een leven vol kleine en grote avonturen is dichterbij dan je denkt
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Happy Moments #8: Moederdag!

Een speciale Happy Moments nog voor Moederdag. Ik heb heel wat fijne plaatjes verzameld van deze dag die mooi bij elkaar passen en de sfeer van die dag goed weergeven. Kay had me goed verrast met een uitje naar Amsterdam inclusief shopping money en route langs een paar toffe winkels. Normaliter komen hier alleen mooie foto’s voorbij gemaakt met mijn goede camera, echter waren we de camera vergeten! Er komen dus een paar foto’s voorbij gemaakt met mijn telefoon, maar wees niet bang… Ze brengen de fijne sfeer goed over en daar gaat het in de Happy Moments artikelen voornamelijk om. Geniet je mee?

5Een stapeltje cadeautjes op mijn bord. Zo begon de ochtend! Niet wetende wat we zouden gaan doen…

10

9En ongeveer anderhalf uur later staan we in Amsterdam, de eerste plek van de uitgestippelde route was MiniMarkt. Een toffe Concept store met de meest hippe merkjes. Heerlijk vind ik het om gewoon lekker door zo’n winkel heen te lopen, naar mooie spullen kijken en van de sfeer genieten. A true happy moment dus. En ik hoef ook niet altijd wat te kopen, gewoon kijken voldoet ook. Dan krijg ik de meest fantastische ideeen en voorstellingen over hoe mijn stenen winkeltje er ooit uit moet komen te zien.

7Het was inmiddels al een uur of 12 dus we aten er ook nog wat, er staan genoeg lekkere dingen op de kaart voor een goed prijsje! En voor de kleintjes is er een grote speelruimte, ook voor Nim een happy moment dus!

6

8Verse bloemen op tafel, pompoms en honeycombs aan het plafond, fijne vrolijke kleurtjes… Hier komen we vaker terug!

11Het bewijs dat man en kind mee waren, we hebben veel gelopen en hebben de tramrit voor het laatst bewaard. De zon scheen, de bomen en planten stonden in bloei en de mensen waren vrolijk en opgetogen. Wat was het een fijne dag!

2Mijn buit: een vrolijk gekleurde Susan Bijl tas, een circle scarf en short van American Apparel en ik kreeg nog een Sonny Angel die ik vergeten ben op de foto te zetten.

4

3Na zo’n lange slenterdag hadden we geen puf meer om te koken, dus werd het gewoon dineren met leftovers van het ontbijt. Ik was niet alleen door Kay verrast met een Moederdag ontbijt en cadeautjes, ook van Zalando ontving ik een fijn ontbijt pakket en cadeaubon om voor mezelf te besteden. We aten dus lekker van het pakket dat ik had gekregen terwijl ik twee mooie zonnebrillen bestelde van de cadeaubon. Thank you Zalando! De dag voelde wel echt extra speciaal zo met al die cadeautjes en verrassingen!

Eigenlijk hoort Nim mama natuurlijk te verrassen met ontbijt op bed en een knutsel, maar Nim de wildebras heeft geen tijd om te knutselen of rustig op bed te zitten voor een ontbijt. Dus dit jaar lag de taak nog bij zijn papa. Volgend jaar verwacht ik natuurlijk wel een zelfgemaakt cadeau van de kleine man, maareh nog zo’n fantastische verrassing van Kay neem ik ook met beide handen aan hoor 😉

Hoe was jouw Moederdag? Ben je ook zo verwend door je man en kind(ers)?

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’ & Instagram om niks meer te missen!

STEUN DE ONTDEKKERS!

Ik hoop dat je hebt genoten van dit avontuur!
Onze avonturen zijn gratis om van te genieten. Maar niet kosteloos om te beleven. Wil je ons steunen om meer avonturen te blijven beleven en delen?

Steun De Ontdekkers