Dear Diary #40

Afgelopen week waren we toch nog een beetje ziek, moe en futloos. Halverwege de week was het redelijk over gelukkig en hebben we een hele leuke woensdag middag gehad met z’n drietjes in Amsterdam bij een leuk event van TOMS en National Geographic. In het weekend gingen we wederom vliegtuigen kijken bij Brasserie Waalhaven dat tegen het vliegveld in rotterdam aan ligt. Kijk mee naar de foto’s!


MAANDAG
19Goedemorgen! We beginnen maandagochtend met het bouwen van een autobaan, daarna word echt overal speelgoed vandaan getrokken en is het een grote bende. Hoe doen ze dat toch altijd zo snel?!

2De kleine man komt net uit bed en we gaan aan tafel om te lunchen en kijken er gezellig een filmpje bij. Het licht in huis was zo mooi dat ik mijn camera erbij pakte en wat probeerde te doen met de tips en tricks uit het Shoot! boekje van Anki van Zilverblauw. Het leverde zeker een paar leuke shots op. Nim leeft altijd erg mee met de filmpjes die hij kijkt ;).

18Eind van de middag wandelen we zonder kinderwagen naar de supermarkt. Dat gaat plots goed! Geen een keer hoeven dragen, hij liep netjes mee.

17Kay maakt ’s avonds taco’s. Ik breek ze altijd en beleg ze dan pas. Eet veel makkelijker!

16Al maanden ontvangen we geen normale tv zenders door Tele2, slecht internet en slechte service. Volgens hun ligt het ‘gewoon’ aan onze bekabeling en dat we hier nou eenmaal slechte ontvangst hebben. Ofzo. Ik kijk dus vaak de leukste programma’s terug op de laptop (met veel onderbrekingen, want: slecht internet. Tips… anyone?) zoals Hollands Next Top Model!

DINSDAG
15Dinsdag worden Nim en ik na een slechte nacht allebei weer ziekig wakker. Bah! Toch wilde ik een frisse neus met hem halen en belandde we bij de La Place. Even een tussenstop want het ontbrak me aan energie om direct terug naar huis te lopen en ik barstte van de spierpijn. Zelfs het peer/chocolade taartje hielp niet ;). Nim was overigens dolgelukkig dat we even weg waren geweest, hij kreeg van mama een autootje van Cars/Planes namelijk 😉

14Nog even een tussenstop voor mij vlak voordat we thuis zijn. Nim vind het niet erg, die springt uit de kinderwagen en test zijn nieuwe auto uit op dit rare (kunstwerk)bankje.

13Thuis! Post uit Engeland van Jax and Hedley. Een paar maanden terug won ik via Instagram een ‘collab item’. Ik mocht een ontwerp/idee aanleveren wat uitgewerkt zou worden en op een t-shirtje geplaatst zou worden. One of a kind dus. Of eigenlijk zijn er twee gemaakt, ik mocht een winmaatje opgeven en die zou er ook een krijgen. We waren het beide meteen eens over wat erop moest komen: Boys will be boys. En zo is hij dus geworden. Allemaal helemaal tevreden met het eindresultaat!

12Eigenlijk hadden we in de middag een leuke IG date op de planning staan met Mandy en haar zoontje Aiden, maar ik voelde me rotter en rotter. De date werd verschoven en ik kroop op de bank onder een dekentje en bladerde wat door kookboeken. Nim ipad tijd en mama niksen, even rustig aan samen. Want morgen moeten we beide echt wel fit zijn want er staat een mega leuke middag op de planning!

WOENSDAG
20Na een rustige woensdag ochtend thuis met z’n drietjes komen we om 15.00 aan in Hortus Botanicus in Amsterdam. Hortus Botanicus is een van de oudste botanische tuinen ter wereld. Ik was uitgenodigd voor de TOMS Big Cats Party die daar in de mooie Palmenkas werd gehouden ter eren van de lancering van de TOMS en National Geographic Big Cats Collectie. Met de Big Cats Collectie steunt TOMS het belangrijke non-profitwerk van National Geographic voor het behoud van bedreigde katachtigen.

9Alles was enorm goed verzorgd met hapjes, drankjes, een kunstworkshop voor de kids, schminken, en ze konden zich verkleden als kleine leeuwtjes. Nim vond het reuze leuk en was zijn gezellige drukke ik.

21

11Samen hebben we nog meegedaan met de kunstworkshp maar Nim haakte al gauw af, leeuw spelen was natuurlijk vele malen uitdagender haha.

10Natuurlijk stond ook de collectie klaar om bewonderd te worden. Oh oh, zie je die mini schoentjes? Echt enorm leuk zijn ze! Ik ga voor komende zomer zeker voor een paar TOMS kijken voor de kleine man. En misschien ook wel voor mezelf ;). Binnenkort lees je hier op de-ontdekkers waar TOMS voor staat, en wat voor leuks ze allemaal hebben!

7De botanische tuin viel bij Nim (en ons!) overigens ook enorm in de smaak. Wat is het daar mooi, en wat bloeit er veel! Zeker een aanrader als uitje in de zomer als alles helemaal mooi in bloei staat. Je snapt, we hebben nog even gebruik gemaakt van onze gratis entree en hebben er nog flink rondgedwaald.

DONDERDAG
6Donderdag na een lange werkdag plof ik thuis op de bank neer, een paar minuten later komen Kay en Nim thuis. Nim was moe, en vond mama een goede slaapplek! Met kleren en al hebben we hem in bed gestopt na een snelle luier wissel. Hij lag op de commode gewoon verder te slapen haha.

ZATERDAG
1Vrijdag werk ik en zijn de mannen thuis en doen wat aan het huishouden, door naar zaterdag dus. Nog een papa dag! Ze maken er een gezellige ochtend van bij Ver van Hier.

5‘S avonds pikken ze mij van werk om naar de MacDonalds te gaan. Nim vind er vrij weinig aan daar, daar zijn we nu wel achter. Een frikandel bij de snackbar vind ‘ie lekkerder 😉 Op de terugweg was de lucht prachtig roze!

ZONDAG
4Zondag krijg ik eindelijk een nieuwe telefoon, na jaren van afdankertjes heb ik eens een nieuw toestel. Natuurlijk moest ik de camera als eerst uittesten haha. Het nieuwe t-shirtje zou Nim in de middag aan krijgen dus die hing alvast klaar, en ik had een foto object gevonden!

3Aan het eind van de middag en begin van de avond zijn we, net als vorige week, te vinden bij Brasserie Waalhaven. Daar waar de vliegtuigen bijna in de achtertuin landen en opstijgen. Mijn ouders en broertje met vriendin zijn ook gezellig mee dit keer. Nim spot hier een groot passagiersvliegtuig samen met zijn Opa. Blijft bizar om zo’n ding ineens de lucht in te zien gaan (met een hele hoop herrie)

2En natuurlijk moet er ook flink gespeeld worden als je meer mensen dan alleen mama en papa tot je beschikking hebt 😉

Zo, dat was een uitgebreid weekverslag met heel veel Nim. Eens kijken of ik komende week ook andere dingen kan fotograferen dan alleen mijn zoon haha.

Fijne week!

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay heeft ook een Instagram account boordevol vader en zoon foto’s en hun belevenissen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest