Hello Little One maandelijkse box

Een tijdje terug kreeg ik van mijn moeder een Goodie Goodness box cadeau. In principe een maandelijkse box maar je kunt ‘m ook eenmalig eens bestellen als cadeau, of om te kijken wat je ervan vind. Nu hebben de dames van Goodie Goodness iets nieuws erbij opgezet, namelijk de Hello Little One box. Met hetzelfde concept als de Goodie Goodness box maar dan gericht op zwangere vrouwen en moeders met een kindje tot 3 maanden. Wat vanaf 2016 zelfs is voor moeders met een kindje tot 12 maanden. Met zorg worden de producten uitgezocht en ingepakt en in de juiste box gestopt. Een waar feestje om het uit te pakken. Believe me! Op het moment is er keuze tussen de Zwanger box, de Kraambox en de 3 maanden box. Ik ben dan wel niet zwanger, maat ontving wel de Zwanger box om aan jullie te laten zien en kennis te laten maken met de Hello Little One box! Kijk mee naar de leuke goodies uit de eerste editie van de zwanger box van Hello Little One.

 

2Zo komt het dan binnen, prachtig verpakt met informatie folder erbij. Mocht je het cadeau hebben gekregen lees je dus eerst wat het inhoud, de Hello Little One box.

3 4O wat een feest, dit ziet er toch heerlijk uit al. En dan is het nog geen eens uitgepakt. Als je jezelf deze box elke maand cadeau doet zal het ook echt aanvoelen als een cadeautje! De waarde van de producten in de box ligt hoger dan de prijs die je betaald. Dus dat is al mooi meegenomen. De boxen kosten 29,95 exclusief 4,95 verzendkosten.

Op de foto’s zie je al meteen een heerlijke chocolade marshmallow reep van Baru. Baru heeft de meest lekkere chocolade producten in hun assortiment, en ook deze reep is aan te raden. Marshmallow en chocolade? Top combinatie!
Ook een leuk kaartje in semi doorzichtige enveloppen zie je al liggen, deze is van Petit Louise die nog veel meer leuke kaartjes en posters verkoopt. Op het kaartje staat: There is a miracle growing in you, congratulations! Een mooi en passend kaartje voor als je zwanger bent.

5Over kaartjes en congratulations gesproken, in een van de cadeauzakjes zit een pakketje met voorbeelden van geboortekaartjes van The Birds and Bees. Nog zo een te gekke webshop met leuke kaarten en posters. En ze ontwerpen dus ook geboortekaartjes. Tijdens je zwangerschap is dat een van de dingen die je alvast moet regelen voor je kindje er is. Onwijs handig om wat voorbeelden van kaartjes en verschillen qua karton te voelen en zien.

6Verwennerij voor mama. Naast chocola vind je ook een lekkere kruiden thee van Natural Temptation. Lots of Love is een hartverwarmende biologische kruidenthee met lavendel en lieflijke rozenblaadjes. Een kado vol liefde dus!
Een anti stretchmark oil mag echt niet ontbreken voor je groeiende buik. Garantie dat je geen striemen krijgt is het natuurlijk niet maar smeren is altijd beter dan niks smeren. Er word in korte tijd veel van je huid gevraagd en als je het soepel houd met een goede olie heb je al een stap in de goede richting gezet om striemvrij te blijven. Deze heerlijke olie is van Petit&Jolie, een natuurlijke verzorgingslijn voor baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. De anti stretch mark oil trekt snel in de huid en bevat shizandra, wierook en rozemarijn extracten voor een extra stimulans van de huid.

7Natuurlijk ook een cadeautje alvast voor de baby op komst. Een paar minimaki ‘blijf aan’ sokjes. De minimaki babysokjes zijn van 100% biologisch katoen. De slimme babysokjes hebben een unieke pasvorm waardoor ze goed blijven zitten.
En dan als laatste nog een leuk doosje met countdown cards! Deze kaartjes zijn van Paqhuis en zijn bedoeld voor tijdens je zwangerschap en voor vlak daarna. Leg de bijzondere periode van je zwangerschap vast met deze Countdown Cards. Je groeiende buik, het moment dat je je kleintje voor het eerst voelt schoppen maar er zitten ook kaarten in voor als je kindje net geboren is.
Deze ga ik goed bewaren, want mocht hier een tweede kindje komen ga ik alles wel vast leggen, van de zwangerschap van Nim heb ik een paar makkelijke telefoon foto’s en daar houd het bij op. Als je deze kaartjes heb heb je meteen een soort stok achter de deur om de foto’s echt te maken als herinnering voor later.

1Je kunt de box dus maandelijks ontvangen die aansluit op de fase van (aanstaande) moeder & baby. Speciaal geselecteerde producten vooral van kleinere ondernemers die aanzienlijk meer waarde hebben dan wat je voor de box betaald. Ik vind het echt een onwijs leuk concept en al helemaal om jezelf en je baby elke maand te verwennen met een verrassingsbox. De eerste boxen zijn de deur al uit, maar je kunt je wel gewoon abonneren voor de volgende zending. In elke eerste week van een nieuwe maand worden de boxen verzonden.

Vertel, wat vind jij van de Hello Little One maandelijkse verrassingsbox? Zou jij het jezelf cadeau gunnen?

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay is ook te volgen op Instagram.
icon_S

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp