een leven vol kleine en grote avonturen is dichterbij dan je denkt

Fotodagboek #34

Wat een regen wat een regen, wij hebben vakantie hoor! Nouja, gelukkig hadden we genoeg te doen in huis zodat we geen last hadden van al dat water wat uit de hemel kwam vallen met emmers tegelijk. Maar, jammer was het stiekem toch wel. Maar stilzitten en thuisblijven kunnen wij niet zo goed, we hebben dus in huis geverfd en goed opgeruimd wat betreft spullen, maar we zijn heus ook de deur uit geweest. Ritjes naar de Intratuin, Monkeytown en Dolfinarium onder andere. We waren afgelopen week een jaar getrouwd en vierden dit op onze eigen manier! Ook ging Nim voor het eerst naar de kapper en had hij zondag een heuse mini fotoshoot hier thuis voor een super gaaf kleding label…

Maandagochtend 8.15, op weg naar de auto om naar de Lidl te gaan om boodschappen te doen. Nim loopt wel even naar de auto, alleen baby’s worden gedragen ;).

Wat is een fotodagboek zonder een lift selfie? Hier met z’n drieen in de Lidl lift. En zitten doe je natuurlijk niet zoals het hoort in een winkelkarretje maar lekker eigenwijs anders met de beentjes opzij. Met een stuk cracotte cracker vond ‘ie het prima.

In de middag gingen we even naar winkelcentrum ZuidPlein. Het regende en regende maar en Nim moest een nieuwe zwembroek. Dan maar overdekt winkelen! Midden op ZuidPlein stond een piratenpoppenshowtje. Leuk hoor!

‘S avonds reden we ook nog is even naar de Intratuin. Mama mooie Bloomingville spullen kopen met -70% korting, papa koffie drinken en Nim van papa’s koek mee snoepen…

… en heel veel spelen!

Jahoor, onderweg naar huis scheen dan eindelijk een zonnetje. Beetje jammer dat we daar eigenlijk niks meer aan hadden. Eenmaal thuis m’n geshopte spulletjes uit het vloeipapier gehaald en poes Evi sloeg haar slag en plofte er bovenop neer, ook zij dus gelukkig šŸ™‚

Dinsdag maakte ik online een afspraak bij de kinderkapper voor Nim, spannend!! Daarna gingen we zwemmen samen met zijn oom en tante, hij heeft er weer van genoten.
Sinds een paar dagen druk aan het verven en opknappen en opruimen in huis, weg met de roze muur en hallo witte muur. Door de zijdematte verf kunnen vieze handjes er zo afgeveegd worden!

Woensdagochtend stonden we om half 9 al te wachten bij de kapper voor mij, bleek dat ze pas om 9 uur open gingen. Het begon enorm te regenen en onweren dus we doken de auto nog even in. Reuze interessant voor Nim om los in de auto te dralen.

Daarna reden we naar Monkeytown, een binnen speelparadijs waar Nim naar hartenlust rond kon rennen en spelen. Opa en Oma kwamen ook en ik kreeg het rechter Sonny Angel poppetje, super leuk!

Dinsdagavond had ik het Ikea Brakig Limited Edition Brakig behang eindelijk op de schouw in de woonkamer geplakt! Toen het woensdag wat lichter was in huis en ik weer m’n leuke prulletjes aan het neerzetten was maakte ik een foto ervan. Ik vind het zo mooi geworden!

Ooit sloopten we de marmeren ombouw om de schouw heen weg. Het duurde een tijd voordat we aan hetĀ repareren gingenĀ maar het is dan nu eindelijk gebeurd! Zelf gedaan! De houten lijst hebben we als nette afwerking om de schouw heen gelijmd. Ik vind het super gaaf staan!

Macarons met mijn naam erop bij de Albert Heijn gevonden! Ja, dan moet je ze wel uitproberen. Nou, heel eerlijk ze waren hard en niet echt heel lekker. Jammer šŸ™

Donderdag waren we 1 jaar getrouwd.

We gingen wederom vroeg op pad richting Den Bosch om voor Nim een regenjasje aan te schaffen. Met dat slechte weer was dat wel nodig! Nadat de jas binnen was vertrokken we naar de Loonse en Drunense Duinen om te lunchen, Nim helpt Kay kiezen.

Speelspijkerbroek aan en gaan! Hij heeft wat af gerend en gespeeld. Zo is Nim op zijn gelukkigst, lopen, rennen en alle ruimte hebben. Zijn regenjasje kochten we overigens bij de Hema.
Donkere wolken kwamen wel over maar het is de hele dag droog geweest, en dat precies op onze eerste trouwdag. Super tof van het weer.

Nog even een speelberg beklimmen voordat we de auto in gaan richting huis! Hij word steeds beter in dit soort obstakels.

Als lekker hapje maakte ik ’s avonds deze appel gebakjes. 2 plakjes bladerdeeg en plakjes appel met wat suiker erop de oven in voor een kwartier en voila, hele lekkere gebakjes!

Vrijdagmiddag om 13.00 was het zover, de eerste knipbeurt! Ik schreef er wat over in een blogpost.

Het resultaat šŸ™‚

Eenmaal thuis plofte ik op de bank neer onder een dekentje en Evi plofte naast me neer.

Ons uitzicht? Deze 2 lazen een boekje over een glimmende diepzeevis en zaten in Nim zijn kartonnen huisje. En toen Nim net op bed lag voor zijn middag dutje werden de winterbanden voor de auto bezorgd.

Avond bedtijd alweer! Altijd pret die 2 voordat Nim zijn bedje in gaat šŸ™‚

En toen was het zaterdag en hadden we precies een week vakantie achter de rug. Onze bestemming deze dag was het Dolfinarium met mijn Nim zijn Opa, Oma, Tante & Oom. Met heftige regen en onweer vertrokken we richting Harderwijk en we bleven maar in die bui rijden. Bah!

Maar na een treinritje van de parkeerplaats naar het park met wederom een hevige regen en onweer bui en een hard huilend Nimmetje ging toch de zon schijnen! YES! Kay legde wat beestjes vast met de camera.

De dolfijnenshow! Super indrukwekkend. Ook Nim zat met open mond ernaar te kijken.

Groot deel van de dag: Nim plakt aan mama vast haha.

We hebben alle shows gezien en Nim vond het maar wat mooi allemaal. Als laatste gingen we nog bij de dolfijnen en zeeleeuwen onder water kijken, ook erg interessant.

Na een avond diner bij de Mac reden we weer naar huis, heel eventjes in de zon maar dat veranderde snel. We kwamen thuis zoals we van huis gingen die ochtend… Heftige regenval en onweer! Nou ja, gelukkig hebben we in het Dolfinarium nergens last van gehad.

Zondag! Nadat het huis een grondige poetsbeurt had gekregen maakte Kay een klein wildboeket met bloemen uit onze eigen tuin voor in mijn mooie nieuwe Bloomingville vaas! Allemaal roze, mijn lievelingskleur…

Om 12.00 was het dan zover, Risma van het nieuwe kledingĀ merk Lucky.No.7Ā kwam langs om kennis te maken. Ze had Nim via Instagram opgemerkt en ik had mail gekregen of we het leuk zouden vinden als Nim model zou staan voor haar kledingmerk. Uh JA :). Ze had alle kleertjes uit de collectie mee, super mooie dikke stof,Ā netjes afgewerkt en leuke details. Wij hebben weer een leuk merkje aan onze favorieten lijst toegevoegd in ieder geval.
We kletsten een heleĀ hoop en daarna was het tijd om Nim in 2 outfits te hijsen en foto’s te maken om te kijken hoe het zou gaan. Nou het ging super! Hier ligt ie al een beetje moe op de bank tv te kijken metĀ de leuke LittleĀ Bandit Onesie aan terwijl Risma foto’s maakte. Ook Kay schoot een paar foto’s. Wat een knapperd toch?! Het super gave pakje mocht hij houden, geluksvogeltje dat het is. De foto’s worden gebruikt voor de Social Media kanalen van Lucky. No. 7! Zeker even gaan volgen dus (Instagram & Facebook!!) En bij de eerst volgende shoot is Nim erbij, super super spannend en leuk. Het was een hele gezellige, leuke middag.

Nadat Risma weg was tukte het hele gezin even lekker een eind weg binnen, terwijl buiten de zon scheen haha. Na het eten liepen we nog even naar Centraal Station voor Starbucks en een kaart en cadeautje voor de bruiloft voor morgen. Onderweg naar huis bleef Nim maar wijzen, die die die die. De glijbaan! Nou hup nog even glijden dan.

Daarna ben ik de thuis de bank opgedoken en heb lekker zitten internetten en dit fotodagboek in elkaar gezet. Ik ben best wel moe, als ik het zo terug zie hebben we best een boel gedaan! Aankomende week hebben we een bruiloft en gaan we er samen een dag tussen uit! Hopelijk krijgen we nog een zonnetje op ons bolletje, dat zou lekker zijn šŸ™‚

Volg je mij al via Bloglovin’, Instagram en Pinterest?

STEUN DE ONTDEKKERS!

Ik hoop dat je hebt genoten van dit avontuur!
Onze avonturen zijn gratis om van te genieten. Maar niet kosteloos om te beleven.Ā Wil je ons steunen om meer avonturen te blijven beleven en delen?

Trakteer ons op koffie