een leven vol kleine en grote avonturen is dichterbij dan je denkt
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fotodagboek #6

Oke… deze week is voorbij gevlogen, en ik heb bijna geen foto’s gemaakt! Nou was Nim ook pas woensdag weer wat opgeknapt en zijn blije eigen ikkie weer. Moet zeggen dat ik ook weinig energie had door zijn ziek zijn van vorige week, wat was dat vermoeiend. Dus dit keer niet van alle dagen foto’s helaas. 

Maandag begon ’s ochtends nog met een ziek Nimmetje. Maar na zijn ochtend dutje en zijn medicijnen voor de oorontsteking ging het al wel wat beter. Het was zo zonnig dat ik toch wel graag naar buiten wilde om zelf wat zon en energie te vangen. Dus dikke muts op, in de Lodger Bunker gewikkeld en warme thee mee. Hij heeft geen een keer moeilijk gedaan, gewoon heerlijk ontspannen gelegen. Super fijn want ik genoot er ook van.

Oma kocht deze twee heerlijke onesies voor Nim bij de Hema. Ik vind ze zo geweldig!
Dinsdag heel even naar de Ikea geweest en Opa paste op Nim. Meneertje had gespuugd in bed en het zat helemaal in zijn haar dus ’s middags wezen douchen met hem en daarna lekker fris in de box spelen met zijn houten blokkendoosje.
Kay op pad gestuurd vrijdag op zijn papadag naar de Action! Vond ‘ie echt niet vervelend haha.

Hij moest van mij een grote dino kopen! (Nim was blijkbaar ook fan!)Hier ga ik iets heel leuks mee maken, hopelijk binnenkort hier op m’n blog te zien wat precies. Ik krijg altijd veel foto’s via WhatsApp als ik werken ben haha, zo voel ik me toch ook een beetje ‘samen’.

Verder bracht ‘ie nog beren slofjes mee voor Nim, deze hadden we al in andere kleuren maar ze blijven best goed zitten aan zijn wiebelvoetjes, dus voor een mini prijsje nog een paar erbij! En nieuw fotopapier, je print wat af zeg met een baby 😉

Super slechte foto maar wel een leuke. Zaterdag kreeg Nim zijn nieuwe onesie aan… Het staat ‘m zo leuk!! Oja afstandsbedieningen, telefoons, ipads… allemaal meeeega interessant en niet veilig in deze baby zijn grijpgrage handjes. Opa noemt hem ‘Pikkie’ van Alfred Jodokus Kwak hahaha..

We gingen boodschapjes doen en Kay en ik hadden trek in een patatje van de Bram Ladage, en Nim… die vermaakte zich wel met zijn knisper dikkie dik boekje.
‘S avonds toen Nim lekker sliep zaten we samen aan de eettafel om een leuk d.i.y projectje uit de 101woonideeen te maken met een nieuwe aflevering van The Big Bang Theorie.

Zondag ochtend was het veeeeel te vroeg, Nim werd al rond half 6/6 uur wakker :(. Toen het weer tijd was voor zijn ochtenddutje heb ik de nieuwe gratis maandelijkse printable van ElskeLeenstra.nl gelamineerd en opgehangen! Daarna moest ik weer werken, wel erg vermoeiend na zo’n vroege ochtend.

Blijkbaar was het ook niet echt een heel goede dag voor Nim. Slapen in zijn wipstoel gebeurt bijna nooit, maar hij wou niet in bed slapen. Dan maar zo. Deze foto kreeg ik van Kay via WhatsApp.
Ja, dat waren ze al deze keer. Niet echt veel dus! Ik hoop deze week wat leuke d.i.y’s te maken rondom Valentijnsdag. Eigenlijk hebben we nog nooit iets speciaals gedaan op Valentijnsdag, maar nu met 2 mannen in huis vind ik het eigenlijk best leuk om in ieder geval iets te doen. Gelukkig ben ik een keer vrij op Kay zijn papadag en laat dat nou net op Valentijnsdag zijn! Heerlijk family time!

STEUN DE ONTDEKKERS!

Ik hoop dat je hebt genoten van dit avontuur!
Onze avonturen zijn gratis om van te genieten. Maar niet kosteloos om te beleven. Wil je ons steunen om meer avonturen te blijven beleven en delen?

Steun De Ontdekkers