Dear Diary #44

Verkondigde ik vorige week nog dat ik niet van de (natte) herfstmaanden houd, is het gewoon heerlijk zonnig weer geweest met de mooiste kleurtjes bladeren die door de zon helemaal tot zijn recht komen! Mij hoor je even niet klagen. We hebben een superleuke week achter de rug dus met veel buiten zijn en een gezellige playdate. Kijk mee!

MAANDAG

1Goodmorning Monday! Onze maandagochtend begint altijd heel sloom. We spelen met auto’s, kijken filmpjes, knuffelen in pyjama op de bank en Nim vertelt me hele verhalen (waar ik niets van versta). Aan het eind van de ochtend kruipt hij zelf zijn bedje in en is het tijd voor mezelf. Ik probeer weer eens koffie, maar nog steeds vind ik het niet enorm lekker. Gelukkig smaakt de rest wel goed 😉

2Zodra de mini man wakker word gaan we naar buiten, eerst een croissant kopen en dan een lange wandeling maken door de buurt.

5 3 4En we eindigen in het park in de speeltuin! Nim kust en knuffelt een sprinkhaan, roept ‘hajoehoe’ (hallo) naar voorbijgangers en heeft het naar zijn zin.

6Dan is het tijd voor pizza, soms kun je daar mega trek in hebben! Enneh, de kleine man eet geen pizza hoor. Die is dol op erwtensoep!

DINSDAG

7Dinsdagochtend waren we er vroeg uit, Nim heeft besloten dat 5.30 de tijd is om uit bed te komen (nu al een paar weken). Ik wilde naar de markt en stad met hem gaan, en eenmaal aangekleed, ingepakt en klaar ben ik Nim kwijt. Hij lag al in bed, ‘sjape mama?’. Prima, ga jij om 9.00 maar aan je middagdutje beginnen. Ik zat dus stiekem een beetje balend op de bank met dit uitzicht haha.

22Nog eens een glas koffie, dit keer iets minder melk proberen. Maar nee, het blijft weird… koffiesmaak.

21Hello mr. Sunshine! Zo komt meneer uit bed zetten na drie uurtjes slapen.

20Maar na 5 tellen is er een happy face, hij vind de doos playdoh en gaat blij aan de klei 😉

19Eind van de middag hadden we een Insta playdate met Mandy en Aiden. Ze kwamen helemaal vanuit Amersfoort naar ons toe voor een paar speeluurtjes. Het was reuze leuk en we kregen beide ook nog eens cadeautjes! Onwijs lief!

WOENSDAG

11Voor een cadeautje moeten we naar de Zeeman, die hier gelukkig vlakbij zit. Nim vind het schap autootjes en doet zijn best: ‘mama, mooooooi, deze auto, assesesie (alsjeblieft), auto goen!’. Mijn mama hart kon het niet helpen, hij mocht de groene auto kopen. Hij probeert zich enorm duidelijk te maken en dat gaat al niet zo enorm goed qua spraak, goed gedrag mag beloont worden vinden wij. Hij doet echt telkens zijn best, dus het werkt wel 🙂 De auto is hij de rest van de dag (en dagen erna) blijven knuffelen.

10Ik pak een kraamcadeautje in, want ik ga ’s avonds op kraamvisite. Het is de papieren opbergzak van A Little Lovely Company, hier kun je hem volledig zien!

9‘S middags hebben we eindelijk weer eens bezoek van een vriendin die we door werk en studie en niet dezelfde vrije dagen al even niet hebben gezien. Nim slooft zich enorm uit (wel een goed teken, dan vind ‘ie je echt wel leuk), en ik had dat ook gedaan door een chocoladecake te bakken met frambozen erdoorheen. Yum, hij was lekker!

DONDERDAG

8Mijn 3 werkdagen zijn aangebroken, tot en met zaterdag ben ik aan het werk. Normaal neem ik altijd eten van thuis mee maar ik wilde eens wat anders. Vlak voor werk loop ik de Hema in en scoor crackers, hummus, komkommer, oude kaas en kaas-ui bollen… Ik heb er 3 dagen heerlijk van gegeten en een nieuwe verslaving overgehouden aan bovenstaande combi!

VRIJDAG

14Tot eind December is het op vrijdag nog papadag, daarna is het over met de pret helaas. Kay wil de laatste paar keren er wat leuks van maken en vrijdag gingen ze samen shoppen!

13Meneer kreeg een ultra plastic vliegtuigbaan van Planes van zijn papa. Zo blij als een ei natuurlijk 😉 Meteen na de middag dut nog in pyjama word er lief mee gespeeld.

ZATERDAG

12Nog een vader en zoon dag! De weekend dagen met zijn papa samen zullen wel blijven, maar wel eens in de twee weken omdat ik om het weekend 1 dag werk. De mannen genoten van een ochtend in Plaswijckpark. Als je daar nog nooit geweest bent en je woont in de buurt dan raden we het zeer zekers aan!

ZONDAG

18Zondagmiddag vertrekken we van een enorm zonnig Rotterdam, naar een extreem mistig Haarlem. De mist overviel ons ineens op de snelweg, we dachten eerst nog even dat er iets in de brand stond maar het bleek echte extreem dichte dikke mist te zijn. Heel gek en nog nooit zo meegemaakt!

17Als je in Haarlem bent moet je even langs Meneer Paprika. Een te gekke speelgoedwinkel met een leuke lunchroom er bij. In het midden van de lunchroom vind je een enorme Thomas de Trein tafel. Nim was dus in zijn nopjes, zo erg dat hij niet stil kon blijven staan!

16Het was zo gezellig in Haarlem dat ik gewoon niet zoveel foto’s maakte, mag ook weleens… die telefoon in de tas laten zitten 😉

15Op de terugweg was het enorm druk op de weg, en nog steeds die mist. We besloten bij de eerste de beste restaurant wat we tegen kwamen te stoppen. Het was de La Place in dit mooie gebouw! Mooie en gezellige afsluiter van de week geweest zo.

 

En dat was het! Een gezellige maar vermoeiende week door het vroege opstaan van Nim. Hopelijk is de fase weer gauw voorbij en mogen we weer tot 7.30 (uit)slapen. Fijne nieuwe week!

 

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay heeft ook een Instagram account boordevol vader en zoon foto’s en hun belevenissen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest