DEAR DIARY #40

Daar zijn we weer, met een nieuwe diary. Het was een hele natte regenachtige week, de herfst is wel echt van start gegaan! En met de wisseling van seizoen kreeg ik verandering kriebels, voor elke kamer in huis. Om te beginnen in onze eigen saaie slaapkamer. Kijk je mee naar week #40?

MAANDAG

Maandagochtend begin in de dag druipnat en doorweekt nadat ik Nim naar school heb gebracht. Getver! Na een warme douche ga ik inspiratie collages maken voor een aantal ruimtes in huis. Zoals ik al zei, heb ik de verander kriebels te pakken en wil het een en ander gaan aanpakken komende tijd. Om te beginnen met onze slaapkamer. Dit is het moodboard dat ik ervoor maakte. De zwart wit poster hebben we al een tijdje en blijft leuk, ook als we de kleuren in de slaapkamer veranderen past hij er perfect bij.

Eenmaal thuis ga ik verder met huishoudelijke dingen, en kook alvast het avondeten. Terwijl het eten pruttelt gun ik mezelf een koffie met sojaslagroom. Net een traktatie zo 😉

Nim sleept een boel speelgoed mee naar beneden en is zoet. Zo kan ik door met schoonmaken en opruimen. Het word een drukke week op werk, vanwege de kerstspullen die binnen komen. Ik heb het grove huishoudwerk maar liefst maandag achter de rug zodat ik woensdag en vrijdag niet zoveel hoef te doen. Net wat fijner na drukke werkdagen even niets ‘moeten’ in huis.

Na school reden we nog even langs Karwei voor verf staaltjes. Ik vind het maar moeilijk kiezen.

WOENSDAG

Na een drukke werkdag dinsdag, en een rotte nacht, start ik rustig op woensdag. Ik heb foto’s van de afgelopen drie weken samengevoegd in 1 diary, en maak alvast een start aan deze diary.

Ik maak nog een nieuwe moodboard voor de eethoek, die zich gewoon in de woonkamer bevind maar toch een eigen moodboard krijgt ;). Een aantal van de spullen op de moodboard hebben we al een tijdje. Maar ik vind het leuk om die erbij te doen om het geheel bij elkaar te zien.

In de middag zijn we druk met wc rolletjes verven. Het worden auto’s!

Ik maak het eten vast klaar, als Kay dan thuis komt hoeft het alleen nog even de oven in. We moeten in de avond op 10 minuten gesprek bij Nim zijn juf, dus moeten optijd gegeten hebben.

Spelen en Ipad kijken. Helemaal in z’n eigen bubbel.

Ik haal de bedden nog even af zodat alles tegelijk gewassen kan worden. Ondanks dat dit zo’n klein kamertje is, is het wel een mega gezellig kamertje <3

DONDERDAG

Donderdagochtend worden we onderweg naar werk getrakteerd op een regenboog!

‘S avonds zoeken we wat vakantie foto’s, folders en plattegronden uit. Nim mag wat meenemen naar school over reizen om erover te vertellen.

VRIJDAG

Hoe mijn vrijdag begon? Nat geregend. Bah!

Samen met mijn moeder gaan we even woon shoppen in Barendrecht. Kay zoekt zo’n soort stoel.. Deze zat heel lekker, en hij was er ook nog in grijs. Maar toen ik hem Kay liet zien ’s avonds thuis vond hij het niks helaas.

ZATERDAG

Zaterdag gaan we eventjes naar de Intratuin. Nim kan niet wachten tot alle kerstspullen en dorpjes weer klaar staan. Helaas waren ze in Pijnacker nog lang niet klaar. Maar waar ik wel heel blij van werd was deze muur Tony’s!

Daarna gaan we verf halen bij Karwei. Nim kiest dezelfde kleur als hij op zijn kamer heeft ook voor op onze slaapkamer. Ehhh nee, daar ben ik het niet mee eens natuurlijk…

Kay gaat thuis meteen aan de slag. Eerst maar eens die groene muur witten!

Deze gezellige vaas en pampasgras pluimen kocht ik vrijdag. Die komen op de slaapkamer straks.

En ik ging natuurlijk met een nieuwe smaak Tony’s naar huis.

ZONDAG

Zondag gaat Kay verver in de slaapkamer, en hebben Nim en ik een hele luie dag. Het regent en regent maar dus we willen niks doen eigenlijk. Ik bak kaneelbroodjes vanuit zo’n blik Danerol.

Lui, luier, luist.

Zo komen ze uit de oven. Superlekker en snel klaar.

Na toch even een boodschapje buiten de deur te hebben gedaan, verft Kay de laatste laag roze verf op de muren. Hier een kleine sneakpeek. Moeilijk de kleur vast te leggen, het is in het echt toch wat anders…

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest