In de kast van Nim: Mini Rodini & Sissy Boy

Shoppen, ik kan er wat van, soms! Maar het liefst in de sale periode, of met leuke kortingsacties. Hoe mooi, leuk, uniek en fantastisch sommige items ook zijn ik vind ze toch best een beetje duur! Zeker voor vlekkenkoning Nim. Dus als er leuke kortingsacties zijn, dan zoek ik mijn favo item(s) op om te kijken of ze er nog zijn, en soms dan komen die ook daadwerkelijk richting onze brievenbus. Zo ook de twee items die Nim vandaag showt! Zijn nieuwe aanwinsten van de Sissy Boy. Kijk mee!

Ken je de Nationale Glamourdag? Twee keer per jaar kun je met het tijdschrift Glamour 20% korting krijgen bij vele winkels in de stad. Maar, tegenwoordig is er ook online het een en ander te scoren met die leuke korting. Hoef je de drukte van de stad niet eens op te zoeken.
Sissy Boy (my favorite op het moment!) deed hier ook aan mee, en laten die nou Mini Rodini verkopen en zelf een hele toffe collectie hebben voor kids. Ik klikte mijn twee favo items (yes, nog in de juiste maat ook) direct in het virtuele mandje. Sissy Boy heeft een leuk ‘reward’ systeem, als je wat koopt (online of in de winkel) kun je 5% van je aankoopbedrag sparen. In geld dus! Uit te geven wanneer je wilt en zoveel als je wilt. Nou, ook die rewards die ik had gespaard zette ik in. Wat resulteerde in een bedrag wat nog lager lag dan de helft van de twee items in mijn mandje samen. Nice!

Zaterdag besteld, dinsdag in huis. En iets nieuws moet natuurlijk meteen aan! Hoewel Nim steeds meer een mening krijgt over wat hij aan wil, vind hij zijn nieuwe kleding eenmaal aan wel mooi. Althans, dat hoop ik dan dat dat het is als hij niet meer piept om wat ik hem aan heb getrokken 😉

1 3 2Het dino vest, in een mooie gele kleur van Mini Rodini. En een fijn streepjes shirt met een velours tijgerhoofd op de borst, ook in het geel. Meteen een prima match!

5 7 10Samen met een zwarte jeans van Next, en zwarte Converse sneakers vind ik het een perfecte Lente outfit! Dus, waar is de zon? Dan kunnen we gaan voetballen in deze toffe outfit.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp