een leven vol kleine en grote avonturen is dichterbij dan je denkt
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fotodagboek #5

De maand Januari is voorbij, dus ik ben al een maand bezig op mijn blog! Wat gaat dat hard. Ik vind het nog steeds leuk om te doen dus ga lekker verder. Deze week had ik 12 volgers op Bloglovin’ dat vind ik echt super leuk! En mijn blog staat op DeMamablogs.com!
Oke, dan naar afgelopen week in foto’s. Nim werd ziek en uiteindelijke belandde we zondagavond bij de huisartsenpost bij het ziekenhuis voor de kleine man. Het was dus niet zo’n leuke week. Be prepared voor veel zieke, zielige baby foto’s.

Ontbijt van maandagochtend: Yoghurt, de lekkerste muesli en een beetje agave siroop eroverheen

Lunch: 2 witte boterhammen met leverworst en ketchup.

Met de tuitbeker lukt het al beter! En een Nim en mama selfie haha.

Op naar het Consultatiebureau, wat een stelletje nare mensen daar :(. Maar ik kwam om te wegen en meten en de kleine man is 69cm en 8385gram!

Op de terugweg langs de Zeeman om nieuwe sloffen te kopen. Nim vond het maar wat interessant die roze dingen.

Leuk toch?!

Nim zijn avondmaaltijd, rijst met sperzieboontjes en wortel. Hij vond het hardstikke lekker!

 Dinsdag ochtend vroeg geinen in bed met papa, wat een lachebekje kan het toch zijn.

Dit opstandige baby’tje wilde niet makkelijk gaan slapen dinsdagochtend, hij viel de Cloud B Turtle aan!

Mijn ontbijt toen Nim eindelijk sliep. Dit keer druifjes erbij!

Yes, m’n blog staat op DeMamablogs.com

Even lekker mijn Deskplanner pimpen terwijl Nimmetje sliep.

Alvast sinaasappelsap geperst voor de kleine man en mezelf voor bij de lunch.

Slaaphoofd haha, tijd om wat te eten!

Ik deed avocado op zijn boterhammetje, dat vond hij niet zo tof! Hij eet eigenlijk wel alles wat we hem geven dus blijkbaar vond hij dit echt helemaal niks.
Gek doen op mijn benen.

Op de kop hangen doet hij zelf steeds. Gekkerd. Daarna even chillen tegen mama aan op de bank onder een lekker dekentje.
Dinsdagmiddag begon Nim steeds moeilijker te doen en veel huilen, wat bleek… hij had koorts 🙁

Woensdagochtend kiwi en druifjes tijd, en voor mama een schaaltje yoghurt met muesli en ook wat kiwi en druifjes!

Koortsig, moe en niet willen/kunnen slapen. Dan maar bij mama op de bank onder een lekker dekentje. Uiteindelijk kon ik hem slapen wegleggen in bed.

Net wakker en super zielig. Ik nam hem mee naar de slaapkamer zodat hij niet alleen in de woonkamer in de box lag want hij voelde zich echt niet lekker. Zo kon ik even de was sorteren en wat was vouwen.

Banaan-ei pannenkoekjes! Beetje stom, toen ik de kaneel op mijn pannenkoekjes had gedaan ging het enorm roken. Ging opeens de brandmelder af, oepsie!

Nim heeft er ook lekker van zitten smullen ondanks dat hij zich niet zo lekker voelde. Ik deed er wat agave siroop op, zo smaakte ze nog wat lekkerder 🙂
Het middagdutje werd weer een groot drama, dus ik pakte hem goed in deed de kap van de Bugaboo Bee helemaal over hem heen (dat ding is fantastisch groot) en na een paar minuutjes lag hij te slapen. Ik bij de kaasboer een heerlijk broodje gekocht en doorgelopen naar de supermarkt voor het avondeten.
Zo dit verdiende ik wel vond ik! Bij de bas meteen dat foute roddelblad meegenomen.

Oke, dit gebeurt dus echt alleen als hij mega moe is en zijn laatste flesje krijgt OF als ‘ie echt echt echt niet lekker is. Hij kroop helemaal tegen me aan in m’n oversized vest. Stiekem genoot ik er wel van natuurlijk. Dit was een dagelijks ritueel tot hij een maand of 5 was, daarna wilde hij niet meer in mijn super oversized vesten tukjes doen tegen me aan.

Hands Off chocola, en hoe leuk dat het rondjes zijn waarop staat ‘Mine’. De chocola zelf was ook heel lekker! Gewoon bij de Albert Heijn vandaan.

Donderdag moest ik werken en paste Oma op Nim. Toen ik ’s avonds thuis kwam had ik dit zielige hoopje in mijn armen. Kon ik het maar van hem overnemen dacht ik.

Taart op werk vrijdag. Dit was een heerlijke puddingtaart met kruimeltopping. Oja, en warme chocomelk erbij.

Vrijdag papadag. Deze foto kreeg ik van Kay, dit keer geen uitje voor die 2 maar een goeie stofzuigbeurt in huis. Nim werd op de bank gedropt in de wipstoel.
Jaja, nog meer taart die dag op werk. Dit was dadeltaart met walnoot, koekjes en kokos. En vlak voordat ik naar huis ging kwam er nog een collega met cake! Yum!
Omdat Nim vrijdagmiddag geen koorts meer had zette we onze plannen door om zaterdag naar Ikea te gaan voor de Limited Edition Brakig collection. Eerst naar Barendrecht maar daar was nog niets dus door naar Breda. Hetgeen wat ik graag wilde gelukkig nog kunnen vinden. Eerst nog even wat eten en dan weer op naar huis.
Een set van 3 ronde opbergboxen en het behang!!
Ook deze lampkapjes gingen mee, en eenmaal thuis zette in ze meteen in elkaar natuurlijk.
De nacht van zaterdag op zondag was niet zo tof. Nim werd 3 keer wakker ’s nachts en was heftig aan het huilen en krijsen, het duurde wel een halfuur tot drie kwartier voor hij weer gekalmeert was en sliep! Dus zondagmiddag besloten we om een stuk te gaan wandelen en waar kan dat beter dan in de dierentuin. Op een gegeven moment was hij het zat en zette het weer op een krijsen, even knuffelen op een bankje dan maar.
‘S avonds van alles uit de kast getrokken in de hoop dat ‘ie lekker zou spelen en dat het heftige gehuil zou stoppen. Zelfs deze mega aap (die mij een hartverzakking bezorgde in mijn verlof toen ik de doos openmaakte waar hij in zat. Een cadeautje van Kay zijn werk) vond hij oninteressant. Hoewel dat op de foto’s niet echt te zien is eigenlijk.
Later op de avond nam het geschreeuw zulke erge vormen aan en was Nim ontroostbaar, Kay begon zich nu wel echt zorgen te maken en ik moest opzoeken of dit wel normaal was. Niet veel later belde hij de huisartsenpost bij het ziekenhuis en we mochten meteen langskomen. Gelukkig viel Nim in de auto in slaap en heeft hij niets van dit bezoek gemerkt. Wat blijkt? Meneer heeft een dubbele oorontsteking en de zesde ziekte. Arm ventje van me. Wij maar denken dat het om aandacht en niet zijn zin krijgen ging. Weer een les geleerd!

Nou dat was me het weekje wel met Nim. Ik ben ook behoorlijk moe! We hebben nu medicijnen gekregen zodat Nim hopelijk snel opknapt want na al een aantal behoorlijk zieke dagen willen we het hem niet aandoen nog een week zich niet lekker te laten voelen.
Aankomende week had ik wel wat plannen maar eerst maar eens kijken of Nim zich wat beter voelt anders blijven we lekker thuis knuffelen op de bank!

STEUN DE ONTDEKKERS!

Ik hoop dat je hebt genoten van dit avontuur!
Onze avonturen zijn gratis om van te genieten. Maar niet kosteloos om te beleven. Wil je ons steunen om meer avonturen te blijven beleven en delen?

Steun De Ontdekkers