In een vorige artikel over de nieuwe collectie van MIO&CO vertelde ik al dat we nog een hele knusse en warme outfit hadden om te laten zien. Laat een van die items nou een hele zachte creme kleurige teddy trui te zijn. Perfect voor een frisse ochtend wandeling in het bos langs de koeien afgelopen zaterdag. De wandeling was van korte duur, maar de MIO&CO trui mocht niet meer uit toen we eenmaal thuis waren.

part2_12 part2_11
Nu het steeds kouder word buiten, mogen de warme dikke items eindelijk de kast uit! Of het nu voor een frisse ochtend wandeling is, een uitgebreide bankhang sessie of een supermarktbezoekje… deze outfit van MIO&CO kan echt altijd! Het knuffelbare gehalte van je kindje word echt nog hoger dan hij al was bij het dragen van de trui, want oh wat een fijn ding! Nu maar hopen dat je kleine daarop zit te wachten ;).

De muts kon je al in het vorige artikel zien en over lezen. De zwarte relax broek is een super dik exemplaar met fijne elastieken banden aan de pijpjes zodat er geen koude wind in de broek kan waaien, de pasvorm is van boven smal maar loopt wat baggy uit bij de benen. De broek doet zijn naam eer aan dus, echt een relax broek is het!
De beige teddy pull valt lekker over de billen heen, en wat wijd. Zoals een teddy trui hoort te zijn. Ook hier hebben de onderrand en mouwtjes elastieken banden.

We doken zaterdag dus het bos in vlak achter onze woonplaats voor een stevige wandeling op kaplaarzen en in de warme outfit. Nouja… Nim dan, wij hadden al gauw natte voeten ;). We spotten koeien, zochten olifanten (don’t ask haha), en ik schoot uiteraard wat fijne foto’s van de kleine man met zijn nieuwe outfit!

part2_4 part2_8

part2_6 part2_2 part2_7 part2_10

Ook zo’n zin gekregen in een fijne dikke teddy trui?

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp

2 reacties

We horen graag wat van je...