Me Time #6: From where i stand

Zo, is dat even lang geleden. Een Me Time artikel met foto’s in de ‘From where i stand’ positie. Afgelopen dinsdag had ik heerlijk een dag voor mezelf. Nu heb ik dat wel drie keer in de maand op dinsdag, dus zo heel speciaal als die eerste artikelen die ik maakte op deze manier is het niet meer voor mij. Ik ben gewend aan die vrije dinsdagen, en probeer mijn tijd goed te benutten op die dagen. Maar genieten doe ik er nog steeds van hoor, heel erg zelfs. Binnenkort gaat Nim naar school en heb ik in plaats van één lange vrije dinsdag, drie vrije ochtenden achter elkaar. Ook niet mis, maar toch wat anders. Dinsdag heb ik van alles gedaan wat ik leuk vind, en legde het vast voor dit artikel.

8:59
Goedemorgen! Zodra de mannen de deur uit zijn ga ik douchen en aankleden. Lekker op het gemakje, wat heerlijk is als je normaal best vaak moet ‘haasten’.

9:02
Nadat ik aangekleed ben, doe ik net als elke andere morgen overal de gordijnen open en de ramen op een kiertje zodat het kan luchten. Ik maak de bedden op en gooi de vuile was in de juiste wasmanden en dan kan ik naar beneden. Routines 😉

9:11
Tijd voor ontbijt! Bruine boterhammen met boter, leverkaas en een beetje ketchup. Dit is zo lekker!

10:14
Ik blijf een beetje plakken achter de IPad na het ontbijt. Ach, kan gewoon. Geen haast! Ik ga de deur uit en pak nog gauw m’n zonnebril mee. Wat een zonnetje buiten, heerlijk!

10:25
De koning en koningin komen vandaag op bezoek in Krimpen (vlakbij de bushalte waar ik opstap richting Rotterdam). Ik was bang voor drukte en gekte rond dit tijdstip, maar nee.. onderweg een paar kids met papieren vlaggetjes gezien maar dat was het. Ik wacht op de bus in de zon.

11:06
Shoppen voor verjaardag versiering bij Sostrene Grene. Altijd leuks te vinden daar!

11:37
Dikke truien en vesten passen bij Weekday. Ik vind niet de kleur die ik zoek dus hang alles weer terug.

12:00
Precies om 12 uur word mijn lunch bestelling bij het toffe tentje New Fork gebracht. Een home made eiersalade en een beker melk. Het heeft echt heel goed gesmaakt! Ik was 5,50 kwijt, daar kun je nog eens voor lunchen op een leuke plek toch?!

12:47
De Sissy-Boy kan ik nooit overslaan als ik naar de stad ga. Hoe leuk zijn deze olifanten kapstokhaakjes… Eigenlijk was wel echt ALLES leuk daar.

13:26
Het pashokje bij H&M. Ik vind wat ik zocht, plus meer haha.

13:53
Even een pauze inlassen bij YOYO! Iced tea mint aardbei. Yum!

15:03
Thuis! Ik kocht nog wat hemden voor Nim, die jongen word lang en zijn hemden dus te kort. Zeeman is altijd top! Lekker flanellen pyjamaatje nog erbij gekocht.

15:14
Een deel van de buit. En een lekker schaaltje framboosjes om van te snoepen. Hm, zou roze mijn lievelingskleur zijn? 😉

16:10
Het is nog mooi licht in Nim zijn kamer dankzij het zonnetje buiten. Ik ga dus aan de slag met foto’s voor een artikel op de blog.

16:45
En door met nog wat foto’s, ook voor een artikel. Heerlijk om op mijn vrije dinsdagen me hiermee bezig te houden!

17:03
Ik heb nog een uurtje voordat de mannen thuiskomen, en besluit lekker op bed te blijven zitten waar ik net foto’s had gemaakt. Netflix aan, chocolade erbij en muziek aan. Zo’n dag is onwijs leuk, maar ook wel vermoeiend. Ik wil altijd meer doen dan waar ik tijd voor heb.

Dat was mijn vrije dag, op naar de volgende 😉