Dear Diary #44

Een nieuwe week begon, en ik had weer een zieke thuis. Gelukkig had ik ook gezellig een vriendin op bezoek, en aten we lekker een stuk taart. Ook keken weer eens naar een tv zender in plaats van een serie of film op Netflix. Een niet heel actieve week, want er moest uiteraard ook hard gewerkt worden. Kijk mee naar de foto’s van afgelopen week!

MAANDAG

Maandagochtend, Nim heb ik in tranen op school achtergelaten (zo sneu!) en ik haal een boodschapje en fiets met een omweg weer naar huis. Onderweg gaat het regenen en de zon schijnt tegelijk.

Thuis blijft het zo doorgaan, zon en donkere wolken.

Opruim en schoonmaakronde gedaan in huis. Even zitten voor ik Nim weer ga halen.

Nieuwe jas aan en gaan.

Beetje wazig, hij wou niet stilstaan in de regen. De nieuwe paraplu word erg goed gebruikt vandaag in ieder geval.

Maandagavond TV stare. Ze zijn allebei even erg als het om de tv gaat…

DINSDAG

Er komt dinsdagochtend heel vroeg een onwijs snotterend gloeiend jongetje bij me gekropen in bed. ‘Ik heb zo oorpijn en hoofdpijn..’. We knuffelen wat, en dan wil hij terug naar zijn eigen bed. Ik meld hem ziek op school en zodra hij weer wakker is doe ik hem meteen in bad. Even ontspannen. Ik stop mijn ijskoude voeten erbij, wat is het weer koud in de ochtend zeg!

Warm aangekleed, appeltje gesneden, water erbij en even aan tafel zitten.

Knuffelen en nog eens knuffelen.

Nim gaat om half 1 weer lekker naar bed voor een middagdut, en ik ontvang weer hele leuke post! Maar daar lees je gauw meer over 😉

‘Mamaaaaa, ik ben wakker en heb lekker geslapen!!’

Oef, of toch niet…

Zo gaan we altijd de trap af. Nim op mijn rug!

WOENSDAG

Woensdag nog een thuisblijf dag, hij is nog niet helemaal lekker. Beetje kleuren aan tafel is een van de activiteiten in de ochtend.

We brengen een pakketje weg, en halen een stukje taart. Vanmiddag hebben we gezellig visite van een vriendin van mij.

DONDERDAG

Donderdag kom ik gesloopt thuis na een werkdag. Alles doet zeer, dus ik duik de bank op onder een dekentje. Op de BBC One kwam een special met Harry Styles, ik dacht dat we dat niet konden kijken maar bleek van wel. Gelukkig maar, want het was onwijs leuk. Pas sinds een half jaartje dol op zijn muziek, dankzij een voorgesteld album wat ik ook leuk zou vinden volgens Spotify. Spotify had helemaal gelijk! Hele fijne muziek is het.

VRIJDAG

Vrijdag, nog een werkdag… In mijn pauze blader ik weer door magazines. Dit is de inspiratie voor onze nieuwe keuken. Het plan is nu om de huidige keuken te laten zitten maar aan te passen. Ben benieuwd of het kan wat ik in mijn hoofd heb.

ZATERDAG

Ook zaterdag ben ik aan het werk, en zijn Nim en Kay naar Intratuin. Nog een keer naar de Kerstgezelligheid kijken.

ZONDAG

Zondagochtend vertoeven we in Monkey Town.

Daarna rijden we naar Ikea, in de regen, zon, regen, zon, regen en zon tegelijk… vaag weer. Ik ben trouwens verbannen naar de achterbank door Nim. Hij zit steeds voorin. We gingen voor een klein hangend kastje, en lamp… online stond dat er voorraad was, in de winkel lag niks meer. Nieuw binnen, en nu al uitverkocht en voorlopig niet aangevuld… Stom 🙁

Hulp in het huishouden? Zou leuk zijn… Hij was er al snel weer mee klaar.

Fijne nieuwe week!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest