een leven vol kleine en grote avonturen is dichterbij dan je denkt
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Chateau de Rambouillet

De vakantie is alweer even geleden, maar ik heb nog reuze leuke foto’s van de uitstapjes die we deden terwijl we in Frankrijk op de camping Huttopia verbleven. Het was vooral een rust vakantie, normaliter trekken we er tijdens de vakantie wel dagelijks op uit namelijk. Dit keer vonden we het alle drie wel prima om in en om ons hutje te blijven en te genieten van de rust. We deden drie leuke uitstapjes, een dag Parijs, een middag naar het kasteel in Versailles en een ochtend naar Chateau de Rambouillet.

10

In het plaatsje waar de camping zat bezochten we Chateau de Rambouillet. Het chateau zelf stond in de steigers en werd opgeknapt, maar de tuin en het wandelgebied eromheen was groot en de bloementjes stonden in bloei. We deden dus een wandeling door de tuin en ik kon het niet laten weer wat foto’s te maken. Wij zijn echt dol op dit soort plekjes, de rust, de ruimte, en de aandacht voor detail!

9
8
7
6
5

Nim, steentjes, water… need i say more? Hier stonden we dus wel even stil zodat hij zich kon uitleven met steentjes gooien.

4
3
2

Wederom prachtig! Meer heb je toch niet nodig als je op vakantie bent?!

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

STEUN DE ONTDEKKERS!

Ik hoop dat je hebt genoten van dit avontuur!
Onze avonturen zijn gratis om van te genieten. Maar niet kosteloos om te beleven. Wil je ons steunen om meer avonturen te blijven beleven en delen?

Steun De Ontdekkers