Dear Diary #19

We genoten van wat vrije dagen vorige week, deden super leuke dingen samen en hadden leuke daagjes uit. Als kers op de taart was het zondag Moederdag, mijn derde alweer… en wat ben ik verwend! Ik had echt een perfecte dag. Nieuwsgierig naar de foto’s? Kijk dan snel verder!

MAANDAG
18Maandag was een mooie dag na alle regen van zondag, we zouden samen met mijn ouders naar de Efteling gaan en dat was een groot succes! We zagen de gave show van Ravelijn, Nim keek zijn ogen uit en vond het prachtig. En stiekem vonden we het zelf ook wel erg gaaf.

17Nim en Kay samen in fietstreintjes. De kleine man heeft ook genoten van de mooie dag en alle aandacht!

DINSDAG
16Eigenlijk had er bij deze dag te leuke foto’s moeten staan van Nim dansend op de muziek bij het Bevrijdingsfestival. Alleen, we gingen niet! Het regende, onweerde en regende nog wat meer. Onwijs balen, we waren dus een groot deel van de dag binnen. Nim nam de dappere taak om nog wat verjaardag balonnen te laten knappen. No problemo, hij vind dat hilarisch!

15We werden een beetje gek binnen en Nim was onwijs druk. Op naar Monkeytown de indoor speelhal. Na 2 uur spelen was hij nog niet moe maar hadden we wel reuze honger!

14Dus aten we wat bij een leuk tentje om de hoek, de eerste keer echt uit eten met zijn drieen en het ging super! Eenmaal buiten nam hij uiteraard de benen, zo het bos in haha. Hollen voor mama dus!

WOENSDAG
5Hip hip hooray! Na maanden van uitstel en twijfel kocht ik dan eindelijk DE tas die ik zo graag wilde. Woensdag werd hij na een belachelijk consultatiebureau bezoek (pff… don’t ask!) bezorgd. Happy me!

4Ook dit zwembroekje van Bobo Choses kocht ik voor Nim, met alleen een kanariegele zwembroek kom je de zomer niet door dus een hippe zwembroek ontbrak nog. En sinds hij rood zo mooi vind maakte ik hem blij met een rode zwembroek!

13Na wederom heftige buien (jaja, wij hebben weer eens vakantie he?!) klaart het wat op en rijden we naar Zorgboerderij De Buytenhof in Rhoon. Eenmaal daar is Nim helemaal in zijn sas, rennen hollen vliegen met de wind in zijn haren. Ook Kay geniet door foto’s te maken van de kleine wildebras, en ik geniet vanaf een bankje van dat gehele plaatje haha.

12‘S avonds rijden we even naar de Ikea, kleine jongentjes worden groot dus we gingen een potje aanschaffen. Laat de zindelijkheidstraining maar beginnen! En bij Ikea kunnen wij nou nooit weg zonder een paar lekkere snoepjes.

DONDERDAG
2Eigenlijk zou ik weer moeten werken donderdag, maar ik kon een extra vrije dag krijgen. Heel fijn! We besloten om op de eindelijk weer zonnige dag Plaswijckpark op te zoeken. Het is hier echt heel dichtbij maar toch nog nooit geweest, heel stom want wat was het leuk! Dieren, water, wandelen en heel erg veel spelen. DE plek voor actieve kids!

11Samen met papa over de kinderboerderij wandelen!

3De draaimolen was geen succes, hij heeft het hele ritje (wat dan plots wel erg lang duurt) zitten piepen en zeuren. Achja, weten we dat ook weer!

1Zoveel te zien, zoveel te doen en zoveel te beleven… en Nim heeft de allergrootste pret gehad met heen en weer rennen op deze steiger op zijn enorm vieze sokjes.

VRIJDAG
19Ai, toen moest ik de mannen toch echt een dag alleen laten! Ik moest weer werken, wat een domper na zo’n leuke week. Ze beloofden niks spannends te gaan doen zonder mij, dus ik heb niks gemist. De wekelijkse boodschappen zijn weer binnen zonder dat ik mee hoefde! Heel fijn.

ZATERDAG
10Zaterdag ochtend ging de deurbel, de pakketjesman stond met een grote doos van Zalando voor de deur! Een verrassing voor Moederdag, en wat voor een! Er zat een fijn ontbijt pakket in plus een toffe cadeaubon om te besteden in de webshop. Nice nice, bedankt Zalando! Ennuh, heb jij nou niet dat ene cadeautje gehad voor moederdag waar je op hoopte? Check dan hier of je het kan vinden, want je kunt een fijne korting krijgen 😉

Verder beleefden we bar weinig zaterdag! Ik heb het vooral druk gehad met het maken van de artikelen over Nim zijn verjaardag, lees Deel #1 en Deel #2 als je nieuwsgierig bent naar hoe alles er uit zag en wat ik gemaakt had!

ZONDAG
9Yaaaay, zondag was het Moederdag! Mijn derde alweer. Ik werd verwend met een mooi gedekte tafel met een paar cadeautjes op mijn bord!

8Kay heeft heel wat vouchers gemaakt met leuke dingen erop als: Ochtendje Nim vrij, Nek massage, Vrije keus, Filmpje in de bioscoop… en nog veel meer! Wat een te gek en creatief cadeau. Hij had ze geprint op magneet papier dus ze hangen nu op de koelkast, klaar om ingewisseld te worden 🙂

7Knutselen was niet zo zijn ding met Nim, dus deed hij gewoon heel wat anders: het tweede cadeau was namelijk een uitgestippelde route door Amsterdam langs de leukste winkeltjes. Ook aan Nim was gedacht, die kon bij een aantal winkels heerlijk spelen in de speelhoek terwijl wij van een hapje en drankje genoten en ik op mijn gemak kon rondneuzen.

6Wat een werk heeft hij er aan gehad maar het was het waard, het was een fantastische en zonnige dag! Het voelde echt als een verwendagje want ik kreeg zelfs wat shoptegoed en kon al 1 voucher inleveren: Tegoedbon voor een Susan Bijl tas. Yes i know, very Lucky mommy over here ;). Bedankt lieverd!

En dat was de afsluiter van een hele leuke week! Na zoveel leuks was ik dan ook wel enorm moe, vandaar wederom een wat latere timing van de Dear Diary. Deze week hebben we al 2 dagen goed kunnen opladen door het fijne warme weer en de zon, wat een feestje was dat. Maar daar lees je volgende week weer over!

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’ & Instagram om niks meer te missen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest