een leven vol kleine en grote avonturen is dichterbij dan je denkt
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fotodagboek #49

Goedemorgen! Een beetje laat vandaag maar hier is ‘ie weer, het fotodagboek van afgelopen week. Gisteravond kwamen we laat thuis van een date naar de bioscoop en ik had er geen energie meer voor over om alle foto’s te uploaden e.d. We hadden een fijn weekend en ook vandaag hebben we nog een dag met z’n drieën, het is dan niet echt een vakantie helaas maar wel prettig zo’n extra dag quality time! Op naar de foto’s van week 49…

MAANDAG

Oei oei, maandag was niet zo’n topdag voor Nim. Niks was goed en hij mopperde de gehele dag. Moest Kay ook nog eens tot heel erg laat overwerken in de avond, een mooi uitzicht op de Markthal had hij wel. Toen hij thuis kwam lag ik al op bed, uitgeput van de vreselijk lang durende maandag.
Verder heb ik geen foto’s van de maandag, gewoonweg niet foto waardig geweest!

DINSDAG

Dinsdag moest ik weer werken, maar ik kon wel eindelijk alle foto’s posten van de te gekke nieuwe collectie van Lucky No.7 waar Nim model voor stond. We zijn enorm trots op hem en het is zo leuk om hem op mijn favoriete webshops nu plots tegen te komen met bovenstaande foto! Hier vind je de blogpost.

Nim had het reuze naar zijn zin bij Opa & Oma en mocht spelen met de grote monstertruck auto waar zijn oom altijd mee speelde vroeger.

WOENSDAG
Ook woensdag was een niet al te beste dag. Ik was erg moe en Nim erg opstandig. Wederom bijna geen foto’s dus. Wel een van onze lunch haha, ik at eerder al een boterham dus nam nog een warm kaneelbroodje en Nim kreeg een boterham in stukjes met duo penotti chocopasta. Uiteindelijk lag zijn brood op de grond… Zei ik al dat hij een beetje opstandig was?
Happy post! Ik bestelde een paar leuke kaartjes en een mooie 2-in-1 poster. Die ga je nog voorbij zien komen binnenkort!
DONDERDAG

Terwijl ik een rot nacht had gehad en nog even in bed lag voordat ik weer naar mijn werk moest waren Kay en Nim al op. Nim kreeg een klein monstertruck autootje die je met de wielen op kan winden zodat hij mega hard ervandoor zoeft. Leuk spelletje: Papa de auto opwinden en weg laten zoeven en Nim de auto opvangen en weer naar papa brengen en gauw weer terug rennen om ‘m op te vangen.

Een brakke lift foto. Na een hele drukke werkdag haalde ik bij Zara en de Bijenkorf bestelde pakketjes op. Shoppen met Nim gaat erg moeizaam omdat hij graag zelf wil lopen en dat gaat niet met de drukte overal en de breekbare kerstballen die veel te laag liggen haha. Online shoppen it is voor deze kerst! Ook niet erg, geen rijen aan de kassa en zoektochten naar cadeautjes maar rustig achter de Ipad met een kop thee spulletjes kopen. Ik laat sommige dingen in de winkels bezorgen want dat kost me geen verzendkosten en ik ben zoiezo 3x in de week in de stad dus kan na werk makkelijk even langs hoppen om het op te halen. Ideaal dat dat kan.

De Bijenkorf heeft altijd mooie kerstverlichting!
VRIJDAG

Vrijdagochtend, ik lag wederom nog in bed terwijl dit in de woonkamer gebeurde. Kleine klauterkabouter is het aan het worden.

Kay en Nim gingen net als ik donderdag deed bestelde cadeautjes ophalen bij de winkel. Makkelijk shoppen haha. Daarna kwamen ze gezellig even hoi zeggen bij mij op het werk en daarna mocht Nim weer lekker spelen bij de Hema in het restaurant. Hij vind het echt heel erg leuk daar!

Lekker bezig met het rode knopje op het houten pin apparaatje :’).
Goed ingepakt weer richting huis met de metro!
Yay, toen ik thuis kwam stond dit doosje te wachten. Ik bestelde iets wat al enorm lang op het verlanglijstje van mij.. uhh Nim natuurlijk 😉 staat. Wat het is? Kan ik nog niet zeggen, het staat ingepakt te wachten tot Kerst!
Kay kocht deze chippies bij de Action! Die hadden we moeten hebben op Nim zijn eerste verjaardag feestje op de snacktafel met dinosaurus thema.
ZATERDAG
Zaterdagochtend kreeg ik dan eindelijk mijn Sonny Angel die Kay voor me kocht bij Flavourites Live. Het is de rechter! Ik vind ‘m echt mega cute! We hebben een aantal kleine cadeautjes voor de decemberkalender maand voor elkaar. Ik wilde het allemaal tof inpakken en ophangen e.d. Maar dat is niet gelukt. Nu geven we gewoon af en toe een cadeautje ;).

Het was prachtig weer dus we vertrokken naar Haarzuilens voor een wandeling rond Kasteel de Haar! We waren van plan leuke familie kiekjes te maken maar helaas… Eenmaal alles opgezet besefte Kay dat de batterij van de camera nog thuis in de oplader zat. Mega bummer 🙁

De kleine man had het reuze naar zijn zin! Lekker rennen!

Het is weer tijd voor Uggs. Ik vind ze ook niet erg mooi maar ik heb altijd extreem koude voeten waar ik vervolgens buikpijn van krijg. De lekkere warme sjaal komt van de Primark, ik vind het een fijn ding voor 6,-!

Wandelen, wandelen & wandelen.

Gekke foto’s maken met de telefoon dan maar! Nim vond het hilarisch.

Wat is het toch een lekker kind. Helemaal in zijn sas was hij toen hij hier even mocht ravotten en rennen.

Prachtig uitzicht. We komen hier erg graag! Ik schreef er al eens wat over.

Na het hele park rondgewandeld te hebben en Nim nog even lekker te hebben laten spelen reden we weer naar huis… maar met reuze hongerige magen. Tussenstop dus!

Nim zat achterin te bellen, maar.. met wie?

Yay, Burger King! Nim at een paar patatjes mee. Hij moet overigens nodig weer naar de kapper, wat een wilde bos haren heeft hij alweer.

ZONDAG

Zondagochtend begon met een hoop kabaal en stoute trucs van Nim. Hij heeft een strafkrukje en word daar opgezet als hij stoute dingen blijft doen. We vertellen hem dan wat niet mag of wat stout was en dat als hij weer rustig is hij van het krukje af mag. Meneer had wederom een opstandige bui en begon gewoon de muur te likken… ehh ja… ‘gelukkig’ was ik er niet bij, ik had m’n lach niet in kunnen houden, Kay kiekte gauw een foto ervan hahaha.

We brachten Nim naar Opa & Oma zodat we even een dag samen hadden. We lunchten en shopten wat in Zoetermeer, gelukkig was het niet zo druk daar.

Tijdens de lunch zegt Kay plots dat Nim niet thuis zou slapen. Huh? Hij had snel via whatsapp geregeld dat Nim bleef slapen bij Opa & Oma zodat wij weer eens naar de bioscoop konden gaan. The Hunger Games werd het! Mijn laatste keer bioscoop was ook The Hunger Games… Precies een jaar geleden dus haha. Ik vond het een erg toffe film, maar zoals altijd kunnen films niet tippen aan de boeken!

Ondertussen bij Opa & Oma….

En op de geliefde Ipad met YouTube filmpjes met poes Tijger aan zijn voeten.

Tot slot nog een foto van zaterdag. Ik postte deze zondag op Instagram en kreeg er lieve reacties op. We hebben niet echt veel foto’s van ons drieën, dus dit soort foto’s zijn extra leuk! Drie blije koppies 🙂
That’s it! Fijne nieuwe week allemaal! Nim word zo thuis gebracht en daarna gaan we nog wat gezelligs doen met zijn drieën. Verder houden we het rustig deze week, ik ga lekker verder met het mooi inpakken van de kerstcadeautjes en nog wat aanrommelen in huis. Mijn moeder/Nim zijn Oma, word 50 en dat gaan we zaterdag gezellig vieren met z’n alle.
Fijne nieuwe week!

Volg je mij al via Bloglovin’ & Instagram?

Ook Kay heeft Instagram en post over de dingen die hij met Nim beleefd en onderneemt!

STEUN DE ONTDEKKERS!

Ik hoop dat je hebt genoten van dit avontuur!
Onze avonturen zijn gratis om van te genieten. Maar niet kosteloos om te beleven. Wil je ons steunen om meer avonturen te blijven beleven en delen?

Steun De Ontdekkers