Share the love! Een nieuw jaar dus tijd voor wat nieuwe dingen. Nou is deze nieuwe rubriek niet veel anders dan wat ik al deed in de serie ‘Happy Moments’, maar het werd wat eentonig wat ik liet zien en ik wil het breder aan kunnen pakken. Voor nu nog een variant die gewend was van de oude rubriek, ik laat je door middel van een paar foto’s momenten of spulletjes zien waar ik deze week erg blij van werd!

Knutselen is niet echt Nim zijn ding. Ook kleuren gebeurd zelden thuis. Ik wilde afgelopen maandag toch gezellig samen aan tafel wat doen dus ik pakte er een doos knutselspullen bij, waar Nim direct de washi tape uit viste. Nadat ik een groot vel papier had gevonden, zag ik dat hij allang lekker bezig was met de tape. Een grote Playmobile olifant was gepimpt met roze tape! Dikke vette liefde voor zijn creativiteit <3

Nim deelt de liefde voor tv kijken met zijn papa. Helemaal in de ban van wat er op dat scherm te zien is, met een verwonderd gezichtje van alle mega interessante dingen die te zien en te horen zijn. Aap Poot Pies is een enorme favoriet, deze serie volgt Appie en Aisha in dierentuin Artis in Amsterdam. Samen met hun papa beleven ze leuke momenten, maar leren ze ook over onderwerpen die kleine kindjes bezig houd! Stiekem kijk ik zelf ook graag mee, ik houd van ook van dit soort kinderseries en films <3

Kaarsjes, plantjes en hoekjes stylen. Het liefst elke dag net even anders, en af en toe wat nieuws. De liefde hier zit in de bladeren van de plant, die hebben hartvormig blad <3

De kleine man kreeg pas een nieuw oud bed. Een marktplaats vondst die ik opknapte met een likje verf. Bij een groter bedje hoort ook groter beddengoed, want het peuterdekbedje begon toch wat te kort te worden. H&M Home heeft echt altijd leuk beddengoed, en nu ik eindelijk voor een 1 persoonsdekbed kon shoppen keek ik natuurlijk direct online. Deze onwijs leuke vondst sluit helemaal aan op het dieren thema in Nim zijn kamer, en blijft toch rustig door de kleurtjes. Eenmaal opgemaakt was ik helemaal verliefd op het kamertje, wat is het toch leuk om een kinderkamertje in te richten. Ook ben ik erg blij dat Nim het echt altijd mooi vind wat ik voor hem koop en doe in zijn kamertje <3

Koude voeten, op de koude vloer zitten, of überhaupt het koud hebben.. ugh! Wij houden er allemaal niet van. Kleedjes, plaids, sloffen, dikke sokken… je vind ze door ons hele huis. Een nieuwe aanwinst is een klein anti slip kleedje van HK living wat we afgelopen weekend bij JUTTU in Antwerpen kochten. Nim heeft er al lekker op zitten spelen, en het naar binnen stappen vanaf buiten is ook meteen wat minder koud aan de voeten (want de schoenen gaan uiteraard buiten uit). Poes Evi is het helemaal met ons eens <3

Dat was de eerste Share the love! Eens kijken wat voor leuke invulling ik steeds kan gaan geven aan deze rubriek :). Maar ik ben ook benieuwd waar jij dol op bent, het mag van alles zijn.. dus vertel <3

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp