Fotodagboek #27

Afgelopen week vloog voorbij en het is dus alweer Juli. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet meer zo goed weet wat ik nou allemaal gedaan heb afgelopen week behalve werken dan. Dus gauw door naar de foto’s!


Maandagochtend bracht mijn moeder Nim rond half 9 weer thuis, hij had een nachtje bij Opa en Oma geslapen. Ik stopte hem meteen in bed want hij was heel moe. Tijd voor een schaaltje yoghurt met de aller lekkerste muesli en wat gesurf op internet.

Wakker! Nim is echt een schatje als hij net wakker is geworden, laatste paar weken is hij dol op zijn Woezel en Pip knuffeltjes en daar ligt hij dan ook lekker mee te kroelen 🙂

Even een cracker eten met de voeten op tafel. Oja, buiten zijn bed heeft hij een mini Pip waar die steeds mee rond loopt.

Lunchtime! Ik had mijn kleine blije boef best gemist na de spontane slaap partij bij zijn Opa en Oma.

Het was mooi weer dus ik besloot even lekker een stukje te wandelen! Kijk hoe mooi de hortensia’s in bloei staan in het Vroesen park.

Eenmaal thuis deed Nim een dutje en erna was het tijd voor foto’s voor de shoplog en de LEGO opbergkisten. Natuurlijk kroop Nim overal en nergens heen maar het is gelukt ;).

Deze grote aap is ook niet veilig in de buurt van Nim haha.

Dinsdag was weer een werkdag, maar woensdag was ik weer vrij. Het was weer tijd voor het o zo leuke CB voor prikjes. Nim is bijna 10 kilo en is 76,5cm lang. Hij zat op de -1 lijn en dat was prima volgens de arts (gelukkig de lieve vrouw die we voor het aller eerste bezoekje ook hadden).

Hij huilde maar eventjes bij het prikken en was het al gauw vergeten toen we weer buiten stonden. Eenmaal thuis ging hij weer verder met zijn dagelijkse bezigheid: Rottigheid uithalen!

Toen ik in februari 2013 met een dikke zwangere buik op de negenmaandenbeurs liep kwam ik een fantastisch leuk label tegen. Nu… 1,5 jaar later bestelde ik eindelijk iets bij ze. Zodra het binnen is maak ik er een blogpost over 🙂

Donderdag en Vrijdag was ik weer werken, Vrijdag was het bloedje heet dus Kay en Nim zochten verkoeling in de tuin. En ohhh nee, kijk zijn broekje nou.. Papa’s letten niet echt op met het krijgen van hele vieze kleren!

Zaterdag vertrokken we eerst naar de Ikea om matrassen te testen, daarna reden we naar de Intratuin om een lekker taartje te eten maar onderweg viel Nim in slaap. Toen stonden we dus op de parkeerplaats bij de Intratuin te wachten tot hij wakker werd… ik geloof zo’n 3 kwartier later werd hij pas wakker haha.

Mmm. Te lekker! Nim kreeg wat slokjes van de appelsap en van mijn smoothie. Uit een rietje drinken is namelijk helemaal cool!
Uiteraard ook nog even spelen voordat we weer naar huis gingen!
Om half 5 vertrok Kay richting de Karwei, we zagen een loungebank in de folder die we allebei heel tof vonden en de actie was maar tot en met zaterdag. Eenmaal thuis onze oude zelfgemaakte pallet bank weg gehaald en de nieuwe super diepe loungebank neergezet. Nu de vloer nog met de hoge druk reiniger schoon spuiten en de boel gezellig maken en dan is de veranda kidsproof!
Zondag ochtend waren we vroeg op en doodmoe na de lange voetbal wedstrijd. We brachten onze pallet bank naar mijn broertje en zette hem daar weer in elkaar, daarna gauw naar huis en Nim in bed gedropt. En… zelf ook nog een tukkie gedaan. Daarna was het tijd voor boodschappen, dit keer een gezins foto in de bekende lift waar Kay altijd een foto maakt met Nim. Eigenlijk hebben wij die dus bijna niet!
Eigenlijk zouden we dus naar Metropolis Festival gaan maar het weer nodigde niet echt uit om op het gras te bivakkeren en we waren beide moe. Helaas pindakaas!
En toen was de week alweer voorbij! Aankomende week heb ik lekker niks gepland op mijn vrije dagen, en ik hoop toch ook om wat te kunnen chillen op onze nieuwe loungebank samen met Nim 🙂
Fijne nieuwe week!
Volg je mij al via Pinterest, Bloglovin’ & Instagram?
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest