een leven vol kleine en grote avonturen is dichterbij dan je denkt
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fotodagboek #52

De beste week van het jaar was dit. En waarom? We hebben heerlijk 4 dagen kunnen chillen, relaxen, niksen, bankhangen en vooral aan ons motto ‘niets hoeft, alles mag’ gehouden. We pakten prachtige kerst cadeautjes uit met familie en aten allemaal lekkers. Buiten dat ging ik weer eens helemaal alleen de stad in om te winkelen voor mezelf qua kleding. En ik ben zowaar met een mega volle tas en een blaar op mijn hiel thuis gekomen. Wauw, dat was heel heel lang geleden! Kijk mee naar onze fijne week.


MAANDAG

Maandagochtend! Oh my, na 2 jaar geen tandarts moest ik weer. En wel om 8 uur in de ochtend. Nim en Kay gingen met me mee. En alles was goed gelukkig.

Het was nog enorm donker buiten en Nim viel na het bezoekje meteen in slaap.

We zette hem af bij Opa. Die 2 gingen een gezellig dagje samen zijn. Nim pikt hier alvast Opa’s boterham leeg.

Ik moest een keertje werken op maandag, en zo kon Kay thuis wat klusjes doen zoals een plank ophangen. Nu heb ik al m’n groene glaswerk bij elkaar staan. Pretty!

We zijn dit jaar erg gul geweest met onze kerst cadeaus. Oeps! Maar kijk eens, er is eindelijk een goede laptop in huis om mooie blog artikelen op te tikken. Ik ben er reuze blij mee. Kay haalde ‘m maandag op.

In de avond testte we dat ding natuurlijk meteen uit. Met de film ‘The Curious Case of Benjamin Button’ op Netflix. We hebben eindelijk ook Netflix haha, enorm verslavend kan ik je vertellen.

DINSDAG

Yay! Dinsdag ochtend viel er een pracht cadeautje op de deurmat!

Ik deed op Instagram mee aan een te gekke Give Away van de leuke mama’s Paloma & Sanne van PS:blog. Een enorm leuk zelfgemaakte wolkjes slinger van Blije Wolkjes kon er gewonnen worden. Gezien Nim een aantal leuke wolk details heeft op zijn slaapkamertje leek deze slinger me erg leuk voor erbij. En ik won! Ik win niet zo vaak iets, dus je kan begrijpen dat ik enorm blij was. En wat zijn ze mooi gemaakt door Mirjam van de Blije Wolkjes shop. Binnenkort kunnen jullie foto’s verwachten van de mooie slinger in Nim zijn kamer.

Ik maakte een begin met inpakken van de kerstcadeaus voor kerst avond. Ik hou van inpakken, maar dat kon je afgelopen week ook lezen in dit artikel!

Ook knutselde ik de gratis kerst slinger printable van Allerlievelings.nl in elkaar. Juist, ik gebruikte ze ook als cadeau labels op de foto boven deze foto ;).

In de middag liepen we richting de auto om onderzoek te doen naar een ander auto stoeltje bij een baby zaak. Nim krijgt de sluiting open van het huidige stoeltje, niet echt handig…

In de avond moest ik een paar uurtjes werken en daarna vierden we onze mini kerst vakantie. We keken de film van maandagavond af want hij duurde wel erg lang. Maar ik vind het echt een prachtige film!

WOENSDAG

Woensdag ochtend begon met een kerst cadeautje. Kay had dit gekocht voor Nim, een houten treintje! Het scheuren had hij al gauw door haha.

Op Instagram wenste ik iedereen fijne dagen toe met deze foto van onze kerst hoek. Volgend jaar word het weer een echt boompje.

Ik legde de laatste hand aan de cadeautjes.

En toen gebeurde dit. Nim had opeens de hagelslag pot te pakken en hield ‘m op de kop. Noooo, echt vlak voordat we de deur uit gingen. Dat werd stofzuigen.

We zouden kerst avond bij mijn ouders vieren samen met mijn broertje en zijn vriendin. Ik zou wat lekkers bakken en dat werd een appeltaart en een stratiatella cake. Het rook echt lekker in huis die ochtend haha

Deze kleine ontsnapper zat weer eens op ons bed.

Gezien de vertrek tijd door het hagelslag incident wat uitgesteld was schoot ik snel nog foto’s van Nim in zijn kerst outfit. Hier lees je er alles over!

Favoriete pose! Kiekeboe!

Time to go! In mijn heerlijke broek van Numph en wollig vest van de Primark. Er werden geen fancy outfits of kerst jurkjes van me verwacht, en daar had ik ook totaal geen zin in. Comfortabel maar leuk was mijn motto deze dag.
Chillen op de bank bij Opa en Oma met de IPad en papa. Zijn haren worden weer enorm lang en het gevolg is een zweterig koppie. De oplossing is een mannelijk knotje haha, hij vond het in ieder geval prima.
 De kerstboom met cadeaus!
Lekker bij mama hangen en dieren spotten.
DONDERDAG

Donderdag ochtend. Wiehoe, het is kerst! We worden rustig wakker op de bank met een flesje warme melk.

En omdat het kerst is eten we een mini chocolat chip cookie bij het ontbijt.

Het is een extreem luie dag en we voeren dan ook niks uit. Nim is heerlijk aan het spelen en is de hele dag onwijs lief geweest. De poes Evi kijkt toe en wij ook vanaf de bank.

Zo ziet het er ongeveer de hele dag uit. Kay op de nieuwe laptop bezig met een geweldig project (*hint* nieuwe layout *hint*), Nim met de IPad, en ik kijk filmpjes op Netflix :). Ideale kerstdag.

We pakken ook cadeautjes uit, en Nim kreeg een Minion pyjama van Kay. Kay noemt Nim ‘Nimion’ dus deze pyjama kon niet ontbreken haha.

Krullen na een dutje!

Uiteraard pakten we onze eigen berg cadeaus nog uit. De 3 linker cadeaus en de Viktor & Rolf parfum doos (WAUW!) kreeg ik op kerstavond. De andere cadeaus heb ik mezelf cadeau gedaan haha.

Ik deed het hele gezin bekers van Design Letters cadeau. Hier alleen de P & K van mij en Kay samen met de super lieve nesting dolls die ik bij Flavourites Live had gekocht. De tekst op het kaartje vind ik echt te gek haha.

Een heerlijk sfeer plaatje. Er scheen zon! Heerlijk licht geeft dat in onze helaas vrij donkere woonkamer.

En een deel van de buit voor Nim!

‘S avonds ging film nummer 4 aan van die dag. Easy A!

En de kleine man keek filmpjes op de IPad (ja dat ding had onbeperkt toegang met kerst)

Nog een toetje na het eten.. Mini vianetta triple chocolate ofzoiets. Nou, het was heerlijk hoor.
VRIJDAG
Vrijdag ochtend hadden we zin in kibbeling! We vertrokken naar Hoek van Holland om bij het vis tentje wat daar langs de haven zit even lekker kibbeling te schransen. Er was er 1 die enorm genoot van dat lekkers!
Pret achter in de auto. Hij kijkt hier niet blij, maar we gierden het uit van het lachen.
Zie je? 😉
We wandelden nog een stuk langs het water en stopten voor een paar foto’s. Kusje!
De rest van de dag vielen we weer in herhaling met bank hangen, films kijken, en vooral niks moeten.
ZATERDAG
Zaterdag ochtend deed ik de gordijnen open en er lag een dik pak sneeuw! Ohnee! En ik had me voorgenomen om heerlijk in mijn eentje te gaan sale shoppen. Ik ging toch en wat denk je?! De tram reed niet en de metro had geen informatie over de wacht tijden. Gelukkig raakte ik (met natte sokken helaas) toch wel in de stad met de metro.
Kay liet Nim ondertussen in de tuin kennis maken met de sneeuw! Dat is grappig spul!

Ik ging erg goed. Al eeuwen geleden dat ik een keer helemaal alleen een hele ochtend ben wezen shoppen en zelfs heb kunnen slagen! Ik had een flinke tas vol en het totaal bedrag was niet eens erg schokkend. I love sale!

Voor ik weer naar huis ging plofte ik nog even neer op de bank bij de Mac voor een burger en cola. Even een half uur lekker in mijn eentje met John Mayer op de achtergrond.

Ik liep nog een winkel in om rond te kijken. En kocht er zelfs nog wat ook. Je ziet gauw mijn aankopen voorbij komen 😉

We hadden geen zin om te koken ’s avonds dus beselden bij een onwijs lekker Burger restaurant. Oeps, nog een burger haha. Toen het bezorgd werd zaten er 2 kerst snoep stokjes bij, lekker!!

Onze IPad verslaafde. Na deze week is het over met alle IPad pret. We gaan minderen en een vast tijdstip en bepaalde tijd per dag aanhouden.

Nim zijn oom en tante kwamen nog langs met een 3e kerst dag cadeau voor Nim. Een heus drumstel. Goeie vervanger voor de IPad toch?! Ik vind ‘m in ieder geval te gek.
ZONDAG

Deze boekjes vind Nim maar wat leuk. Hij kreeg ze voor kerst van zijn oom en tante en komt er tot nu iedere dag mee aanzetten. Er is weinig lezen bij hoor. Het in en uit het doosje doen of heel snel door bladeren en dan heel hard ‘uit’ roepen vind hij veel leuker.

Ik moest werken en had het koud. Goed excuus om mijn nieuw geshopte trui aan te doen!

Kay en Nim brachten me gelukkig weg met de auto. Wat een gladheid op straat!
Terwijl ik aan het werk was speelden de 2 mannen in het park met de bal en de sneeuw. Ik heb het er allemaal niet zo op dus ik hoefde gelukkig niet mee.

Ai, de kleine brokken piloot was van bed gevallen zo op de rand van het bed. Er zit een sneetje naast zijn oog. Hopelijk heelt het snel want ik vind dit soort verwondingen altijd zo naar bij die kleintjes.

He?! Zeg ik net nog ik win bijna nooit wat, win ik via Instagram nog een keer iets heel leuks! Happy happy me!! Een leuk shoptegoed bij ToughCookieStore samen met de lieve Nadia die ik had getagd om samen met mij te winnen. Happy us! Mooie afsluiter van afgelopen week.
Wat een boel foto’s zijn het geworden zeg. Ik ben een behoorlijke tijd bezig geweest met deze post! Maar ik vond het een heerlijke week om op terug te kijken. Nu op naar oud & nieuw en dan beginnen we alweer aan een nieuw jaar! Hopelijk hebben jullie fijne dagen gehad en ik wens iedereen alvast een leuk oud & nieuw toe, ik hoop dat jullie weer met veel plezier terug komen in 2015. Er staan een paar leuke verrassingen te wachten op de-ontdekkers namelijk! So stay tuned 😉

Volg je mij al via Bloglovin’ & Instagram?

Ook Kay heeft Instagram en post over de dingen die hij met Nim beleefd en onderneemt!

STEUN DE ONTDEKKERS!

Ik hoop dat je hebt genoten van dit avontuur!
Onze avonturen zijn gratis om van te genieten. Maar niet kosteloos om te beleven. Wil je ons steunen om meer avonturen te blijven beleven en delen?

Steun De Ontdekkers