Dear Diary #38

Een drukke speelmiddag met een schoolvriendje en gebakken taartjes, een hoop puinhoop van speelgoed dat heus niet zo erg is, de laatste paar warme zonnestralen vangen op de tuinbank, snoepen van kibbeling, nieuw behang en nieuwe sneakers, dikke knuffels, en een tweede huiskamer in de Intratuin. Kijk mee naar onze week!

MAANDAG

Maandagochtend word er op school al meteen een speeldate afgesproken voor na school, Nim heeft het er maar druk mee wie er wanneer met hem thuis moet komen spelen. We hadden afgesproken om appeltaart te bakken met de geplukte appels van het weekend. Ik bereid alles alvast voor en snijd de mega grote appels in blokjes.

Zo groot zijn ze dus!

Aan de blog bezig, met nog een restje chocolade.

Het weer is heerlijk, ik zit net nog even met mijn gezocht in de zon op de tuinbank vlak voordat ik twee drukke jongentjes van school ga halen.

Het resultaat van de speeldate, allemaal mini appeltaartjes net als in het leuke boekje ‘Piepklein taartje’, en een hoop troep van speelgoed.

We brengen Nim’s klasgenootje thuis, en rijden door naar Oma om taartjes langs te brengen en nog even te genieten van een bakfiets tochtje met z’n tweetjes. Even rust na een drukke middag.

Hij even flink water wegslurpen, spelen maakt dorstig want je hebt tijdens het spelen natuurlijk geen tijd om te drinken. En ik chill ook even met YouTube op de bank.

Van m’n moeder kreeg ik kaarshouders die ik ’s avonds meteen in gebruik neem met waxine lichtjes er in. Er kunnen ook lange tafelkaarsen in! Super leuk.

En deze drie losse op tafel.

De tijd van de roze avondluchten is weer aangebroken. Ook de bloemen in de hortensiastruik in de tuin kleurt langzaam naar een mooie oudroze kleur.

DINSDAG

Het is dinsdag, 10 over 1, bijna tijd om Nim weer van school te halen. Ik werk nog even aan de blog terwijl het zonnetje langzaam naar binnen begint te schijnen, en de wind de gordijnen laat wapperen.

Ik verander het letterbord. Deze tekst is van een van m’n favo songs van Hanson: I was born. Telkens als ik naar het bord kijk, hoor ik het liedje in m’n hoofd 😉

Als Nim weer thuis is, duiken we de tuin lekker in. Het zal een van de laatste warme middagen zijn dus daar genieten we even flink van. Ik krijg een showtje vanachter het raam, echt een showmannetje hoor.

Hier zijn we goed in hoor <3

WOENSDAG

Woensdag worden de behang rollen die ik bestelde bezorgt, zo benieuwd hoe het uitpakt op de muur.

Als ik de deur open doe om Nim op te halen, staat er een andere bezorger voor de deur. Nieuwe schoenen voor Nim. Hij wilde steeds de te kleine Adidasjes aan die nog in de kast lagen, dus bestelde ik ze in een grotere maat voor hem. Van maat 26 naar 29, voetjes groeien hard!

‘Mama zullen we samen spelen, gaan we de treinbaan allemaal neerleggen oke?!’
Oke!

Als alles ligt, mag ik wel even koffie gaan drinken terwijl hij speelt zegt ‘ie. Toch fijn he 😉

Op instagram krijg ik gelijk vragen over het behang. Het is dit behang van BN Walls, en hij komt boven op de overloop op dit stukje muur achter het stoeltje en naast de kasten.

En ook hier rondom de deuropening van Nim zijn kamer.

Eind van de middag lopen we nog even naar de visboer, ze hebben een nieuwe winkel geopend in het winkelcentrum en daar moeten we natuurlijk even langs. We nemen de vis mee en snoepen er onderweg al wat van.

Stoeprandjes en verhogingen aflopen… Altijd! O, en de nieuwe sneakers aan natuurlijk, helemaal trots!
Ze zijn nog wel een tikje ruim, maar hij moet er dan ook nog wel even mee vooruit kunnen natuurlijk.

Thuis op de tuinbank in het zonnetje eet dit ventje de rest van de zak kibbeling leeg. Pech voor papa! Niks meer voor hem over als ‘ie thuiskomt… Oeps!

Als ik naar bed ga vind ik dit ventje in ons bed, precies zo. Heart eyes for sure!

DONDERDAG

Donderdag is een werkdag, en al tijdens mijn eerste koffiepauze lees ik over het nieuws in Oss. Enorme behoefte om mijn eigen kindje plat te knuffelen, maar ik zie hem pas rond 7 uur ’s avonds. Scrollen door fotootjes van ons samen of drietjes dan maar. Deze foto hierboven is een van de liefste van ons samen, van een paar maanden terug.

VRIJDAG

Vrijdagmiddag zijn we weer met z’n drietjes thuis. Moe, hoofdpijn, buikpijn, gewoon niet lekker. Tijd voor quality time. De gemaakte treinbaan van afgelopen woensdag ligt er nog, en Kay en Nim spelen samen met de elektrische treintjes.

ZATERDAG

Zaterdag alweer! Na een langzame ochtend, besluiten we de Intratuin in de duiken voor nieuwe bloempotten voor onze binnenplanten. Het weer is vreselijk, een hoop regen, hagel en wind… Perfecte moment voor een Intratuin bezoekje dus. Nim vind het prima, als hij maar bij de vissen mag kijken.

We vinden in het cafe een lekker plekje in een zithoek met vloerkleed, bank, en stoelen. Net alsof we thuis zijn haha.

We slagen voor wat bloempotten, en doen de rest van de zaterdag vrij weinig. Zondags moet ik werken, en doen de mannen een boodschapje en blijven dan ook lekker thuis tot ze mij van werk weer komen halen. Een beetje een saai weekend, maar dat mag best eens! Tot volgende week!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest