MÁDARA baby & kids

Vorig jaar testte wij al eens producten uit de baby & kids lijn van het merkje MÁDARA. De fles shampoo en tube creme waren zo op, het waren heerlijke producten en vooral door de lekkere geur die het product gaf bleven we het gebruiken. Niet te baby achtig geurtje, maar toch erg zacht en aangenaam! MÁDARA heeft sinds kort weer en nieuw product toegevoegd aan hun baby & kids lijn. Namelijk de Cloudberry & oat hydrating lotion. Uitgebreid hebben we hem al getest, en ik kan je vertellen dat ik er zelf ook echt dol op ben!

Deze delicate, super zachte lotion zorgt voor een intensieve hydratatie van de gevoelige babyhuid. Havermelk voedt de huid en maakt deze soepel; het omega-rijke bergframboos helpt de huid barrière te herstellen. Ook heel geschikt voor volwassenen.‘ – MADARA

Ik kan het alleen maar eens zijn met wat MADARA beloofd in bovenstaand stukje. Zacht? Check! Goede hydratatie? Check! Soepele huid? Check! Geschikt voor volwassenen? Oeps, dubbel check! Ik gebruik de lotion zelf ook erg graag, vooral met de kou op het moment droogt mijn huid enorm uit. Ik merk dat als ik de Cloudberry & oat lotion gesmeerd heb dat mijn huid erg lang zacht blijft en vooral gewoon mooi en zacht ervan gaat uitzien. Heel fijn dus, en niet alleen voor je baby!

Na een lange baddersessie, wat tegenwoordig in ons nieuwe huisje ook daadwerkelijk in een groot bad gebeurd, word er lekker gesmeerd. Nim vind het te leuk om zelf te smeren, en de lotion smeert goed uit en laat niks vettigs achter op de handen want het trekt al vrij snel in! Onwijs fijn dat die kleintjes dat dus lekker zelf kunnen doen.

Je vind de Cloudberry & oat hydrating lotion hier. Wat smeer jij bij je kleine op de huid na een warme douche of een uitgebreide baddersessie?

 

*Dit artikel bevat een gekregen product.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp