Dear Diary #3

De Dear Diary is er even niet geweest, we zijn allemaal flink ziek geweest en daar heb ik niet veel over te delen natuurlijk. We lagen op de bank, in bed, keken filmpjes en deden echt niks. Ik heb nog bij mijn ouders gelogeerd om rust te krijgen, en ook Nim is ziek bij Opa en Oma geweest. Maar tijdens dit alles heb ik geen foto’s, dus niks voor een Dear Diary. Vorige week waren we al een heel end opgeknapt en had ik de camera op mijn telefoon weer gevonden ;). Het was nog wel een rustige week, maar gelukkig niet meer ziek!

MAANDAG

10We een enorm donkere woonkamer, de zon komt op aan de andere kant van het huis en dat merken we niet in de woonkamer omdat het niet een doorlopende ruimte is. Maar… het vroege zonnetje schijnt wel in de ruiten van de achterburen, wat dan weer weerkaatst naar ons toe. Het is niet lang, maar lang genoeg om er even blij van te worden! En het geeft dot soort fijne plaatjes.

KW9Het zonnetje schijnt zo lekker via de ramen van de achterburen naar binnen, dat het zelfs Nim zijn kamertje laat oplichten. Ik ga dus snel aan de slag met foto’s van het te gekke beddengoed van KidWild Collective. Ik ben er echt mega fan van, het is zo mooi en zacht! Het artikel hierover kun je hier lezen.

9Zodra Nim weer aan zijn middag dut begint is het lunchtijd voor mij. Alleen was het brood op! Ik lunch dus maar met een meloen, ook erg lekker.

8De kleine man slaapt lekker lang, ik neem dus ook nog wat lekkers te snacken in de middag. Van die mooi versierde donuts zijn lekker, maar de gewoon geglazuurde minstens zo lekker vind ik!

7Nim is wakker! En zijn geliefde knuffies hebben we samen lekker toegestopt terug in bed. Voorheen noemde hij ze altijd bouw (beide), maar het is nu toch wel echt Pip en Woesj. Grappig hoe dat dan toch veranderd.

WOENSDAG

6Dinsdag ga ik na een lange tijd ziek te zijn geweest weer werken, ook Kay is weer aan het werk en Nim is naar de opvang. Maar woensdag heb ik gelukkig weer een vrije dag om bij te komen, wat ook wel echt nodig was. Wat takel je af na een flinke griep zeg!
Ik begin de dag met een broodje hummus met komkommer en koffie met heel veel melkschuim en een beetje rietsuiker erop.

HM7In de middag, tijdens Nim zijn dutje, ga ik weer aan de slag met foto’s van dingen waar ik blij van word voor een nieuw Happy Moments artikel. Je kunt hem hier bekijken!

5In de avond tover ik nog een lekkere koek tevoorschijn die ik de dag ervoor bij de La Place had gekocht. Kopje thee erbij en ik kwam erachter dat er een vraag op het vasthoudlabeltje zit. Welke superkracht ik het liefst zou hebben? Dat ik nooit ziek en moe zou zijn!

ZATERDAG
4
Donderdag en vrijdag zijn Kay en ik allebei aan het werk. Papadag is voorbij want de ouderschapsverlof uren zijn op! Nim gaat vanaf nu dus ook op vrijdag naar de opvang. Gelukkig vind hij het er reuze leuk!
Zaterdagochtend gaan we ontbijten bij Ikea en kopen allemaal nieuwe pannen, en een diepvriestaart! Deze is zo lekker, ik neem bij thuiskomst meteen een mini puntje.

3Aan het eind van de middag halen we nog een boodschapje bij de Action en neem ik bij de Xenos dit leuke houten huisje mee. Binnenkort heb ik een leuke DIY te delen hiermee! Nim heeft hem stiekem al ingepikt voor zijn auto’s en is lekker aan het spelen in zijn hoekje de rest van de dag.

ZONDAG

2Zondag staat in het teken van klussen en opruimen. Kay gaat verder in de keuken met witten, echt een mega verschil met hoe het was.

1En ’s avonds trekken we het behang van de muur in Nim zijn kamertje. Nu is de ‘babykamer’ echt helemaal weg. Behalve de commode en de houten wand is niks meer hetzelfde. Aankomende week worden de twee oneffen muren glad gemaakt. Ik kan niet wachten!

Geniet van de zon en de blauwe lucht! Fijne week!

 

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay is ook te volgen op Instagram.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest