Tiny Turtle Caps

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Tiny TurtleCaps, of onze stoere boy een leuk petje wilde uitzoeken? Dat laten wij ons geen tweede keer vragen natuurlijk! Want sinds Nim een petje op laat zitten als we de deur uit gaan, was ik nog zoekende naar een leuk petje voor erbij. Het petje hebben we inmiddels al weer even in huis en is al meerdere malen op gegaan als we de deur uit gingen voor een gezellig dagje uit. Het leek me leuk wat over de petjes van Tiny TurtleCaps te vertellen, want met mij zullen er best wat mama’s zijn die ze niet kende en toch ook op zoek waren naar een toffe cap om het zonnetje van het bolletje en uit de oogjes te houden deze zomer.

Tiny Turtle is in 2012 opgericht door twee broers, na de komst van een zoon (en dus een neefje) konden de mannen maar geen passende pet vinden die niet te kinderachtig was en toch op kleine koppies zou passen. Zelf aan de slag dus!
De petjes zijn ontworpen onder strenge eisen van kwaliteit, oog voor detail en gevoel voor stijl. Volgens Tiny Turtle hoeven we niet bang te zijn dat de kinderpetjes ook door kinderhandjes gemaakt worden, ze werken met leveranciers die een goede werkomgeving garanteren en dus creeeren voor hun personeel. Dat is toch wel heel fijn om te weten!

Ze zijn het eerste Nederlandse merk dat zich richt op caps voor kinderen. Kids van 1 tot en met 5 jaar kunnen dan ook shinen met een toffe pet van Tiny Turtle!

1 2 3Naast het modelletje wat Nim draagt, een Tiny Lowback, zijn er nog 3 soorten modellen waar je uit kan kiezen: De Tiny Highback, Tiny Bowpeaks en de Tiny Softshells. Ieder hun eigen kenmerk en ieder in een aantal toffe kleurcombinaties, afgewerkt met het logo… een schildpad met petje als huisje of het logo zoals op het petje op de foto’s. Genoeg keus dus! De petjes zijn verkrijgbaar vanaf 24,95. Naar mijn idee een goede prijs, want de kwaliteit en pasvorm is top!

Een tijdje terug gingen de heren van Tiny Turtle ook een leuke samenwerking aan met Lucky No. 7! Hieruit ontstonden twee hele toffe caps met de kenmerken van Lucky No. 7 (het woordje rebellious, en de welbekende panda). De Rebellious cap staat nog hoog op het verlanglijstje voor Nim, want een rebel is hij wel… kunnen we iedereen maar beter vast waarschuwen ervoor ;).

De pet die Nim draagt vindt je hier, zijn hemdje en short zijn beide van de Zara.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp