In de kast van Nim: Popupshop

Ken jij ze? Van die kleine kindjes, die ineens heel snel groeien? Ik wel! En hij maakt centimeters hoor! Hoort er helemaal bij natuurlijk, maar het gevolg is wel te kleine en krappe kleding. Daarbij is het ook nog eens een stuk kouder geworden en dan kun je wel uitrekenen dat er een flinke nieuwe garderobe nodig is! Afgelopen weken haalde ik hier en daar eens wat leuks vandaan, kocht ik wat budget items, en zocht ik de kledingkast goed uit. Toch miste er nog wat items, maar daar was dan opeens de Black Friday sale. De gekte in aanbiedingen en kortingspercentages die losbarst in Amerika de dag na Thanksgiving. En niet alleen de winkels in Amerika, maar ook een boel webshops all over the world stunten die dag met kortingen. Wat een uitkomst, i love sale! Na een heleboel shops af te zijn gegaan, eindigde ik toch steeds bij Popupshop. Min 50 procent is ook best een boel korting! Om nog maar te zwijgen over de fantastische items en kwaliteit en pasvorm van dit merkje. Afgelopen week kwam het pakket met 7 items dan eindelijk binnen, time to unwrap!

11 2 1Cactussen, helemaal hot and happening. Overal zie je de potjes staan, klein en groot. Maar ook qua print op kleding zijn ze te vinden. Popupshop heeft hier mooi op ingespeeld en combineerde een mooie cactus fotoprint met de kleur van het seizoen: groen! Ik ging voor een legging en een longsleeve in deze print. Een wat grotere maat want zo kan het doorgedragen worden in het voorjaar. Leuk en makkelijker te combineren dan je zult denken! Denk aan streepjes, jeans, donkergroen, roestbruin, zwart/wit.

9 3Over groen gesproken… Dit is toch wel een erg fijn groen kleurtje! Zo fijn dat ik de baggy legging en een trui nam. Deze items zijn beide enorm zacht aan de binnenkant en dus heerlijk warm voor winters weer. De groene baggy legging hadden we al in de roestbruine kleur (ook een topkleur!), en beviel zo goed dat ik een tweede exemplaar erbij voor de winter wel handig vond. De broekjes vallen wat langer uit maar zijn vrij smal, precies goed voor Nim. Tja, die trui… Toch stoer op een druk geprint broekje, of juist leuk voor een classic basic look. En o zo zacht, de kleine man boft maar!

8 4Dan nog een basic item, een licht grijze wafelprint legging. Wederom in een maatje groter om de legging niet te strak te laten zitten. Dat te strakke vind ik bij jongentjes van 2,5 toch niet meer zo leuk. Grijs kan bij alles, dus een mooie toevoeging aan de garderobe. En net als de cactus legging en longsleeve makkelijk door te dragen tot aan de lente!

7 6 5En dan, een prachtig warme mooie waterdichte groene parkajas. Much needed! Een tijdje terug ontving ik een geweldige wollen bomberjas van MIO&CO voor Nim, die kan een paar drupjes regen aan… maar toch niet teveel. En gezien Nim tegenwoordig achterop de fiets mee gaat om naar de peuteropvang te gaan was een waterdicht en warm jasje nog erbij wel een must. Deze jas had ik al tijden op het oog, maar over de 100 euro vond ik teveel voor een jas. En toen was daar die 50% korting bij Popupshop! Voor iets meer dan 50 euro kon ik de jas naar huis klikken. And so i did! Een gemiddelde winterjas bij Zara is al gauw 40 euro, dus voor een tientje meer vond ik het een goede deal. Ook wederom een maatje te groot, nu wellicht nog wat ruim maar volgend jaar verzekerd van een passende jas. Scheelt dat even!

12popupshopIk had inmiddels al best wat in mijn virtuele mandje zitten. De verzendkosten zouden 14 euro bedragen en vanaf 150 euro is het gratis. Ik klikte dit setje sokken nog erbij in het mandje en rekende voor alles zo’n 150 euro af. Ja, een hele hap geld voor 7 items… maar ik ga nog een boel te kleine kleding verkopen en ik heb al wat dingentjes verkocht. Zo probeer ik het dan altijd een beetje te bekostigen. Feit blijft dat kleding voor kids gewoon zo ontzettend leuk is! Ik vind kleding shoppen voor mijzelf dan ook vele malen minder leuk geworden dan voordat ik een zoon kreeg ;).

3

Wat vind je van de Black Fridat sale bestelling die ik heb gedaan bij Popupshop? En kende jij het merkje al? Wellicht van de populaire tijger broek vorig jaar?

 

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay is ook te volgen op Instagram.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp