een leven vol kleine en grote avonturen is dichterbij dan je denkt
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fotodagboek #51

Wat duurde afgelopen week lang, door het slechte weer begin van de week zaten Nim en ik alleen maar binnen. Gelukkig hebben we een heel kort test ritje op de nieuwe fiets kunnen maken nog. Verder hadden we deze week kleine uitstapjes naar de Intratuin en Breda. Kijk je mee?

MAANDAG

Maandag ochtend was Nim lief aan het spelen. Ik zette de camera standaard neer om een leuk filmpje te maken van hem, maar helaas… Het was al over met lief spelen voordat alles stond.

Toen het maandag middag eindelijk droog was kleedde ik Nim warm aan en zette hem in het fiets stoelde op mijn nieuwe speciale mama fiets. Eindelijk een test rit! Helaas poepte Nim zijn broek vol voordat we de straat uit waren en begon het alweer te regenen. Ook de versnellingen stonden niet goed afgesteld. Gauw weer naar huis dus. Maar buiten dit alles, reed de fiets top!

Eenmaal weer op de bank zette ik een filmpje aan en wikkelde Nim in een warme trui, lekker opwarmen want het was toch best koud buiten! Deze kleine boef had geloof ik geen zin in de cosy foto haha.

Toen Nim een laat middag slaapje ging doen plofte ik op de bank met de laptop. Het was opeens alweer zo donker buiten dat er binnen bijna niks te zien was… Maar ik vond het met de kerstlampjes aan wel gezellig zo!

DINSDAG

Dinsdag kwam ik na een ochtend werken naar huis, Oma was ziek! Nim zit in een mama hang fase de laatste weken. Zo zitten we dus regelmatig zodra hij me ziet als ik er even niet ben geweest. Eindelijk is het een keer vast gelegd. Meestal is hij al weer weg voordat er een camera te voorschijn komt.

Yay! Eindelijk kwam dan het Lucky No.7 pakketje binnen!

Het zat prachtig mooi ingepakt! Altijd een feestje om kleinere webshop bestellingen uit te pakken 🙂

Meteen uitgepakt en leuk neergelegd voor een mooie foto natuurlijk. De panda kaart zat bij het pakketje en de Worn to be wild poster is van The Birds and the Bees. En Olli mocht ook gezellig op de foto.

Dinsdag avond wilde we nog eventjes weg. Het werd de Intratuin. Daar kun je ook niet weg zonder een stukje taart!

Terwijl ik op mijn gemak bij de home en kerst spulletjes struinde, keken Kay en Nim bij de diertjes.

Zo gaat dat dus als we foto’s maken van Nim hahaha.

Hup, Ipad weg en snel een foto maken ;). Hij staat alweer op om de Ipad te komen halen. Hij heeft overigens het zigzag onepiece aan van Lucky No.7. Heerlijk pakje en het staat zo leuk!

WOENSDAG

Brr, wat is het ’s ochtends koud! Warm vestje aan en samen onder een dekentje op de bank een beetje wakker worden.

Krullen! Shampoo van Naif en een flinke ochtend dut zijn de ingrediënten voor zo’n prachtige bos.

Als ik even 2 tellen niet kijk graait hij zo de Ipad van de verstop plek weg en gaat op YouTube kinderfilmpjes kijken.

Meneer kreeg een opstandige bui en haalde van alles uit de kast. Dit is zijn vuile was emmer.

Over mama heen klimmen is ook zo’n leuk spelletje!

VRIJDAG

Van donderdag deze week helemaal geen foto’s.. We werkten beide en Oma paste op Nim.
Vrijdag ochtend was Nim bij Kay een behoorlijk boefje, hij ontsnapte in zijn luier naar onze slaapkamer en gebruikte het bed als trampoline.

Als mama van huis is doen de mannen boodschappen. Een goeie deal toch?! De bekende lift selfie van Kay en Nim werd deze week weer een keer gemaakt!

En uiteraard mag bij papa alles, dus reed Nim een stukje mee met de hamster in de auto bij de Appie.

En eenmaal thuis ging het boevengedrag verder haha. Zo’n woonketting kan ook gewoon als ketting hoor!

ZATERDAG

Met een muziekje aan chillen in de stoel totdat we ingepakt en klaar zijn om naar Kay zijn vader te gaan om kerst te vieren met zijn familie.

Ook ik chill nog even voordat we gaan. Mijn outfit voor de dag met nieuwe jeans van Weekday, blouse van H&M en een heel oud en vooral warm blazer vest met glittertjes van de Zara.

Gezelligheid op de planken en troep van Kay op de onderste plank. Die gooit daar neer waar Nim niet aan mag komen.

En inmiddels in Zeeland zijn we aan de chips met de Ipad op schoot. Nim kent het niet zo goed daar dus moet dan enorm wennen waar een hoop gejammer bij komt kijken. Dit is dan wel de oplossing voor ontspanning.

Gelukkig ging het uiteindelijk hartstikke goed en speelde hij met het speelgoed wat vroeger van Kay is geweest.

De nieuwe serre van de vader van Kay is prachtig geworden. En Nim kon heerlijk op de grond spelen, er was namelijk gewoon vloerverwarming!

Cadeautjes!

ZONDAG

Het was enorm laat geworden en Nim lag te snurken in de auto onderweg naar huis. We ploften meteen in bed en hebben allemaal uitgeslapen de volgende ochtend. Maar, genoeg te doen dus hup douchen, ontbijten en weer klaar maken!

Te druk gehad om foto’s maken. Maar dit was in ieder geval een aanwinst van de dag. Helemaal blij mee! Binnenkort aan de knutsel dus 🙂

Nim had er weer een troep van gemaakt voor het slapen gaan. Eerst opruimen dus!

En dat was onze week alweer. Een hoop vergeten te fotograferen helaas, zoals bijvoorbeeld onze (vreet)kerstpakketten en de kerstcadeaus van zaterdag. Laten we zeggen dat het door de luiheid en gezelligheid kwam haha.
Aankomende week heeft Kay fijn vakantie en werk ik wat andere dagen dan normaal. Maar rondom kerst hebben we gelukkig vrij. Lekker relaxen met zijn drieën dus.

Fijne kerstdagen en een hoop gezelligheid alvast voor iedereen!

Volg je mij al via Bloglovin’ & Instagram?

Ook Kay heeft Instagram en post over de dingen die hij met Nim beleefd en onderneemt!

STEUN DE ONTDEKKERS!

Ik hoop dat je hebt genoten van dit avontuur!
Onze avonturen zijn gratis om van te genieten. Maar niet kosteloos om te beleven. Wil je ons steunen om meer avonturen te blijven beleven en delen?

Steun De Ontdekkers