Hoera, 3 jaar!

Al een heleboel maanden geleden, op 2 Mei werd onze kleine Nim 3 jaar! En de dag voor zijn echte verjaardag vierden we dan ook een klein feestje met familie. Door de 3 ‘Party Preps’ artikelen voorafgaand aan het feestje heb je al kunnen lezen over het thema, de outfit en een leuke DIY om zelf slingers te maken. Het duurde even (even? bijna een jaar… maar hey, het is gelukt uiteindelijk haha), maar vandaag komt dit alles samen op de foto’s. Je ziet de sweettable, de versiering, de outfit, en een paar super leuke momenten tijdens het uitpakken en spelen met de nieuwe cadeaus. Om als laatst af te sluiten met een leeg huis, en een zielsgelukkig maar doodmoe mannetje. Het was de laatste verjaardag in ons huisje in Rotterdam, en ik zal het dit jaar (help, al bijna!) anders aan moeten pakken. Maar voor nu: kijk mee naar de derde verjaardag van Nim!

DE VERSIERING

5 6 Met de versiering heb ik heb vrij simpel gehouden. Ik knutselde de auto slingers allemaal zelf, kocht bij de wibra de papieren pompoms, en de slinger met naam maakte ik van de diverse knutselspullen die ze bij de Action verkopen.
Dan zie je nog een kleine ballon in de vorm van een 3, die bestelde ik bij House of Products. Echt een finishing touch!

4Naast wat leuke random autootjes op tafel mocht de gave Playforever auto niet ontbreken, met de mooie 3 er op helemaal passend op de sweettable tussen al het lekkers. De auto komt bij Kids with Flair vandaan!

15 13Natuurlijk konden ballonnen niet ontbreken, want Nim is dol op ballonnen. Ik kocht ze bij de Xenos, daar kun je ze per kleur kopen. Super handig! De hele dag is ermee gespeeld en de kids hadden de grootste lol ermee.

Om het af te maken kwam er in de lightbox van A Little Lovely Company te staan: Hoera, Nim 3 jaar.

DE SWEETTABLE

Ik pakte het dit jaar iets anders aan dan voorgaand jaar. Ik wilde net zo hard meegenieten met Nim zijn dag, dus ik maakte het ons gewoon nog wat makkelijker. Ik sneed de zelfgebakken taartjes alvast in blokken en zette die op de tafel. Nog wat andere lekkere dingen erbij, en 2 grote karaffen met limonade siroop, kaartjes erbij (uiteraard, zelf geknutseld) met wat het allemaal is, wegwerp bordjes en bekertjes erbij en ik had na afloop ook geen afwas. Echt ideaal en zo konden we continu lekker meegenieten met het uitpakken van cadeautjes en gewoon genieten van die kleine 3 jarige ;).
De chocolade lolly’s vond ik zelf het leukste, deze maakte ik online bij de Hema en haalde ze op in de winkel een paar dagen voor het feestje. Ik stak ze in een ingepakt stuk piepschuim en zo stonden ze te pronken op de sweettable. Een grote hit voor de kids!

VERJAARDAG OUTFIT

All blue, want dat staat hem zo goed. De patches op zijn broek vond ‘ie helemaal stoer. Het t-shirtje van Mingo is na zijn verjaardag nog heel erg vaak aan geweest, want de basics van Mingo dragen fijn, combineren makkelijk en blijven fantastisch mooi in de was. Een geslaagde grote jongens outfit was het in ieder geval!

CADEAUTJES

Helemaal happy de peppie met alles wat hij kreeg. Zo leuk om hem te verrassen met cadeautjes waarvan we weten dat hij het leuk gaat vinden. De laatste foto is toch wel de foto van de dag geweest, hij kreeg van Opa en Oma een grote trein die voorkomt in de Cars films.

THE AFTERPARTY

Ja, de afterparty. Die hebben we natuurlijk ook, hoewel… Afgemat, intens gelukkig, en doodmoe. In het hoekje van de bank, naast de trein waar ik net over vertelde, kijken naar de gekregen film van Thomas de Trein. Zouden we deze leuke verjaardag kunnen overtreffen dit jaar? Ik kan het haast niet geloven!

Hopelijk vergeven jullie mij voor het vreselijk veel te late artikel bomvol foto’s van deze dag, en heb je er nu van kunnen genieten of wellicht krijg je er leuke ideeen van. Ik hoop het!
Op naar het vierde verjaardagsfeestje, want die vieren we al over 3 maanden..

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest