Speelpolder Polderrijk

Water, modder, gras, bloemen en insecten. Gaat je hartje, of die van je kinderen hiervan sneller kloppen? In een speelpolder ben je dan aan het juiste adres. De Krimpenerwaard is één grote polder, het is daarom niet gek dat je hier meerdere speelpolders kunt vinden.

Op loopafstand van de Surfplas en Natuurspeeltuin Krimpenerhout, ligt Speelpolder Polderrijk. Ga je mee op avontuur?


In de speelpolder zijn diverse speeltoestellen gemaakt. Vind je evenwicht op het touw, steek de sloot over via boomstronken en stammen. Of gewoon door de modder. Of slinger naar de overkant aan een touw. Genoeg manieren om de sloten van de polder over te steken dus.


In een polder heb je heel veel water en rond en op dat water leeft van alles. We turen in het water en ontdekken een wereld vol kleur en kikkervisjes. Jammer dat we geen schepnetje mee hadden, dan hadden we nog veel meer kunnen ontdekken.


Ben je meer benieuwd naar dieren en insecten? Dan kan je nog genieten van de een zitplekje op een stoel met een konijn een eekhoorn of één van de andere dieren. Of neem plaats tussen de bloemen terwijl de bijen, vlinders en andere insecten rond je hoofd vliegen. Of tegen je benen op lopen.

Hier vind je Speelpolder Polderrijk:

Krilpad, Krimpen aan de Lek (Krimpenerhout)
Parkeren: Parkeerplaats Kerkeloet (bij de Surfplas) of Parkeerplaats naast de rotonde richting Krimpen aan de Lek. Vanaf beiden is het nog een stukje lopen.
Woon je in de buurt? Kom dan op de fiets! Of per kano, er is namelijk een aanlegsteiger.
Meer info: klik hier

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest