een leven vol kleine en grote avonturen is dichterbij dan je denkt
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fotodagboek #30

Een hele week ben ik hier niet geweest. Het was warm, ik was moe en ons kleine mannetje haalt de meest vreemde fratsen uit en eist heel erg veel aandacht op op het moment. Dus op de momenten dat hij sliep (als dat dan al lukte) had ik tijd voor het huishouden en om voor mezelf te zorgen! Ik heb wel nog wat leuke foto’s van afgelopen week in ieder geval…

Maandagochtend was de vertrekdag vanaf Landal Het Vennenbos waar we een weekendje waren geweest. Voor half 11 moesten we weg zijn maar met een kleine ben je al super vroeg wakker dus wij hadden alle tijd nog om wat te relaxen. Nim at lekker een cracker en keek tekenfilms.

Vlakbij het park zat speelboerderij De Hooiberg. Kindjes tot 2 jaar hadden gratis toegang net als ouders. Daar stopten we dus nog voordat we naar huis gingen zodat Nim doodmoe zou zijn en zou slapen tijdens de terugweg naar huis. Het was er super groot met een binnen en buiten speel paradijs! Hij vond het echt geweldig!

En weer op weg naar huis na een dikke 2 uur spelen. We waren allemaal toch ook wel weer blij om in ons eigen huisje te zijn, Nim kon ook niet stil zitten en raasde door de woonkamer haha.

Dinsdag ging ik met mijn ouders mee naar Loods 5 in Sliedrecht. Nim ging ook mee en de kinderspeelhoek bij het café vond hij wel wat!

Oeps, een aapje te pakken!

Buiten hing deze fantastische schommel… Nim houd van schommelen, maar deze relax schommel beviel hem ook erg goed!

Woensdag kwam ik gebroken uit bed, zo moe nog! Ik ben geen koffiedrinker maar gaf het toch een kans aangezien veel mensen altijd zeggen dat ze niet wakker worden zonder een kopje koffie in de ochtend. Ik mikte er wel wat karamel siroop door.

Terwijl Nim sliep zette in de CottonBall Lights in elkaar die ik bij Loods 5 kreeg van mijn ouders.. Nog voor mijn verjaardag :). Ook kreeg ik het setje kaarten van mijn moeder wat bij de VTwonen zat. Deze kaart matcht goed bij de lichtballetjes slinger ;).

Jaaaa, hij hangt! Echt super mooi vind ik ‘m!

Het was woensdag Nationale dag van de rouw. Ik wilde niet heel blij gaan shoppen in de stad ofzo, dat vond ik toch wat ongepast dus ging ik samen met Nim even naar de snackbar voor een broodje kroket en een ijsje en om nog wat zon in ons op te nemen.

Gezellig plekje op een plank in de woonkamer, op zo’n dag als woensdag besefte ik maar al te goed dat we maar boffen dat we elkaar nog hebben. Dit schijfje (kerstboom!)hout bestempelde ik een hele tijd geleden eens…

Ja, ook ik keek tv rond 4 uur en zag de vliegtuigen landen. Nim werd rond 16.15 wakker en was erg aanhankelijk en knuffelig, alsof hij wist dat er iets was!

Het was flink warm geworden dus tijd voor wat kouds en wat lekkers! Haverstropitjes vind ik echt hele lekkere snoepies 🙂

Shine Cottonball Lights, SHINE!

Donderdag moest ik na 6 vrije dagen weer naar werk. In m’n pauze las ik dit vrolijke kleurrijke tijdschrift met lekkere receptjes. At een kaas/ui bolletje met kaas en pesto, en had een chic glas met cola!

Vrijdag was ik ook aan het werk. Vast ritueel inmiddels voor deze 2 is boodschappen doen. Dit keer eens bij de nieuwe Lidl hier in de buurt, dus een andere lift.

We aten salade als avond eten, lekker verfrissend!

En we deden nog een avond wandeling na het eten, kijk nou toch die kleine babyteentjes 🙂

Zaterdag vertrokken we naar Utrecht voor de Ikea en Prenatal die daar naast elkaar zitten. De foto is wat wazig maar deze meneer is steeds meer en langere stukjes aan het lopen, hier was hij druk in de weer in de Prenatal.

Nim zonder ochtend slaapje en Ikea gaan niet goed samen. Toen we thuis kwamen hadden we beide wel koffie verdiend. Wauw, 2e keer koffie in een week voor deze niet koffie drinker… Moet niet gekker worden!

Ik had het briljante plan om nog even naar het strand te gaan nadat Nim gelukkig wat geslapen had. Bleek dat bij het parkeren 4,- contant in die automaat moest… hadden we niet, Kay gaan vragen bij het tentje wat ernaast zit was de mevrouw pissig want dat doen ze niet want die eigenaar van het parkeerterrein moest maar een pinautomaat neerzetten.. Pfff!!!Irrritant!!!! Eind terug gereden en ergens anders gevraagd om te kunnen wisselen. Gelukkig zaten we kort erna aan de pannenkoeken 🙂

Bij de Prenatal kochten we eerder op de dag in de outlet gedeelte van de winkel deze breezy zonnekap en een extra seat liner voor de kinderwagen voor een stuk minder geld! Zo lijkt het opeens een hele andere wagen haha.

Nim vond het ge-wel-dig! Hij was niet uit de zee te slaan, de golven vond hij echt prachtig en hield maar niet op met schaterlachen. Ook in het zand spelen met zijn bal en stapelcupjes was een succes.

Heerlijk plaatje toch zo?! Dit gaan we zeker vaker doen, het is maar een half uurtje rijden!

Zondag was ik werken en maakte ik verder geen foto’s meer. Nim lag lekker vroeg op bed en wij hingen een avond op de bank!
Aankomende week niet veel op de planning, in het weekend gaan we eindelijk eens kijken bij Duizel in het Park, dat word ieder jaar georganiseerd hier in het park bij ons maar we zijn nog geen enkele keer geweest… Dit keer gaan we zeker weten even kijken 🙂

En volg je mij al via Bloglovin’, Instagram en Pinterest?

STEUN DE ONTDEKKERS!

Ik hoop dat je hebt genoten van dit avontuur!
Onze avonturen zijn gratis om van te genieten. Maar niet kosteloos om te beleven. Wil je ons steunen om meer avonturen te blijven beleven en delen?

Steun De Ontdekkers