een leven vol kleine en grote avonturen is dichterbij dan je denkt
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fotodagboek #3

Nog steeds wat snotterig begon week 3, maar ik geloof dat ik er nu wel vanaf ben gelukkig. Niet erg veel boeiends gedaan afgelopen week omdat ik nog steeds niet helemaal fit voelde. Hoogtepunt was mijn cadeautje van Kay en het halen van mijn dierentuin abonnement zondagmiddag en met ze drieën lekker rondje gedaan gelijk. Kijk mee naar een deel van mijn week in foto’s:

Dinsdagochtend online shoppen tijd! Veel van m’n vesten zijn toch wel afgedragen dus ik wilde wat nieuwe, maar vind dus echt niks leuk op het moment. Gelukkig zag ik op de H&M Sale pagina 2 leukerds. 15,- p.st en inclusief verzenden 25,- haha goed he?!
Lunch! Het brood wou hij niet opeten, en de thee fles gooide hij steeds weg. Na een hoop herrie dacht ik, ik ga eerst zelf is eten, en ja hoor 2 uitgestrekte armpjes naar mijn brood. Heb de korstjes van mijn brood gehaald en dat at ie wel. Nog een keer zijn stukjes geprobeerd, maar nee dat duwde die zo ze mond uit.

Yes! Hij is er. Nim zijn eerst Mini Rodini piece haha. Wat een mooi broekje, lekker zacht en geweldige pasvorm.

Meneer had een onmogelijke dag dinsdag. Niet eten, niet slapen en niet spelen. Dus ik pakte hem lekker in in de Lodger en we gingen naar de Aldi, luiers kopen! Na 5 minuten sliep ‘ie al….
 Jaja, het begint erop te lijken dat zitten. Met wat val kussens om hem heen ging het best oke!

De namenlijst van 2013 was bekend, natuurlijk was ik benieuwd of nog meer mama’s en papa’s hun zoon (of dochter) Nim hebben genoemd. 2 jongens en 2 meisjes, wauw best leuk!
Woensdagochtend eerst in bad geweest en toen om 9u fruithap tijd, blokjes kiwi en pruim. Hij heeft gesmuld ervan! Rechts: Lunch!! kontje van het brood opeten want oeps het brood was op. Maar het deerde hem niks hoor.

Nog een pakketje, dit keer voor mezelf en van de WE. Voor 20:00 besteld volgende dag in huis staat op hun webshop, en het klopte… ik had klokslag 20:00 besteld en woensdagmiddag belde de postbode aan! Er zitten 2 broeken in en een lamswollen vestje in, uiteraard met mega veel sale korting en een leuke kortingscode erbovenop 🙂

Deze foto kreeg ik vrijdag toegestuurd van Kay via de app. Dit kleine boefje draait steeds op zijn buik als we hem willen verschonen.. we worden er een beetje tureluurs van haha. Hij vind het maar wat grappig zelf.

Ik kreeg vrijdag een hartjes haai cadeautje van Kay, omdat ik het verdien en hij het leuk vind dat ik een blog ben begonnen en me hiermee wil stimuleren ermee door te gaan 🙂 Wat erin zit? Een mega dure lens voor op onze camera (stiekem vind ie het zelf natuurlijk ook super tof!!). Verdien ik natuurlijk helemaal niet vind ik zelf.. maar ik ben er wel heel erg blij mee, dat word lekker spelen van de week 🙂

Hij heeft hem meteen getest ’s avonds, op ons schijfje hout die ik ooit heb gemaakt.

Zondag gingen we naar Blijdorp, in het Oceanium is iets moois gebouwd met verkleurend licht. Dit zijn 2 van de vele foto’s die we gemaakt hebben. Super mooi zijn ze geworden!
Zondagavond! De melk is op maar meneer viel dit keer niet in slaap, nee hij moest en zou naar het lieve rozen kussentje kruipen en daarna door naar de hoes van de laptop die op de bank lag. Gelukkig ging ie zonder moeite slapen hierna.
Weinig foto’s deze week, ben het een klein beetje vergeten en moest ook weer aan het werk na een paar dagen ziek op de bank.
Aankomende week weer weinig op de planning, hopelijk kom ik toe aan een leuke D.I.Y!

STEUN DE ONTDEKKERS!

Ik hoop dat je hebt genoten van dit avontuur!
Onze avonturen zijn gratis om van te genieten. Maar niet kosteloos om te beleven. Wil je ons steunen om meer avonturen te blijven beleven en delen?

Steun De Ontdekkers