een leven vol kleine en grote avonturen is dichterbij dan je denkt
Search
Close this search box.

Fotodagboek #4

Nieuwe week, dus een kijkje terug op vorige week! Erg weinig gedaan deze week. Slecht weer, baby met slecht humeur of ik was gewoon te moe om iets te ondernemen. Toch nog wel wat foto’s gemaakt maar wel voornamelijk baby, geshopte spulletjes en eten.

Maandagochtend. Tijd voor vers geperste sinaasappelsap!

Nim net wakker van zijn ochtend dutje, kleine blije vent.
Dinsdag wilde ik even naar de markt. We gingen heen met de metro, Nim ligt er lekker comfortabel bij met een restje diksap in zijn flesje. De markt was niet zo gezellig en erg druk dus het werd gewoon even een mini rondje stad. Rechter foto was op de terugweg naar huis, ik ging lopend terug want hij was nogal zeurderig… Totdat ‘ie het koord aan de Bugaboo ontdekte, hij trok zich helemaal rechtop!

Ik kocht bij Hema een deskplanner en de roze brede rol washi tape. Bij de Sissy boy waren alle duo pakjes MaskingTape -50% dus nam een pakje mee!

Nim zijn geshopte kleertjes deze week. Hierover maakte ik een Blogpost.
Kay stuurde een foto van zijn lunch, yum een puddingbroodje, die had ik ook wel gelust.. ‘S avonds geen zin om te koken dus bestelden we Chinees.
                     
Woensdag deden we niets. Ik probeerde Nim weer eens uit zijn tuitbeker te laten drinken maar dat ging nog steeds niet zo lekker.
En terwijl ik de Blogpost van de D.I.Y gestempelde legging maakte, keek Nim naar The Lorax.
Jahoor, het was zover. De box moest omlaag, hij trok zich op aan de rand en hing er gevaarlijk overheen! Zijn bedje ging vorige week omlaag en deze week moest de box eraan geloven. Nu kan ik Nim geen kusjes meer geven als hij erin ligt 🙁
Weer aan het werk en Oma stuurde deze foto. Ze had de was voor me gevouwen :). Altijd fijn!
Ik kocht een boekje met muziek geluidjes voor Nim. Toevallig kochten opa en oma ook boekjes met muziek geluidjes! Hij is gek op geluidjes dus deze zijn helemaal leuk.
Waar hij dit nou weer vandaan haalt? Hij bonkte zijn koppie tegen de muur, drukte zijn neus ertegen en begon mega hard te snuiven. Gek kind.

Lunch op werk. In dit leuke boekje van Ikea schrijf ik in mijn pauze altijd leuke gebeurtenissen rondom Nim, ik plak er foto’s bij en vind het leuk om ook terug te bladeren en verhaaltjes terug te lezen.

Vrijdag papadag! Ze gingen samen boodschappen doen om zelf pasta saus te maken. En ik kreeg natuurlijk verslag via WhatsApp over het process.
Tomaten gingen erin.

En ook Oregano, knoflook, rode ui en een blikje tomatenpuree. Toen ik thuis kwam zat Nim er heerlijk van te eten en ook wijzelf hebben er lekker van gegeten. Alleen was onze pasta uitgebreid met nog wat meer groenten en gehakt! De basis saus is ingevroren dus we eten aankomende week nog een keertje pasta.

Yes, we hebben heel wat afleveringen van Raising Hope te kijken. Echt een hele leuke comedy serie.

Jaja het begint er nu aardig op te lijken hoor dat gekruip!

‘Mama, we missen je’ kreeg ik via de WhatsApp, samen met deze foto. Nou volgens mij zaten ze gewoon tv te kijken haha. Stiekemerds
En Kay had nog super lieve foto’s gemaakt, hier smelt je toch van 🙂
Zondag weer lekker met zijn drietjes! We gingen naar Zoetermeer om even naar de Primark te gaan (waar werkelijk waar niets leuks te vinden is op dit moment) en aten voordat we naar huis gingen nog even een broodje en stukje verrukkelijke appel kruimeltaart…

… terwijl Nim lekker een dutje deed.

In Rotterdam was de Label Maker nergens meer te vinden, maar in Zoetermeer hingen er nog veel! Lucky me 🙂
Helaas was Nim zijn dutje van korte duur. Er kwamen luidruchtige mensen naast ons zitten die het uit blerden naast de wagen. Beetje jammer. Het was er bijna uitgestorven en ze moesten uitgerekend naast een kinderwagen met slapende baby gaan zitten. Gelukkig was een sessie slaan op de tafel met papa erg leuk.
Aankomende week toch echt weer een keer met Nim naar het Consultatiebureau om te kijken wat de kleine man nou weegt en hoeveel centimeters hij gegroeit is sinds de laatste keer (met 6 maanden). Verder druk met de slaapkamer, we zijn aan het veranderen en het is nu een grote bende. Dus daar moet wat aan gedaan worden! En natuurlijk ga ik mijn Label Maker uit testen :).

STEUN DE ONTDEKKERS!

Ik hoop dat je hebt genoten van dit avontuur!
Onze avonturen zijn gratis om van te genieten. Maar niet kosteloos om te beleven. Wil je ons steunen om meer avonturen te blijven beleven en delen?

Steun De Ontdekkers