Vader & Zoon: Happy Socks!

Samen op de bank hangen en film kijken is wat mijn mannen veelvuldig doen. Echt zo’n vader en zoon moment altijd. Vaak zelfs nog met wat lekkers erbij en dan zitten ze heerlijk te genieten met een hoofdletter G.
Daar waar ik zelf altijd graag onder een dekentje kruip op de bank hebben vader en zoon daar niet zo’n behoefte aan, ook prima hoor maar ik houd de mannen natuurlijk wel graag warm en gelukkig. Natuurlijk gaat de kachel in deze tijd van het jaar aan maar een paar gezellige sokken aan je voeten is natuurlijk ook heerlijk! Een bom aan kleur en lol om de voeten, de Happy Socks doen hun naam eer aan hoor.

2 HS1Voor vader en zoon ontving ik een pakketje met Happy Socks. Happy Socks is opgericht met een bijzondere visie, namelijk het veranderen van een alledaags product in een kleurrijk design item dat ook nog eens geluk verspreidt. Om aan deze visie te voldoen streven zij ernaar om de best mogelijke kwaliteit, vakmanschap en creativiteit te bieden. En daarin zijn ze naar mijn mening met vlag en wimpel geslaagd. De kleuren zijn helder en vrolijk, daar word je wel gelukkig van als je naar beneden kijkt!
In principe houd ik meer van effen en basic, maar voor sokken kan dat me niet zoveel schelen. Hoe grappig is het dat als schoenen uit gaan je twee kleurrijke voeten tevoorschijn ziet komen? Na een lange werkdag bijvoorbeeld kan dat je nog best eens opvrolijken.

HS5 HS4 Maar die twee mannen van mij dus, die verwen ik dan maar met vrolijke en zachte sokken in plaats van een dekentje op de bank. Toch warme voeten! En gezellig dat ze het hadden, ik kan je zeggen dat dit moment elk weekend ‘s avonds wel plaatsvind. En ik vind het dan weer heerlijk om dat tafereel aan te zien. Gelukkig heb ik het nu vastgelegd door middel van wat foto’s, want dit soort fijne vader en zoon momenten wil je voor geen goud vergeten.

3De Happy Socks kregen we opgestuurd van overhemden.com, een webshop die nette overhemden voor mannen verkoopt maar ook bijpassende accesoires en dus de Happy Socks in verschillende dessins.

Wat vind jij van de sokken? Zou je je man daar ook blij mee kunnen maken zoals ik de mijne?

 

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay is ook te volgen op Instagram.
icon_S

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp