Tip: Fijne peuter jeans

Oh oh, ik was altijd zo’n fan van zachte broekjes en leggings voor Nim. En ik moet zeggen, we hebben het erg lang volgehouden om hem uit de spijkerbroeken te houden. Maar kleine jongentjes worden groot en stoer en dan zijn spijkerbroekjes wel erg welkom. Gezien het kruipen op de vloer, en de ingetrokken beentjes al gedane koek is, mag het ook wel. Maargoed, dan begint het pas: Waar vind ik de perfecte jeans voor een klein peutertje van 2,5 jaar? Dat vond ik toch nog knap lastig… Maar ik heb de fijnste jeans inmiddels gevonden, en zoals altijd deel ik die dan ook met liefde ;). Kijk mee!

2Nou zijn dit heus niet Nim zijn eerste jeans, nee toen hij bijna twee was had hij al wel een of twee jeans in de kast liggen. Hele goedkope van de Primark, maar dat was niet zo’n succes. Ze waren stug en enorm vormloos. Weg ermee dus. Mijn zoektocht ging verder en ik belandde bij de River Island, gave jeans voor wederom weinig geld, gemiddeld zijn de jeans daar 13 euro. Uiteindelijk hadden we 3 verschillende jeans van River Island, ik vond ze top namelijk. Tot voor kort, want Nim heeft nu al (met maat 2-3/92-98) hoog water in de River Island jeans. Heel erg zonde, want de breedte is gewoon goed en de broekjes blijven mooi na meermaals wassen. Wat nu?

Ik belandde weer op de webshop waar ik altijd Nim zijn pyjama’s koop, en zo nu en dan eens wat ander tofs naar huis klik. Ze zijn altijd redelijk geprijsd en ik houd van de kwaliteit, daar kan menig winkel een puntje aan zuigen. Over welke winkel ik het nou heb? Next!

5Inmiddels zijn de 3 River Island jeans dus vervangen voor diverse jeans van Next. Ze hebben enorm veel keus in kleuren en modellen trouwens, dus er zit echt wel iets bij naar je smaak. Ik ging gewoon voor van elk iets: Licht, donker en zwart. Altijd goed ;).

De pasvorm vind ik ook echt perfect. De pijpjes zijn (in tegenstelling tot de River Island jeans) wel heel erg lang, en de maten vallen allemaal wat groter uit. Ik heb van de jeans dan ook een maat kleiner genomen dan Nim normaal draagt. Ik denk dat de dubbele maatjes vooral als de grootste maat uitvallen. Voor de meeste jeans bij Next betaal je een prijsje tussen de 9,50 en 16,50. Goed te doen voor wat je ervoor terug krijgt! Want na al een heleboel keren wassen zien en voelen ze hier nog als nieuw.

3 2Wat trouwens helemaal geweldig is aan Next is dat ze gratis verzenden als je boven de 20 euro zit met je bestelling, en ze leveren ook echt heel erg snel. Reken maar van yes dat jij je bestelling al binnen 1 a 2 werkdagen in huis hebt.

Waar koop jij de jeans voor je kind(eren)?

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp

8 reacties

  1. Ook broeken van Next. Valt groot inderdaad. Van next draagt mijn zoon nu 92-98. Ook Zara broeken maar daar draagt mijn zoon al bijna 104. Maar ja mijn zoon is 94 cm met 2 jaar en 2 maanden.

  2. Ik vond het ook een hele zoektocht, en heb dan ook wat miskoopjes gedaan.. Flynn draagt nu de super skinny fit jeans van H&M, helemaal fan!
    Ze hebben ook de Skinny fit, maar ik koos voor de super skinny.

  3. Ik heb laatst een spijkerbroekje voor Nilo gekocht bij Next in maat 80/86 maar hij zwémt erin. Ik had de elastiekjes helemaal op z’n strakst en de pijpen moest ik wel 4x omrollen. Maarja dat ziet er niet uit natuurlijk hahaha. Zijn inderdaad lange broekspijpen, ideaal voor lange benen! Bij Nilo zitten de broekjes van de Zara en H&M het best en dan nog steeds maat 74.

  4. Ik bestel ook regelmatig van Next! super webshop en fijne broekjes inderdaad.. river island kan nog voor onze kleine. ook fijne broekjes! leuk he, de zoektocht naar betaalbare fijne kleertjes 🙂

  5. Elke keer surf ik weer op next maar nog nooit wat gekocht! Ik zweer bij de jeans van de Zara en Vingino maar dit klinkt ook goed! Liefs

  6. Leuke broekjes! Kan inderdaad een uitdaging zijn om lekker zittende en mooie broekjes te vinden. Zag toevallig dat de Wibra ook hele mooie heeft (voor jongens en meisjes) met een toffe pasvorm!

We horen graag wat van je...