een leven vol kleine en grote avonturen is dichterbij dan je denkt

Het Strand bij Oostvoorne

Favoriete plekjes, de plekjes waar je graag vaak terug keert en waar je happy van word. Ik vind het heerlijk om over het strand te lopen, maakt niet uit welk strand. Als het maar niet te heet is, want van extreme hitte en in bijna niks aan op het strand bakken tussen duizenden Nederlanders is niet zo mijn ding. Op eerste Paasdag was het eindelijk eens goed weer om richting het strand te vertrekken, dit keer werd het strand Oostvoorne. Dat bleek een goede keus, want er waren amper mensen! We hebben lekker in het zonnetje gezeten, onze haren laten waaien in de wind en samen met Nim een balletje over getrapt en met het zand gespeeld. Hij vond het ook heerlijk, en dat was goed te zien aan zijn blije koppie.

1

Sinds hij veel zelf loopt sleurt hij ons ook steeds mee aan de hand, super lief!

3

Na de lange wandeling om op het strand te komen, inclusief neerploffen in een modderpoel moet er even een rustmomentje ingelast worden. We nemen zelf altijd een gesmeerd boterhammetje en wat te drinken en snacken mee om dat gezellig op te eten samen.

4
10

Schelpjes zoeken, het leukste van het strand!

11
9

Helemaal in zijn element. Rennen, gillen, graven, vallen en weer opstaan en aan komen zetten met gevonden schelpjes, stukjes hout en steentjes.

8
7
6

Het was een heerlijke middag. Hopelijk kunnen we gauw weer een tripje naar het strand plannen.

Hier vind je het Strand bij Oostvoorne:

Strandweg 1, 3233 CW Oostvoorne

Parkeren Strand Oostvoorne:

Bij bovenstaand adres vind je een parkeerplaats. Vanaf hier loop je door de delta naar het strand.

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

STEUN DE ONTDEKKERS!

Ik hoop dat je hebt genoten van dit avontuur!
Onze avonturen zijn gratis om van te genieten. Maar niet kosteloos om te beleven. Wil je ons steunen om meer avonturen te blijven beleven en delen?

Buy Me A Coffee