een leven vol kleine en grote avonturen is dichterbij dan je denkt
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Me Time #2: From Where I Stand

Ongeveer anderhalve maand geleden had ik een onverwachte vrije dag, ik maakte door de dag heen wat foto’s van mijn activiteiten en een nieuwe rubriek was geboren. De vrije dag beviel me zo goed dat ik met ingang van April elke maand 1 dag helemaal voor mezelf heb. Bedankt ouderschapsverlof uren! Nou ben ik de laatste tijd vrij inspiratieloos geweest en heb nog niks nieuws kunnen bedenken voor deze rubriek. Ik herhaalde dus hetzelfde als vorige keer. Foto’s op de ‘from where i stand’ manier. Ik heb een erg creatieve dag gehad in ieder geval. Nieuwsgierig? Kijk dan verder…

1Goodmorning! Ik ben echt alleen, zie je?

2Ik sta om half 10 bij de Metro, op naar de stad.

3Eerst ontbijten bij Bagels & Beans, de lekkerste bagel vind ik de tomaat bagel met walnoot honing cream cheese. Ernaast een heel groot glas melk!

4Ik ga wat winkels af voor verjaardag ‘sweettable’ spullen voor Nim, shop wat voor mezelf en stap ook Bonbon on he Block nog in voor korte broeken voor Nim. De korte broeken waren en niet helaas, maar er hing wel een item van het kleding ‘wensenlijstje’ in een rekje met -20%! Couldn’t resist…

5Zo, na 3 uur geshopt te hebben ben ik weer thuis. Gauw wat drinken. Voor de koekjes gunde ik mezelf geeneens tijd.

6Er word aangebeld door de postbode, een pakketje! Ik had creme/zalf besteld voor Nim, hij heeft eczeem en tot nu toe heeft nog niks geholpen. Na wat googlen kwam ik hier op uit. Hopelijk werkt het!

8Daarna ga ik de deur weer uit. Even snel naar de bloemist! Uiteraard trek ik meteen mijn net nieuw gekochte vest aan, hij is zo mooi.

9Een mooi boeketje voor maar vijf euro.

10Ik had wat fleurige bloemen nodig voor foto’s!

11Daarna maak ik nog wat foto’s, alvast voor de Buy Less Buy Better challenge. Wat een rommel maak ik er altijd van, dat valt dan weer net van de foto’s af haha. Ik heb zoveel leuks dat ik het altijd allemaal op de foto wil hebben maar dat staat dan weer niet leuk en schuif ik het aan de kant. Zo krijg je dit dus.

12Nog even zitten en wat drinken en snoepen. Toch ook best vermoeiend, zo’n dag alleen. Tijd voor alles en ook alles tegelijk willen, dus eigenlijk tijd tekort. Ik bestel nog even gauw de korte broekjes online die vanmorgen niet bij Bonbon on the Block lagen waar ik dus eigenlijk voor ging. Is mijn portemonnee trouwens niet geweldig?!

13YES! DE OUTFIT! Dit word ‘m voor Nim zijn tweede verjaardag. Het was de bedoeling wat artikelen te maken als aanloop naar zijn verjaardag toe maar daar heb ik gewoonweg geen tijd voor. Het thema dit jaar? Arrows/Robin Hood. Op het te gekke Beau Loves broekje van vorig seizoen staan pijl en boog! Het shirtje is van Hello Apparel en de moccs van Tough Cookie.

14Ik ga weer verder met foto’s maken voor de blog. Nu heb ik er tijd voor en stampt er niet iemand steeds overheen of doet van alles stouts als ik heel even bezig ben 😉 Dus ik maak er goed gebruik van vandaag zodat ik in ieder geval foto’s heb en even vooruit kan.

15Zo, en dan zit het er toch echt op. Ik ruim alles netjes op, doe nog wat huishoudelijke klusjes en plof op de tuinbank neer in het zonnetje. Wachten tot Kay thuis komt om Nim op te gaan halen.

16Veel later dan gepland (voor mij niet erg, meer me time!) stappen we in de auto! Op naar een avondmaaltijd bij mijn ouders en dan Nim weer mee naar huis nemen.

17En daar is ‘ie weer! Nog even knuffelen en hangen tegen mama en dan naar bed! Goodnight!

Ik kijk uit naar mijn ene dag per maand, even met niks rekening houden en doen en laten wat ik wil. Zoals vandaag met mijn muziek op, want dat lukt dus bijna niet. En 3 uur lang winkelen, zomaar even gauw de deur uit voor een bos bloemen, of gewoon een heleboel fotograferen en er een troepje van maken. Heerlijk!

Wat mis jij het meest aan alleen thuis zijn?

STEUN DE ONTDEKKERS!

Ik hoop dat je hebt genoten van dit avontuur!
Onze avonturen zijn gratis om van te genieten. Maar niet kosteloos om te beleven. Wil je ons steunen om meer avonturen te blijven beleven en delen?

Steun De Ontdekkers