een leven vol kleine en grote avonturen is dichterbij dan je denkt
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fotodagboek #45

Nou, we zijn beter… Na een huisarts bezoek afgelopen woensdag bleek ik holte ontstekingen te hebben, en na medicijnen ervoor en nog een paar dagen ziek zijn voelde ik me zaterdag ietsje beter. Ook Kay zat de hele week ziek thuis, een ziekenboeg was het hier. Nim ging een nachtje uit logeren zodat wij even niets hoefden. Je kunt je voorstellen dat we dus amper tot geen foto’s hebben gemaakt. Gelukkig ontving ik ook een paar leuke pakketjes afgelopen week waar ik blij van werd, wandelden we zaterdag een klein stukje door de dierentuin waar Nim heel enthousiast van werd en gingen we zondagmiddag op kraamvisite..

Maandag was het zover, de instaswap die ik maakte ging op de post en ook de give away ging de deur uit. Ik had alles voor de instaswap netjes in een HEMA brievenbus doosje gedaan en de dame die het pakketje frankeerde weigerde het als brievenbus pakketje te verzenden want er moest een piepklein beetje moeite gedaan worden om ‘m door die brievenbus mal te doen. Bah, daar kan ik zo slecht tegen, had ik het net zo goed in een grote doos kunnen doen :(. Maargoed zo ziek als wat had ik geen zin in gedoe verder, dan maar 6,95 betalen en gauw naar huis me bed weer in.

Op bed kreeg ik gezelschap van Evi.

Nim ging een nachtje logeren bij Opa en Oma, we knuffelden nog even lekker samen op bed voordat Opa voor de deur stond.

De deurbel ging dinsdag ochtend vroeg, ik dacht dat het mijn Instaswap pakketje was maar het waren deze gave schoenen die ik vorige week voor mezelf bestelde. Wat zijn ze gaaf!

Wat duurt de dag lang als je op iets wacht! Uiteindelijk toen ik net even lag te slapen ging de deurbel weer, YES! Dit keer was het wel mijn Instaswap pakket! Oh my, wat een grote doos, en toen ik ‘m open maakte zag ik zulke mooie pakjes!

Moeilijk, moeilijk… Eerst foto’s maken en dan pas open maken haha.

Wauw, dit was mijn gekregen pakket! Esther van Urbanmoms.nl had mij, en wat een gave spullen hebben ik en Nim gekregen! De slofjes zitten iedere dag aan Nim zijn voeten & de muts is heerlijk zacht en warm! Ik typte er meteen een blogje over die je hier kunt lezen :).

Nu de zenuwen van het krijgen weg waren, was ik alleen nog heel erg benieuwd of mijn gemaakte swap al was aangekomen, maar helaas…
‘S avonds gelukkig een bericht op Instaswap dat mijn gemaakte swap helemaal in de smaak viel! Gelukkig maar. Ik vond het echt super leuk om te doen!

Eind van de middag ruimde Kay en ik samen mijn knutselhoek in de slaapkamer een beetje op. Ik kan er nu eindelijk weer aan zitten en het ziet er weer wat gezelliger uit zo. Er staat nog een beetje teveel op het bureau maar ik moet nog een hoop uitzoeken van wat weg kan (dit is niet alles, er hangen 3 planken boven met dozen er op en onder ons bed en in een kast staat nog een HOOP).

Nim kwam dinsdag avond weer thuis en woensdag ochtend bouwde hij deze toren. Wat een knapperd.

Ik ging naar de dokter en kreeg een kuur mee voor een week tegen holte ontstekingen, vandaar dat ik zo’n pijn in mijn hoofd en gezicht en kaken had. Het was een lange dag die we door brachten op de bank en in bed. Nim vermaakte zich op de ipad en liep de grappenmaker uit te hangen.

Donderdag ging Kay weer aan het werk, maar wel thuis. Zo kon hij nog even in zijn pauze’s met Nim in de tuin zitten. Die zat ook al hele dagen binnen door ons! Meneer was nog steeds blij met zijn huis in de tuin.

Nog even een showtje op de piano voor papa en mama.
 Vrijdag vertrokken de mannen naar Monkey Town, had ik eindelijk even rust thuis. Ik heb op de bank liggen tukken zonder herrie om me heen.. Nim had het weer naar zijn zin als ik de foto’s mag geloven. Een mega rode bal, dat is natuurlijk helemaal te gek voor hem.

Rara wat is zijn favoriete kleur hahaha.

Ik maakte eind van de middag nog gauw foto’s voor een blog over kinderkleding. Soms ben ik echt jaloers op Nim zijn kleding haha. Je kunt de blog erover hier lezen!

Zaterdag voelde ik me nog niet heel lekker, maar de zon scheen en ik zat al anderhalve week binnen. We maakten en kleine wandeling door de dierentuin, en Nim mocht in het Oceanium los lopen, nou die rende dus meteen op de verkleurende licht tribune af haha.

Elk bankje wat we tegen kwam plofte ik op neer. Weg conditie als je 1,5 week binnen zit!

Nog meer geklim en geklauter, het Oceanium heeft genoeg speelplekjes!

Kay maakte nog deze mooie foto terwijl ik weer ergens op een bankje zat, Kay maakte overigens bijna alle foto’s van dit fotodagboek haha.

Zondag gingen we eindelijk op kraamvisite bij een nieuw nichtje, omdat we steeds maar ziek waren kon dit niet eerder. Ik kon eindelijk eens over the top met roze qua cadeaus haha.

Dit zat er in. Het wolken knuffeltje maakte ik zelf en borduurde de naam er op. De wolkjes slinger maakte ik ook zelf. De lieve poezen doosjes vond ik ergens als printable en vulde ze met chocola. De mini shampoo tube van naif die ik in mijn swap kreeg gaf ik ook, er staat een wolkje op en dat paste precies bij het thema van het cadeau. Bovendien hebben we zelf een mega tube ervan.
Het dekentje is van Farg en Form en vind ik echt zo cute! De cadeautjes vielen in de smaak en na een uurtje vertrokken we weer naar huis om lekker pannenkoeken te eten en de rest van de avond op de bank te hangen.

En dat was het, een week op de bank en in bed maar wel met een hoop gekregen en gegeven cadeaus en leuke nieuwe items! Dat maakt het ziek zijn ietsje pietsje minder erg. Aankomende week weer aan het werk en heeft Nim eindelijk zijn eerste echte fotoshoot! We vinden het heel spannend, hoe zal hij het doen?

Volg je mij al via Bloglovin’ & Instagram?

Ook Kay heeft Instagram en post over de dingen die hij met Nim beleefd en onderneemt!

STEUN DE ONTDEKKERS!

Ik hoop dat je hebt genoten van dit avontuur!
Onze avonturen zijn gratis om van te genieten. Maar niet kosteloos om te beleven. Wil je ons steunen om meer avonturen te blijven beleven en delen?

Steun De Ontdekkers