Dear Diary #15

Afgelopen week begon met tweede Paasdag, nog een dag met z’n drietjes. Dat was leuk! Ik werkte drie doordeweekse dagen dus beleefde verder niet erg veel. Op die hele fijne warme zonnige vrijdag was ik dus ook aan het werk, maar Kay en Nim hadden een hele fijne dag in de Dierentuin. Ik kreeg een vervelende verkoudheid te pakken (vast van al die onderbroken nachten van de afgelopen weken, vet slaaptekort inmiddels) maar toch hadden we ook nog een leuk weekend! Kijk mee!

MAANDAG
24Maandagochtend, eens een uitgebreid ontbijt met gekookte eitjes. Dat hoort met pasen.. toch?!

22Eind van de ochtend stapten we in de auto richting Arnhem, daar aangekomen meteen een blije lift selfie natuurlijk. Met z’n drieen wat ondernemen is onze favoriete bezigheid! We lunchten bij Bagels & Beans en shopten wat, perfecte tweede Paasdag dus. Gelukkig was het in Arnhem heel rustig.

21Nim had geen dutje in de auto gedaan op de heenweg, dus opeens lag hij te tukken in de kinderwagen. Was dat even lang geleden dat dat gebeurde. Ziet er wel onwijs lief uit zo.

DINSDAG
20Work! Ik haakte in mijn pauze een mutsje voor een zwangere collega als cadeautje. We hadden de sinterklaas avond met surprises overgeslagen afgelopen December, dus werd het een heuse surprise paasei avond. Het mutsje ging dus in de surpise 😉

WOENSDAG
19Een vrije dag, met zon! Door een miauwende kat was Nim na 5 minuten slaap alweer wakker van zijn middag dut. Ik besloot dat we een eind zouden gaan wandelen voor wat Vitamine D!

18Rotterdam heeft een boel mooie plekjes, gebouwen en kunstwerken. Ik besloot bij elk plekje wat ik mooi vond een foto te maken. Hier de eerste foto, gebouwen vlak naast die van de Nationale Nederlanden bij Centraal Station.

17De poort richting de luchtbrug die je van centraal station naar de Weena brengt over de weg heen! Mooi geel is niet lelijk 😉

16De schildering van het meisje fiets ik altijd langs richting werk, blijft een leukerd vind ik!

15Tussenstop. Even er uit om te spelen in een speeltuin.

14Even een #rochthatwall foto voor instagram, zomaar hebben ze de tegeltjes van deze muur af gesloopt. Ziet er toch ook niet uit?

13Een paar mooie platen.

12Ook langs dit kunstwerk fiets ik als ik naar werk ga, een tijd terug hebben ze deze nieuwe schildering er op gemaakt maar ik mis de oude! Jammer!

11In de avond maak ik deze Oreo Kinder Bueno Milka Nutella Cheesecake, overload aan chocola! Het recept komt van Jelmerdeboer.nl mocht je zin hebben in ook zo’n ‘smerig’ taartje 😉

DONDERDAG
10De surprise staat klaar voor vanavond. Eerst een hele dag werken om in de avond de Paasei avond met surprises te vieren met collega’s

VRIJDAG
2Papa en Nim dag. Met zon, heel veel zon. In mijn pauze kon ik hun avonturen van die middag volgen door de foto’s die Kay stuurde via WhatsApp.

1Een foto op zijn favoriete plek in het Oceanium. Al sinds de eerste keer dierentuin (3 maanden) vind hij deze ruimte fascinerend.

ZATERDAG
9Oh oh, superslecht weer met een boel regen. What to do? Intratuin!

8Broodje, taartje en spelen!

ZONDAG
7We hadden een leuke fotoshoot met Nim op de planning staan! Al weken wil ik naar een bepaalde locatie voor foto’s en eindelijk zat het weer mee zondag en had ik weer iets super leuks om Nim in te fotograferen.
Van poseren krijg je dorst en zin in spelen. We stopten op de terugweg naar huis bij ‘Ver van Hier’, een klein cafeetje en boeken winkeltje goed ingericht voor de kleintjes! Echt heel leuk, daar komen we zeker vaker terug op de zondag ochtend.

6Voor de kids is er een mooie ruimte waar lekker gespeeld kan worden. Ook staan er boekjes die ze kunnen lezen! De zon scheen heerlijk naar binnen ook.

5Het was nog een lange wandeling richting huis. Eenmaal thuis had ik nog wat werk dat op me lag te wachten. Leuk werk! Want fotograferen en stylen vind ik hartstikke leuk ;). Hier een kleine sneak peak, kom morgen zeker even terug om te kijken naar waar ik het nou over heb en wat je hierboven op de foto ziet. Hint: Er valt weer wat te winnen.

4Na Nim zijn middag dut vertoeven we in de warme zon in de tuin, ik ben moe en snotterig en heb zin om te bankhangen en maak deze Diary vast. Kay werkt wat in de tuin en Nim speelt om ons heen. Poes Evi heeft weer een gek chill plekje gevonden. Hoe gekker hoe beter.

3Geen zin om te koken, en een lege koelkast. Patatje it is.

Aankomende drie dagen heb ik nog lekker vrij, en hoop wat aan Nim zijn verjaardags feestje te kunnen gaan doen. Uitnodigingen, verlanglijstje, hapjes, versiering, de outfit. Nog veel te doen dus!
Fijne nieuwe week!

Volg je de-ontdekkers al op Bloglovin’? Want dan mis je geen nieuwe artikelen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest