een leven vol kleine en grote avonturen is dichterbij dan je denkt
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fotodagboek #26

Gelukkig zijn we sinds een paar dagen weer beter, de verkoudheid heeft even geduurt helaas maar ik ben blij dat we er weer van af zijn. We hadden een drukke maar ook wel leuke week. Ik moet nog steeds mijn Iphone leeg maken zodat ik wat meer foto’s kan maken maar ik vergeet het telkens, gelukkig pakte ik af en toe onze kleine camera om toch wat momentjes vast te leggen! O, en deze week wel erg veel foto’s van de kleine man… Tja, dat is wel waar uiteindelijk alles om draait toch?!

Maandagochtend besloot ik dat ik een schoonmaak dag zou houden. Ik begon al vroeg en zette Nim daarom in zijn campingstoeltje voor de tv met een Cracotte cracker, hij was zoet!

Ik begon met het vouwen van Nim zijn schone kleertjes. Lekker chill in mijn warme fluffy huispak :).

Na flink wat gepoets doken we samen op de bank met een koekje en een aflevering van de bruine beer in het blauwe huis. Nim had nogal wat huil en driftbuien maandag, dus ik was blij dat hij even rustig bij me bleef zitten.

Dinsdag sloeg ik voor een keer Nim zijn ochtend dutje over en stonden we om rond half 10 op de markt. Ik haalde van die lekkere gevlochten Turkse broodjes en daar smikkelden we onderweg van. Daarna nog een lift selfie, even de sale bij de Zara checken 😉 Nim zit trouwens bijna altijd zo met zijn armpjes in de lucht in de kinderwagen. Enthousiast kind.

In de tram terug naar huis! Ik ben verliefd op Nim zijn broekje van Mini Rodini en mijn eigen schoentjes van de H&M 🙂

Watermeloen is mijn favoriete fruit. Toen ik 12 werd was mijn ’taart’ een door midden gesneden watermeloen met kleine choco letters er op, omdat ik dat zo graag wilde. Nim vind het ook heeeeerlijk!

Even lekker rammen op zijn piano.

Even saampies op de bank weer, en plots zag ik toen pas dat we matchten met onze streep shirts.

Toen Kay thuis kwam stond Nim weer eens een beetje gek te doen, en besloot ik lekker een douche te nemen en een warmte masker op te smeren. Het was een lekker maskertje!
Woensdagochtend weigerde Nim om te gaan slapen. Dan maar op de fiets richting de Action, dat vind hij altijd leuk. In de Action wilde hij echter steeds staan in het winkelwagentje, en smeet de spullen uit het karretje… Kleine draak!

Elke week pakketjes lijkt het wel. Kay had hoog nodig nieuwe schoenen nodig dus die bestelde hij. Ik wilde voor Nim opbergers voor speelgoed erbij hebben en we hadden nog een kortingsbon van Bol.com dus ik bestelde ze maar meteen, ook dat kwam woensdag binnen. En nee, ik heb echt geen geldboompje in de tuin haha.

In de middag sliep Nim eindelijk en ik dook op de bank met mijn laptop om het artikel over de kinderstoel van ons af te maken.

Ik hoorde de brievenbus, weer een pakje. Oja, ik had vorige week een super leuk broekje voor Nim terug gestuurd naar Bling Sunday’s Best omdat het echt veel te klein was. Ik kon het gelukkig omruilen voor een grotere maat en deze past wel. Weer een lieve boodschap op het mooie pakje :). Ik wil ook heel erg graag zelf een webshopje beginnen en dit soort pakjes motiveren me nog meer om daar echt werk van te maken.

Donderdag was Nim bij Opa en Oma omdat ik weer moest werken. Ik moest het fietsstoeltje meegeven want Opa wilde heel erg graag een stukje fietsen met zijn kleinzoon. Nou missie geslaagd!

Vrijdag moest ik werken, Nim en papa brachten weer eens een bezoekje aan de Intratuin. En dit keer kleedde Kay Nim erg leuk aan, afgekeken van wat ik ‘m vorige week aan had getrokken haha.
Trouwens, hij is druk bezig met stapjes zetten zonder iets vast te houden, het record is al 8 stapjes achter elkaar 🙂

Rozeeee :). Deze lekker kokos-aardbei balletjes kreeg ik vrijdag toen we thuis kwamen na een zware werkdag voor mij waarna we nog een rondje door de stad hadden gedaan omdat het Rotterdam Laat Open was en er diverse leuke dingen waren georganiseerd in het centrum door de winkeliers. Ze zijn best lekker!

Zaterdagochtend! Meneer kruimelkont eet een Cracotte cracker op een schone bank. Fijn!

Ik kocht maandag ook nog de autostoel hoes van badstof die in de aanbieding was bij de Kruidvat. Die moest er nog om heen dus Kay had de autostoel naar binnen gehaald, maar nog niet terug gezet. Nim chillde ‘m ff in zijn autostoel voor de tv voordat we richting de Pull & Bear vertrokken in de stad, Kay moest nieuwe kleren hebben en daar slaagt hij altijd goed. En er was sale, altijd prettig voor de portemonnee!

Er staat zo’n leuke digitale fotocabine, daar maakten we eindelijk een keer gebruik van omdat we net na openingstijd naar binnen gingen. Dit was het resultaat haha. O, papa kleede Nim aan… resultaat? Zelfde outfit als de dag ervoor hahaha. Daarna naar huis, en onderweg werd ik aangesproken door mede instagrammer Lisa die met haar gezinnetje onderweg was. Super leuk om elkaar in het echt gezien en gesproken te hebben!

Eenmaal thuis weigerde Nim te gaan slapen dus vertrokken we richting de kinderboerderij waar ook een leuke speelplek naast zit, Opa en Oma kwamen er ook gezellig even heen! Nim en een zandbak gaat erg goed samen dus hij leefde zich lekker uit daar.

Nim kon de slaap maar niet vatten, ook niet na de kinderboerderij. We legden hem op bed en hij bleef maar huilen. Na 14,5 uur wakker te zijn geweest viel hij uiteindelijk in slaap bij me op de bank rond half 10. Wat een dag was het! We hoopten op uitslapen de volgende ochtend maar hij werd weer blij wakker op de gewoonlijke tijd van 7u!

Zondag moest ik weer werken en ging Kay met Nim op pad voor een zandbak. Ik kreeg deze selfie, zijn ze niet knap?! 🙂

Yes, de zandbak is binnen. Nu nog zand. Ook kreeg ik de foto hiernaast, Nim achter zijn bijtje aan.

Halverwege de middag belde Kay me op werk en besloten we dat Nim bij Opa en Oma zou slapen. Kay wilde graag voetbal gaan kijken bij mijn broertje thuis en ik zou pas 6 uur thuis zijn van werk. Dat zou dus knap lastig worden. Resultaat? Deze mama had een paar uurtjes alleen thuis zonder kind, man en bovenal zonder dat rottige voetbal. Bij thuiskomst lag dit briefje bovenop een pannetje met een blikje soep. Leuke thuis komer!
En dat was onze week! Voor komende week een niet leuke en wel leuke dag op de planning! Aanstaande woensdag moeten we namelijk weer naar het Consultatiebureau voor inentingen waar ik echt vet tegenop zie. De laatste keer was met 10 maanden, hij kreeg toen een snelle prik in zijn benen en toen moesten we wegwezen. Woensdag mag hij zowaar weer een keer gewogen en gemeten worden, laatste keer was met 9 maanden. Ik ga er niet graag naar toe, ze vinden het onnodig om hem te wegen/meten tussendoor als ik geen ‘klachten’ heb en ik word altijd naar aangekeken daar. Ik zie er best jong uit maar kom op dat mag toch geen reden zijn van onvriendelijkheid. Bovendien vinden ze pasgeboren baby’s daar veel interessanter dan wat oudere kids. Erg slecht naar mijn mening. Maargoed, ik zie het wel. En zondag staat het muziekfestival Metropolis op de planning! Super veel zin in!
Hoe was jou week? Ook zo’n zin in het aankomende mooie weer?
En volg je mij al via Instagram, Pinterest & Bloglovin’?

STEUN DE ONTDEKKERS!

Ik hoop dat je hebt genoten van dit avontuur!
Onze avonturen zijn gratis om van te genieten. Maar niet kosteloos om te beleven. Wil je ons steunen om meer avonturen te blijven beleven en delen?

Steun De Ontdekkers