een leven vol kleine en grote avonturen is dichterbij dan je denkt

Fotodagboek #41

We hadden weer een volle week met erg vroege ochtenden. Nim is bezig met kiezen die doorkomen en helaas is dat erg te merken aan de vroege ochtenden en het weigeren van zijn middag slaapje. Hij sliep net als vorige week een nachtje bij zijn Opa en Oma zodat wij ook even ‘rust’ hadden. Verder bezochten we weer gezellig Monkey Town, je kunt hem niet blijer maken dan dat!

Maandag kreeg Nim deze leuke outfit aan. Het sjaaltje kochten we vorige week zondag bij LuckyNo7 op het Indie Kids mini festival en daar moest natuurlijk meteen een leuke outfit plus foto mee gemaakt worden. Het shirtje is van American Apparel en het broekje van de vorige collectie van Bobo Choses. De slofjes zijn van Boumy en het liefst heeft hij ze de hele dag aan.
Dinsdag moest ik werken en kwam Oma oppassen. Ze maakten in de middag een kleine wandeling. Buiten spelen is zijn favoriete bezigheid.
Woensdag had Nim werkelijk waar een echte drama dreumes dag! Dan maar de Bruine Beer in het Blauwe huis kijken. Zie ik die leuke lach van ‘m tenminste nog eens.
Ik drink niet vaak koffie, maar op dagen dat ik enorm moe ben en nog heel wat uurtjes moet thuis dan neem ik nog wel eens een beker koffie. Woensdag was zo’n dag 😉

We mochten voor Nim iets kopen qua kleding van Oma (en Opa). Ik bestelde een broekje van Bobo Choses bij Bambooz! Een shop waar geen verzendkosten betaald hoeven worden. Yes, thats how i like it. Zat er ook nog een kortingsbon bij het pakketje… Oh oh!

Het broekje! Er staat op de buik van een pindapoppetje ‘Super Peanut Butter’. Nim is dol op pindakaas, leuke match dus 😉

Nog even een selfie.

Ik trok van alles uit de kast om hem af te leiden van z’n rothumeur die dag. Deze houten letters en cijfers blokjes hielpen heel even. Mandje in en mandje uit was een leuk spelletje voor een kwartiertje.

Toen Kay thuis kwam sprongen we meteen de auto in om Nim weg te brengen voor weer een nachtje logeren bij Opa en Oma…

We hadden zin om nog even wat te snacken dus reden we naar de Mac Donalds, ik nam voor de eerste keer een McKroket… Wel oke maar voor mij toch liever een simpele hamburger of cheeseburger of gewoon een ‘echt’ broodje kroket hoor.

Wauw, mooie lucht buiten tijdens het eten. Helaas wel een foto door het raam.
‘S avonds maakte ik nog een blogpost over de happy moments van de woensdag. Om de dag toch nog met een positief gevoel af te sluiten.
Donderdag ochtend zat ik al om 8.00 bij de Fysio! Oh my wat was dat vroeg! Erna moest ik als een malle fietsen richting werk, ik had het gevoel er al een halve dag op te hebben zitten. En Nim… Die sloopte zoals gewoonlijk de boel weer eens bij Oma.

Vrijdag ging Kay met Nim weer een speeltuin opzoeken. Ze gaan met z’n tweeën leuke speeltuinen in en om Rotterdam opzoeken zodat Kay er reviews over kan schrijven hier. Ik ben benieuwd wat hij ervan zal maken!

Kay denkt lekker mee wat betreft leuke onderwerpen om over te schrijven op mijn blog. Hij kocht snack zakjes van Ella’s kitchen die Nim kan testen. Helaas vind meneertje het leuker om ermee te gooien dus of er daadwerkelijk een review komt is nog even afwachten 😉

Ai, zaterdag ochtend was het wel weer erg vroeg… Een poging tot bij ons in bed verder slapen mislukte ook compleet.

We vertrokken vroeg richting de Action voor wat nodige spulletjes en bij de Wibra kochten we nieuwe stapelcups van Fisher Price, we waren de helft van het setje een keer ergens vergeten en hij speelt er graag mee dus voor 2,99 ging er een nieuw setje mee naar huis. Het regende overigens kei en keihard… bah!

Wachten op papa die door de regen moest om croissantjes te kopen. Wij zaten lekker droog in de auto! De laatste tijd als ik tegen Nim zeg ‘kusje?’ drukt ie zijn neus tegen mij aan. Ik nam de foto net iets te vroeg helaas.

We reden daarna door naar de Intratuin, kon er nog even lekker gespeeld worden.

En thuis was het tijd om lekker op de bank te hangen en te knuffelen!

De laatste tijd wijst meneer steeds schoenen aan die hij aan wil en is er heel duidelijk in. ‘Die, die’ met een wijzend vingertje naar een bepaald paar die in het rijtje schoenen staan. Er staan ook te grote schoenen, deze kreeg hij van zijn tante en zijn nog 2 maten te groot.. Maar hij moest en zou ze aan krijgen… Okeee vooruit. Op de foto valt het mee maar in het echt zag het er niet uit. Maar hij was trots hoor! O en knuffeltijd was over het was tijd om nog meer te spelen, en wel op mama’s rug.

Goooooodmorning zondag. Een record, al om 2.30 klaar wakker en niet meer willen slapen :(. Na er een tijdje uit te zijn geweest met papa toch nog tot 6.00 geslapen. Papa en mama doodmoe en Nim… die had er weer zin in!

We waren al vroeg in de Ikea, lekker de drukte voor geweest.

Er ging een dekmatras mee naar huis en Nim kreeg van Opa een rode afwasborstel haha, hij heeft dat ding niet meer los gelaten.

Daarna reden we door naar Monkey Town. Opa en Oma ook mee en een dikke pret had meneertje. Heerlijk om hem zo te zien en te zien wat hij plots allemaal weer kan zoals van de rollerglijbaan met een zitje en echt springen op de trampoline’s.

Mijn buit van de Ikea. Heerlijke inpak spulletjes!!
Ik hoop erg op een week met meer nachtrust en middag slaapjes. Worden we toch wel iets vrolijker van hier! Ik ga in ieder geval lekker aan de knutsel deze week voor de Instaswap waar ik aan mee doe via Instagram. Ik heb al wat leuke ideeën om te maken dus dat komt helemaal goed.

Volg je mij al via Bloglovin’ & Instagram?
Ook Kay heeft Instagram en post over de dingen die hij met Nim beleefd en onderneemt!

STEUN DE ONTDEKKERS!

Ik hoop dat je hebt genoten van dit avontuur!
Onze avonturen zijn gratis om van te genieten. Maar niet kosteloos om te beleven. Wil je ons steunen om meer avonturen te blijven beleven en delen?

Trakteer ons op koffie