een leven vol kleine en grote avonturen is dichterbij dan je denkt
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fotodagboek #40

Wat gaan leuke dagen toch snel voorbij! Onze enige weekend dag met z’n drieën deze week was super leuk, we waren onverwachts uitgenodigd voor het Indie Kids mini festival in Amsterdam zondag. Nou, daar zeggen we geen nee tegen! Eigenlijk moest ik werken maar gelukkig wilde iemand met mij ruilen zodat ik zondag vrij was. En het was echt super leuk. Natuurlijk deden we nog meer deze week, kijk maar!

Maandag ochtend, lekker onder de douche geweest. Nim jat steeds alle tubes en maakt ze open met zijn tandjes! Oh oh…

Ik ging stofzuigen en zette zijn groot speelgoed even op de bank zodat de vloer leeg was… Meneer hing meteen de acrobaat uit.

Leuke post na een fysio behandeling dinsdag ochtend.

Mama is moe, samen knuffelen op de bank met een kaakje erbij.

Hoppa, na het middagdutje meteen een outfit foto gemaakt met de nieuwe trui. Hij werkte super goed mee!
Daarna even uitrusten op de bank met de Bruine Beer in het Blauwe Huis op de Ipad

Al vanaf zondag was Nim steeds heel erg vroeg wakker (rond half 6 ipv 7 uur/half 8) en woensdagochtend was helemaal erg. Half 5 was het. Boehoe. Uiteindelijk zag ik 2 kiezen zitten, dat verklaard een hoop! We gingen in ieder geval in de ochtend nog even een wandeling maken voor wat frisse lucht.

Even klimmen en klauteren onderweg.

Kay zou een keer thuis lunchen, dus ik kocht bij de supermarkt voor ons beide een puddingbroodje. Dik verdiend 😉

Nim werd rond 15:00 opgehaald door zijn Opa, hij zou van woensdag op donderdag lekker bij Opa & Oma slapen. En ik? Ik zette kei en kei hard mijn Hanson live dvd aan en lag languit op de bank… Heer-lijk!

Prima naar zijn zin met Opa!

Donderdag had ik 200 Instagram volgers, Wow!!

En ik kreeg 2 rolletjes tape met plusjes erop van mijn moeder! Matcht helemaal bij m’n diy slinger.

Deze mooie plaatjes schoot Kay vrijdag op zijn papadag met Nim. Ze waren lekker in de zon aan het spelen in een toffe speeltuin!
Verrassing!! Ze kwamen mij van m’n werk ophalen en we besloten even om de Markthal te gaan bekijken die afgelopen week geopend was. Wat een drukte! Ander keertje maar terug. Maar het pand is in ieder geval prachtig mooi.

Voor ’s avonds bij de weer eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The Vampire Diaries had ik lekkers gekocht bij de V&D.

Ik heb zowaar weer wat voor mezelf geshopt. 2 leuke blousejes van de H&M online dit keer. Deze met hartjes trok ik zaterdag aan naar werk.
Maar we ontbeten eerst nog even met z’n drieën voordat ik de deur uit moest. En och die kinderbijslag van deze maand is inmiddels alweer bijna op, heb o.a deze lieve slofjes van Boumy gekocht voor Nim.

En zondag gingen we op weg naar Amsterdam. Bestemming het Indie Kids mini festival! We werden uitgenodigd door Risma van Lucky No.7, super lief aanbod dus dat konden we echt niet afslaan. Gelukkig kon ik van weekend dagen ruilen qua werk zodat we konden gaan. Oja, door de regen van zaterdagavond hadden we een mega vieze auto! Bah!

Aaaaaahhh! een roze vloer in de toilet ruimte!

Na het shoppen en leuke spulletjes bekijken gingen we buiten lekker snacken. Poffertjes, pistolet met worst, appelsapje en de aller aller lekkerste popcorn die ik ooit op heb!

Samen smullen van de poffertjes,

Nog even hollen vliegen rennen en een boom knuffelen voordat we de auto weer in gaan. Wat een mannetje he?!

Nog even een tussenstop bij een megastores winkelcentrum bij Den Haag! Kijk nou, kan Nim toch plots met zijn voetjes bij het voetensteuntje van de Bugaboo bee, gaat veel te hard allemaal.

De buit van het Indie Kids mini festival? Een sjaal van Lucky No.7 en heerlijke producten van Naif!

Uitgeteld op de bank met een kaakje en tv.

Kay maakte risotto met ei waar we alle drie lekker van hebben gegeten!

Na het eten ging Kay met Nim douchen om uiteraard meteen de nieuwe bad producten uit te testen. Daarna in vleermuis pyjama naar bed. Het was weer een veel te snelle week, het lijkt wel voorbij te vliegen de laatste tijd!

Volg je mij al via Bloglovin’ & Instagram?
Ook Kay heeft Instagram en post over de dingen die hij met Nim beleefd en onderneemt!

STEUN DE ONTDEKKERS!

Ik hoop dat je hebt genoten van dit avontuur!
Onze avonturen zijn gratis om van te genieten. Maar niet kosteloos om te beleven. Wil je ons steunen om meer avonturen te blijven beleven en delen?

Steun De Ontdekkers