Dear Diary #25

Ai de week is alweer voorbij! Time flies! We hebben gisteren op Vaderdag echt een hele leuke dag gehad, ik had wat cadeautjes voor Kay maar ook een dag uit geregeld. Hij vraagt al 9 jaar (zo lang als dat we elkaar kennen) om naar Safaripark De Beekse Bergen te gaan. Dus, dat was onze bestemming gisteren. We hebben het onwijs leuk gehad en zelfs het zonnetje brak door in de middag, beter kon niet. Kijk mee naar de foto’s van gister en natuurlijk van de rest van onze week!

MAANDAG
7Hello Monday! Ik heb geen idee wat ik verder deed maandag dan deze foto maken haha. Maar leuk is ie wel!

DINSDAG
28Dinsdag had ik weer een vrije dag helemaal voor mij alleen, hier maakte ik al een artikel over met fijne foto’s en momenten van die dag. Je leest ‘m hier! Ik twijfelde even of ik een ‘from where i stand’ fotoserie zou doen of iets anders dus heb ik in deze foto stand nog best van foto’s gemaakt. Dus hier komen ze!

Ik ging rond 10 uur de deur uit richting de stad voor een vaderdagcadeau voor Kay.

27Na een uur al heel wat winkels te hebben gehad heb ik honger. Een taartje op zo’n dag hoort erbij dus ik streek neer bij de La Place met een aardbei rabarber taartje en een appelsapje.

26Thuis vind ik deze flyer in de brievenbus. Die gaan we gauw eens uitproberen, die pizzabakkert.

25Post! Het is lastig om niks uit de sale te kopen, ik kon me dan ook niet inhouden.. Deze rode top van Bobo Choses klikte ik dus naar huis. Leuk voor op de rode zwembroek van hetzelfde merkje.

24Na wat bankgehang en werk aan de blog ga ik aan de slag met het fotograferen van de te kleine kleertjes van Nim de ik wil verkopen. Al weken op mijn to do lijstje en nu eindelijk gedaan. Nu nog online zien te krijgen haha.

23Ook strijk ik een hele gave patch op Nim zijn jas, staat toch onwijs stoer zo?!

22Dan is mijn ‘Me Time’ dag alweer voorbij en heb ik nog een halfuurtje voordat Kay me op komt halen zodat we Nim kunnen gaan halen. Nog even zitten met at lekkers erbij dus.

WOENSDAG
8Woensdagochtend trok ik Nim een hele toffe outfit aan en nam de camera mee naar het park waar hij lekker kon rennen en ik foto’s maken. Van de week kun je hier de rest van de foto’s zien!

DONDERDAG
21Donderdag werd ik hartstikke ziek wakker. Een dag in bed dus!

6En Nim die had het naar zijn zin met Oma in de speeltuin!

VRIJDAG
29Kay en Nim deden vrijdag weer boodschappen. Nim nam het voortouw, kom op papa.. ik heb wat lekkers gezien 😉

ZATERDAG
20Zaterdag vierden we nogmaals Nim zijn tweede verjaardag voor de mensen die er de eerste keer niet bij konden zijn. En nee, dat zijn we niet elk jaar van plan haha

19Natuurlijk had ik het lekkers gezellig neergezet en deed ik wat druifjes op een stokje, ziet er toch al stuk feestelijker uit. Het was een heus ‘Cars’ thema feestje maar allemaal totaal niet fotowaardig haha. Als we het dan nog eens zouden vieren kunnen we net zo goed Nim extreem happy maken met bordjes, bekertjes en slingers van Cars toch?!

ZONDAG
16En zondag was het dan zover, Vaderdag! We beginnen natuurlijk met een ontbijtje op bed.

17Met cadeautjes erbij!

15Ik had een blanco puzzel gekocht en schreef daar op de bestemming van die dag. Dat was dus puzzelen op de vroege ochtend voor Kay!

3De cadeautjes! Herken je er een paar? Ik zette ze eerder deze week in een last minute shopping tip artikel voor Vaderdag!

14Voordat we daadwerkelijk op weg gaan naar De Beekse Bergen rijden we door de wasstraat. De auto was echt heel vies!

13Jaa, daar zijn we dan! Nim lekker rennen en papa er achteraan.

12Deze moest op de foto! Super mooi gemaakt!

11Nim houd van uitdagingen, geen speeltoestel is hem te eng. En met een handje van papa erbij gaat het hem dat dan ook prima af! Natuurlijk wel met een auto in zijn andere hand.

10Oohoohh kijk!

9In de middag stapten we de auto in om de autosafari te doen. Nim viel in coma en wij gingen nogmaals door de wasstraat… De giraffen wasstraat! Hoe bizar om die beesten zo dichtbij te hebben.

8Ze stonden ook gewoon op de weg, totaal niet bang en leken het zeer amusant te vinden!

5Na een halfuur in de auto zitten op de parkeerplaats (want Nim heeft zijn slaapje wel even nodig) besluiten we de safari toch gewoon nog een keer te doen! Hello Kameel!

4Na een tussenstop bij het restaurant is Nim ook weer wakker en rijden we het laatste stukje met hem bij ons op schoot. De dieren deden ‘m niks, het voorin zitten was vooral interessant haha.

En dat was de week, met de leukste afsluiter natuurlijk! Kay zei dat hij een topdag heeft gehad en dit de beste Vaderdag tot nu toe was. Gelukkig maar!

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’, Facebook & Instagram om niks meer te missen! Enneh, papa Kay heeft ook een Instagram account boordevol vader en zoon foto’s en hun belevenissen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest