Wollen sokken voor kids

De herfst komt er aan, en ook de winter wacht ons weer op. En dat betekend in Nederland dat het best koud kan worden buiten. Ik geloof dat kinderen minder last hebben van kou dan volwassenen, maar toch wil ik voor Nim genoeg warms in huis hebben om hem lekker in te kunnen pakken als we onze dagelijkse speeltuin route afleggen. Want dat buiten spelen gaat natuurlijk gewoon door. Via je voeten en je hoofd verlies je de meeste warmte. Nim is totaal geen fan van iets op zijn hoofd, dus wilde ik werk maken van de warme voeten. Beter iets dan niets right?! Tijdens een kort shoprondje in de stad, en dankzij een leuke tip van iemand op Instagram heeft Nim maar liefst 4 paar nieuwe sokken. Wollen sokken wel te verstaan!

7

9Bij good old H&M kocht ik twee paar sokken, grijs/wit en blauw/wit. Dik, zacht en warm. Ze waren 3,99 per paar!

8Op Instagram kreeg ik een hele leuke tip. Bij Keldershoeve verkopen ze gebreide sokken in diverse kleuren en maten. Nou vond ik de kleuren van de H&M al leuk, maar een creme kleurig paar en een zwart/wit paar zou ook wel erg leuk zijn voor erbij. Per maatje betaal je iets meer, ik ging voor 2 verschillende maten zodat ik zeker wist dat een van de twee zou passen. Voor 4,- en 4,50 was ik ook niet veel duurder uit dan bij de H&M. Gezien de sokjes met de hand en op bestelling gemaakt worden duurde het een paar daagjes eer ik ze in huis had.

17

16

15Nim vind de sokken wel prima. Hij is een echte blote voeten loper in huis, als hij de kans krijgt om zijn sokken uit te trekken dan doet ‘ie dat. Deze dikke gebreide sokken liet hij zowaar aan zijn voeten!

12

14

13En met zijn nieuwe laarsjes aan en een wat baggy broekje van Nununu staat het naar mijn mening onwijs leuk! Ready for the colder days!

4

3

2Eigenlijk vind ik het bij alle schoenen wel tof staan. Dus als je van de winter een jongentje in Rotterdam ziet rondbanjeren met wollen sokjes boven zijn schoentjes uit, zou dat best wel eens Nim kunnen zijn 😉

1

6

5Drie leuke combinaties, want ik kon het niet laten om de sokken met verschillende broekjes uit te proberen natuurlijk. Welke vind jij het leukst?

19Wat vind jij van wollen sokken bij kids? Oh en, je kunt bij de Kelderhoeve ook sokken in je eigen maat bestellen. Dus ‘twinning’ is mogelijk 😉

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay heeft ook een Instagram account boordevol vader en zoon foto’s en hun belevenissen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp

12 reacties

 1. Dat ziet er een stuk leuker uit dan ik had verwacht. Vooral in huis vind ik het heerlijk om in mijn dikke sokken rond te sloffen.

 2. Super leuk! Heerlijke tip, die van de h&m zijn ook fijn he, we hadden ze vorig jaar ook. Vind alle combi’s top. Maar die met het Nununu broekje en zijn zwarte boots; perfect!

 3. op zijn hoofd maar half jaar terug ineens wel omdat papa het ook paar keer meedeed. Tip voor papa 😉

 4. Erg toffe post
  Helaas loopt Boaz altijd op blote voeten
  Ps. B wilde ook nooit iets o

 5. Echt een herfstblogje, ik heb er wel zin in! Bedankt voor je tips, denk dat Ivar ook wel een paar wollen sokken kan gebruiken in de wandelwagen en op de fiets!

 6. Wat leuk bedacht zeg die foto met die broekjes op een rij ? en de sokken zelf vind ik ook superstoer! Ik zal m’n ogen open houden in rdam of bij villa augustus ?
  Maandag komt er een blogpost op Xazoe online voor een ander leuk restaurantje/winkeltje in dordt. Ook echt iets voor jullie denk ik!

 7. Wat een heerlijke sokken. Hayden loopt ook het liefst op blote voeten, maar in de winter vind ik dat veel te koud. Eens kijken of hij deze aan laat. En voor Skyler zijn het sowieso lekkere sokken, want dat is zo’n koukleum. Bedankt voor de tip. 🙂

We horen graag wat van je...