Happy Moments #14

 

1 2We wonen in een vrij rustige wijk waar veel sfeervolle huisjes bij elkaar staan. Als we uit onze slaapkamerramen naar buiten kijken, kijken we al tegen 3 leuke huisjes aan… waar we ons eerst enorm stoorden aan de buren in Rotterdam (zegmaar, de 100en buren in 1 huizenblok) hebben we dat hier totaal niet. Beter gezegd, je ziet eigenlijk amper iemand. Dus dat de huisjes wat dicht bij elkaar staan, daar hebben we geen last van. Hoe dat in de zomer zal zijn weten we natuurlijk niet… maar gezien hier direct om ons heen geen feestende studenten op zichzelf wonen gok ik dat we ons niet elke zomerse avond hoeven te ergeren aan dronkenmans taal en harde muziek tot ver in de nacht.
Afijn, maar met de paar huisjes waar we maar tegenaan kijken komt ook bij dat we dus meer licht, lucht en vrijheid zien. Bijvoorbeeld een ondergaande zon, zoals afgelopen dinsdagmiddag. Wat was het prachtig! Een waar happy moment voor mij, ik geniet daar echt van zo bovenop het dak van ons huisje.

3Gezellig aan tafel zitten met z’n drieen, we hebben het helemaal ontdekt. Nu we ook eindelijk fijne stoelen hebben aan tafel is het helemaal geen straf meer om er neer te ploffen. Ook Nim wil steeds aan tafel zitten, hij vind het heerlijk om er te lezen, eten of gewoon erbij te zitten. Fijne momentjes zijn het!
Afgelopen week voelde hij zich niet zo lekker, maar had wel zin om een speculaaskoek Pietje te versieren met snoepjes… wie wil dat nu niet? Uiteindelijk wees hij aan wat ik moest doen, en snoepte hij stiekem wat smarties weg. Maar lol hadden we zeker!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest