een leven vol kleine en grote avonturen is dichterbij dan je denkt
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fotodagboek #43

Weer een week voorbij. Het lijkt de laatste tijd steeds sneller en sneller te gaan, komt vast ook omdat het weer zoveel donker is buiten. Afgelopen week heb ik weer 3 dagen gewerkt en gingen we een lang weekend met z’n drieën tegemoet… Maar helaas, na Nim en Kay heb ik nu ook last van keelpijn en een zwaar hoofd. In plaats van een actief weekend dus toch een rustig weekend. Foto’s maken we gelukkig wel genoeg, actief of niet er gebeurd altijd wel wat!

Maandag ochtend ging Nim zitten spelen met zijn nieuwe speelgoedjes. Vooral het feit dat ‘ie het snijfruit uit de papieren zakjes moet halen vind ie super leuk.

Kay was ziek thuis maar was wel de hele dag aan het werk aan mijn knutselbureau in onze slaapkamer. We zagen ‘m dus alleen tijdens de lunch. Toen ik voor Nim een banaantje in plakjes sneed maakte ik ook een bakje voor Kay. Eh ja, alleen mezelf weer vergeten dus!

Mooi plaatsje voor 2 leuke kaartjes.

Ik stalde in de middag alle cadeaus uit die ik al had ingepakt voor mijn swapmaatje, hier kon je er al over lezen!

Na zijn middag dut kreeg deze meneer de laatste paar kruimels uit de chips zak. Wat een verwennerij!

Ook schoot ik nog wat foto’s van de leuke momentjes van de maandag. Een zieke Nim is best zwaar zeker na een aantal gebroken nachten. Ik vond het dus wel tijd voor een deel 2 van de Happy Moments series. Je kan hier terug lezen over mijn maandag.

Dinsdag moest ik werken, en wat was het slecht weer! Ik ging met de tram naar werk toe om droog te blijven en niet weg te waaien.

Outfit van mij van woensdag, deze trui is serieus fantastisch. Ik wil ‘m elke dag aan! En de sjaal is ook niet verkeerd, heerlijk zacht en warm.

Ik heb werkelijk waar geen idee meer wat we woensdag gedaan hebben. Ik heb alleen deze foto’s van die dag. Weer met z’n snijfruit aan het spelen geweest in ieder geval. Goeie aankoop geweest!

Donderdag was weer een werkdag. Nim was bij opa en oma en plukte de tuin leeg,

En hij mocht zomaar in een auto rijden met Bobo! Geluksvogel!

Ook vrijdag was ik werken en Nim hielp opa en papa met klussen in huis.

Na natgeregend thuis te zijn gekomen kon ik weer The Vampire Diaries kijken. De enige serie die ik nog volg op het moment.

Bij de Front Runner bestelde ik deze super fantastisch gave Vans voor Nim. Vrijdag avond kon ik ze in de winkel ophalen en zaterdag ochtend moesten ze natuurlijk meteen aan. En niet van mij hoor… Nim is dol op schoenen en pikt steeds een matchend paar uit de kast die hij aan wil. Mij hoor je niet klagen 😉

Tijdens meneer zijn dutje maakte ik een boel foto’s voor m’n blog. Ik schreef meteen een stukje over warm de winter in met een winterjas en 2 sjaals voor de kleine man. Gemist? Lees het hier alsnog!

In de middag liepen we eens naar een ander mini speeltuintje in de buurt. Even rennen en glijden.

En de loopkar was ook mee.

Eenmaal thuis bakte ik nog lekkere appelgebakjes. Hier moesten ze de oven nog in.

Ik voelde me helemaal niet lekker, keelpijn, oorpijn en hoofdpijn. Lekker op de bank dus. Nim komt wel knuffelen hoor. Hier kriebelde ik ‘m en zei ‘Komt een muisie aangelopen zo in Nimmies nekkie gekropen’. Bij het gekietel in zijn nek begint ‘ie dan te schaterlachen.

Zondag voelde ik me nog rotter. Hele zere keel! Toch aangekleed en opgemaakt. Ik besloot eens een keer een foto van mezelf te maken posten in plaats van weer een foto van Nim op Instagram, en wat een lieve reacties kwamen er :).

We wandelden naar de stad nadat we de tram gemist hadden. We gingen de Media Markt in om voor Nim 2 leuke films te kopen zodat er weer wat anders aan kan thuis. Zitten daar toch plots opeens Nick & Simon.

De winkel is geopend! Hierrrr betalen alstublieft…

Daar krijg je dorst van.

We gingen gauw weer naar huis. Ik wou de bank op om er niet meer af te komen. We scoorden nog wel dit wind en water dichte jack bij H&M. Ideaal om mee buiten te spelen en zo zijn andere jas wat netter te houden. Kay nam Nim meteen mee de speeltuin in, kon ik lekker op de bank hangen. Hij wou overigens perse zijn kaplaarzen aan haha.

Snoepen uit de rozijntjes pot bij thuiskomst.
En dat was het. Van dat uur terug in de nacht van zaterdag op zondag hebben we niets gemerkt. Nim bleef een uur langer liggen. Scheelt dat even.
Morgen hebben we nog een dag met z’n drieën, we hebben diverse plannen op de plank liggen om te gaan doen maar nog geen idee wat het gaat worden. Ik hoop in ieder geval dat Nim en ik wat beter zullen zijn. Hij kucht en snottert ook nog steeds.

Volg je mij al via Bloglovin’ & Instagram?

Ook Kay heeft Instagram en post over de dingen die hij met Nim beleefd en onderneemt!

STEUN DE ONTDEKKERS!

Ik hoop dat je hebt genoten van dit avontuur!
Onze avonturen zijn gratis om van te genieten. Maar niet kosteloos om te beleven. Wil je ons steunen om meer avonturen te blijven beleven en delen?

Steun De Ontdekkers