een leven vol kleine en grote avonturen is dichterbij dan je denkt
Search
Close this search box.

Fotodagboek #47

Waar blijft de tijd? Voor mijn gevoel hadden we nog een weekend dag maar vanmorgen vroeg besefte ik me dat het toch wel alweer maandag was. Ik begin dus ook nu pas aan het maken van het fotodagboek over afgelopen week. Het was een leuke week en heerlijk weekend, Kay en ik hadden zondag een dag samen zonder Nim en dat was weer eens fijn! Hier komen de foto’s..

MAANDAG

Maandag ochtend kleedde ik Nim aan en vond de outfit leuk voor een nieuwe outfit post. Heel erg veel zin had hij er niet in (geef hem eens ongelijk na zijn fotoshoot van vorige week zondag) maar hij bleef toch wel eventjes zitten voor een paar foto’s. Hier vind je de blogpost!

Daarna zijn we met Oma naar de woonstore geweest waar Nim in dit leuke winkelwagentje kon zitten, dat vond hij wel wat! Ook aten we nog wat lekkers bij de Hema!

We reden daarna nog langs de Gamma om te kijken voor een fietsje wat in de folder stond. Nim kreeg ‘m cadeau van Opa en Oma, alvast voor kerst!

Samen zette we ‘m in elkaar.

DINSDAG

Dinsdag kwam Oma weer oppassen. Nim kreeg plakjes worst en heeft er heerlijk van zitten smullen!

WOENSDAG

Woensdagochtend was Nim nogal opstandig. Kay stuurde me deze afbeelding. Iets waar we elkaar af en toe aan herinneren als we het niet meer weten!

Op instagram mocht ik een sneak peak delen van Nim tijdens de fotoshoot van de nieuwe collectie van Lucky No.7. Deze foto maakte ik niet zelf maar hij is zo leuk geworden!

Toen Nim sliep typte ik wat blogposts en maakte wat foto’s. O.a van onze matching shoes! Je kunt het hier lezen.

In de middag bond in Nim zijn rugzak om wat ook fungeert als tuigje. Zo kan hij niet plots onder een auto liggen als we aan het lopen zijn. We gingen naar de supermarkt om wat op de post te doen en een schoen kleurplaat te halen voor Sinterklaas. Hij had thuis een kwast gevonden die hij de hele heen en terug weg vast hield en hier en daar een brievenbus mee ‘verfde’. Gekkerd.

En terwijl Nim zat te spelen nam ik een kop koffie en pakte ik mijn punnikklosje er bij en kroop onder een dekentje. Ik was moe!

De kleine man was toch stiekem ook wel moe.

DONDERDAG

Donderdag speelt Nim weer een dag bij Opa en Oma thuis met zijn mooie garage gemaakt door Opa.

VRIJDAG

Vrijdag ochtend was deze kleine man wel heel vroeg op. Ik kon gelukkig nog even blijven liggen want het was Kay zijn vrije dag!

Meneertje haalde wat gekke fratsen uit.

En Nim viel weer eens in slaap in de auto.

Even proeven van de lavendel in de tuin.

Van papa mag Nim altijd vreselijk knoeien met zijn brood.

En toen was ik weer thuis! Kieteltijd!

Daar kan die dus echt niet tegen!

Bijna bedtijd!

Toen zowel Nim als Kay lagen te slapen had ik even rust. Ik pakte de Ipad erbij met een aflevering van Roy Donders en punnikte nog wat verder.

ZATERDAG

Zaterdag ochtend zaten we al vroeg in de auto voor een paar boodschapjes. Even samen een foto maken terwijl we wachten…

…op Nim die weer eens in slaap gekukeld was tijdens het rijden!

Eenmaal thuis deden we een mini shoot met onze Hello Apparel truien! Ik ben echt verliefd op onze truien!

Nim heeft een hekel aan mutsen op zijn hoofd. Maar stiekem konden we het niet laten toen die even in de ban van de Ipad was om wat op te zetten. De Minion muts maakte ik vorig jaar rond deze tijd en de rechter muts is veel te klein maar als gek ‘zwerver’ mutsje stond het te grappig!

Kay pestte Evi weer eens, maar die interesseert het allemaal niet!

We gingen nog een stukje wandelen vlak voor het avond eten.

PAPAAAA

We besloten een patatje te gaan eten in de snackbar.

ZONDAG

Zondag ochtend vroeg zette we Nim af bij Opa. We gingen samen een dagje weg! Die twee hebben zich prima vermaakt de hele zondag.

We wonnen kaartjes voor Flavourites Live, en we wilden toch al graag gaan dus dat was mooi meegenomen. Onderweg naar Amsterdam nog even gestopt om te ontbijten samen. Zo gek om ineens nergens aan te denken dan jezelf en waar je zin in hebt op dat moment!

Eenmaal aangekomen was het echt al meteen druk! Na een flink rondje zakte ik even in zo’n hangstoel. Kwam er dus meteen een cameraman op me af met de vraag of ik even relaxed heen en weer wilde schommelen. Uh, ja oke.. (heb ik weer haha)

Het licht wat door de ramen kwam was werkelijk waar prachtig.

En deze te gekke hangplanten ook! Net kwalletjes.

Het was echt super leuk en ik heb een hele leuke dag gehad. Wat een hoop moois zo bij elkaar!

Na bijna 2 uur bij Flavourites Live te hebben gelopen besloot Kay dat hij wel eens een kijkje wilde nemen bij Shopping Center Almere. Ja en tegen nog meer shoppen zeg ik geen nee haha. We hebben nog een lekker taartje gegeten en geslenterd door de winkelstraten.

‘S avonds haalden we Nim weer op en waren we allebei echt super moe! Ik viel op de bank in slaap en Kay rommelde nog wat aan in huis. Wat een leuke dag hebben we gehad.
Morgen lees je een leuke sfeer blogpost over Flavourites Live, Kay maakte wat leuke sfeer foto’s met zijn telefoon die ik leuk vind om te delen! En natuurlijk zal ik mijn aankoopjes laten zien.

Volg je mij al via Bloglovin’ & Instagram?

Ook Kay heeft Instagram en post over de dingen die hij met Nim beleefd en onderneemt!

STEUN DE ONTDEKKERS!

Ik hoop dat je hebt genoten van dit avontuur!
Onze avonturen zijn gratis om van te genieten. Maar niet kosteloos om te beleven. Wil je ons steunen om meer avonturen te blijven beleven en delen?

Steun De Ontdekkers