&CO trui gaat weer aan (psst, nu in de sale!!), en de mooiste ketting word omgedaan… en er word flink met de treinbaan gespeelt.

12De tweede ‘Black Friday’ sale aankopen komen ook binnen. Een Mingo longsleeve en Mini Rodini longsleeve. De longsleeves zijn schaars in Nim zijn kast, dus ik ben met de sales meteen opzoek gegaan natuurlijk. Mingo en Mini Rodini zijn hele fijne merkjes, het blijft prachtig na het wassen en de pasvormen zijn perfect bij Nim. Even uithangen aan de kast om te luchten en dan kunnen ze de kast in.

11Het word trouwens zo’n fijn plekje beneden nu. Alles begint steeds meer te kloppen en minder kaal te lijken. De lelijke kabels en snoeren zijn eindelijk ook weggewerkt. Nu nog de boel leuk stylen, en wellicht een zacht kleurtje op de muur nog?

10De velvet stoel die Kay kocht bij Karwei heeft inmiddels een bontje gekregen.

9Mijn moeder komt gezellig even langs en neemt voor ons allemaal een hele lekkere chocolade letter mee. Het is nog ochtend dus er moet nog even gewacht worden tot na de lunch en middagdut. Maar zodra Nim uit bed komt vraagt hij er meteen om. Natuurlijk ging er van de enorme letter maar een klein stukje af voor Nim het chocolademonstertje 😉

8We zitten samen te snotten, hoesten en suffen aan tafel. Hand in hand. Zo lief dit soort momentjes, zeker als je je dan niet lekker voelt en niets kan ondernemen samen op je vrije dag.

DONDERDAG

7En na een ellendige nacht met vooral heel erg veel gehoest en dus amper slaap… zijn Kay en ik allebei echt hartstikke ziek. We geven ons er maar aan over, geen werk maar uitzieken thuis. Hij beneden op de bank en ik in bed. Gelukkig hebben we nu met een wat groter huisje met meer ruimte om ons terug te trekken en geen last te hebben van elkaar (wat met veel gehoest en vermoeidheid toch best fijn is). Nim is fijn bij zijn Opa en Oma, dus we hoeven ook even niet te zorgen voor hem.

VRIJDAG

6Waar ik dacht dat 1 dag in bed wel wat zou doen, deed dat niets. Vrijdag waren we allebei zowaar nog zieker.

ZATERDAG

5Spierpijn, aanhoudende hoofdpijn, extreme keelpijn, kaakpijn. Helemaal klaar met het ziek zijn. Ik besluit me gewoon aan te kleden en wat lekkers aan ontbijt te maken, wellicht doet het me goed. You never know. De wafeltjes zijn diepvrieswafeltjes van Ikea, met een klodder Turkse yoghurt en gegrilde nectarines had ik toch best een vrolijk geheel op mijn bordje liggen. Het was de inspanning waard om te maken, zo lekker! Maar meer ook niet haha.

4We wisselen elkaar af met rusten en een dutje doen, en degene die bij Nim blijft word flink getrakteerd op lieve woordjes, kusjes, knuffels en grapjes. Kleine lieverd!

1Als grote verrassing kwam er in de middag met de post nog een sinterklaascadeautje voor Nim. Helemaal happy met ‘de nootjes’, het olifanten vingerpopje en een stuiterbal met glitterdraad eraan. Dankjewel sinterklaasje!

ZONDAG

3Ook zondag gaat het niet veel beter na wederom een erg slechte nacht. Ik probeer mijn zere keel wat te koelen met ijskoud water.

2We willen toch eventjes naar buiten met Nim. Die zit al een flinke tijd binnen nu. We doen een boodschapje en gaan daarna gauw weer op huis aan, beide toch nog niet helemaal klaar geweest voor een actief uurtje. Eenmaal thuis gaat de kleine man lekker spelen en doen we dus eigenlijk niets meer. Ik maak deze diary alvast een deel in de middag zodat ik niet te lang naar beeldscherm zit te turen in de avond.

En dat was het, iets mooiers kunnen we er niet van maken ;). Laten we hopen op een gezondere en fittere week komende week, want wij zullen vast niet de enige zieken zijn geweest. Xx

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest